Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaloğlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 586
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,035
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Bugün yaptıklarım.Adil bey herhalde aydınlanır.

001.JPG

002.JPG

003.JPG

006.JPG

005.JPG

Etiketler

zaloğlu' Alıntı:
Bugün yaptıklarım.Adil bey herhalde aydınlanır.
Zaloğlu teşekkür ederim.Lavobanın gider borusuymuş.Teşekkür.Resimleri yayınlamaya devam edin lütfen.Kayıda alıyorum.Sevgiler bizden.

Bu model lavabo güzelmiş.

Evet Lavabo harika güle güle kullanın...

Nihat abi güzel olmuş ellerine saglık güzel günlerde kullan.

Selamlar,Saygılar.
Turan YUCEL

Nihat bey masa bağlantı sistemi cok güzel ellerine sağlık.

Nihat Bey merhaba.

Keyfle takip ediyorum.
Herşeyi kendinizin yaptığı çok değerli bir çalışma çıkıyor. Bittiğinde, keyfini de kat be kat çıkarmanızı dilerim.

Kolay gelsin.

Hocam kolay gelsin de bu aralar gözükmüyon özledik . bir kamp organize edelim.görüşmek üzere.

zaloğlu' Alıntı:
Yerlerine alıştırılan parçaların tümü söküldü.
Zımpara yapıldı.
Zaloğlu,iyi akşamlar.İşlerin kolay gelsin.Isıtıcı yolcu koltuğu altında mı?Eğer öyleyse randıman alabiliyormusun?Selamlar.

raptor' Alıntı:
Hocam kolay gelsin de bu aralar gözükmüyon özledik . bir kamp organize edelim.görüşmek üzere.
Hikmet bende sizleri çok özledim,torunlardan fırsat buldukça karavanı bir an önce bitirmeye çalışıyorum.
Benimde çok ihtiyacım var bir kış kampına inşallah bu kış bitmeden yaparız.Selam ve sevgiler.
Adil05' Alıntı:
Zaloğlu,iyi akşamlar.İşlerin kolay gelsin.Isıtıcı yolcu koltuğu altında mı?Eğer öyleyse randıman alabiliyormusun?Selamlar.
Adil bey ısıtıcımdan çok memnunum en düşük ayarda içerisi fırın gibi.Yolcu kotuğunun altında üflemeyi koridoro doğru yönlendiriyorum.Selam ve sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR