Yusuf..
Zirve
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Abi hayırlı olsun.
Abi hayırlı olsun.
atiladi' Alıntı:Gördüğüm kadarıyla çayla kafa dağıtabilimeyi geliştirdiyseniz, süper bir bir iş daha başarmışsınız diyebiliriz....
yaybek' Alıntı:Abi hayırlı olsun.
yasiko' Alıntı:Levent herşey çok güzel olmuş. İşin aksesuar bölümüne gelmişsin ki o hiç bitmiyor nedense.
Güle güle kullan.
aslanahmet' Alıntı:Yeni aksesuarlarınla karavanın daha güzel olmuş. Sinekli'de yakından inceler kritiklerini senden dinlerim artık
Levent ustam ellerine sağlık hem geziyorsun(kafa dağıtıyorsun) hemde güzel işler yapıyorsunburalpdi' Alıntı:hafta içi usb ve sd kart çalabilen radyo aldım, uzaktan kumandalı ve montajını arka kolonlar dahil yaptırdım 60tl radyo 30tl montaj
[attachment=1]
pazar günü motosiklet rampamızın antipasını çektik ve motoru bağlantı için kemerleri bağlayacağımız kancaları bağladık, motoru indirip bindirerek aksaklık olup olmadığını iyice kontrol ettik
yayiyayayu' Alıntı:Levent ustam ellerine sağlık hem geziyorsun(kafa dağıtıyorsun) hemde güzel işler yapıyorsun
amiral' Alıntı:Levent bey güzel bir iş çıkarmşsınız güzel bir çalışma olmuş
yaptıklarınızda aracınıza da çok yakışmış. ama noksanlar bitmeyecek güzel parçalar toplamaya devam.
iyi tatiller ve iyi çalışmalar diliyorum
grjet' Alıntı:Levent bey çok güzel oldu elinize sağlık
Ersin bey fikir için teşekkürler, Levent platformu kaydırma işine ne dersin?varsın' Alıntı:Levent bey çok şık durmuş sapancada merdiveni göstermiştiniz ama motor taşıyıcıyı görmemiştik o zaman takılı değil miydi? Biz mi atladık.
Sn. drares in sorduğu(yüklüyken) kapı açılma konusu için Ben geriye doğru değil sola doğru (bir kapı mesafesinde)Kızaklı bir sistem görmüştüm bir yerde, aradım fakat bulamadım
öyle bir kızak sistemi de oluşturursanız nasıl olur acaba slm.Ersin Erker
Atlanmaması gereken detay.Araç çeki demirlerinin ruhsata işlenmesi aynı bakış açısı ile çok önemli.orsaalabanda' Alıntı:Motor taşıma aparatını TÜV'deki kontrol görevlisine sormuştum. "Özel amaçlı olduğu için o tür ayrıntılara bakmıyoruz, arkada çıkıntı sorun olmaz. Asıl dikkat ettiğimiz yanlara doğru çıkıntı olmaması" demişti. TÜV de eskisi gibi sıkı değil artık. Beni en çok endişelendiren (allah korusun) bir kaza anında bu aparattan doğacak bir zarar meydana gelirse haklı iken haksız duruma düşmek. Hele ki yaralanma ya da can kaybı olursa işin içinden zor çıkılır gibi geliyor. Muayenden geçer mi, geçer. Geçmezde de zaten söküp takmak iş değil. Ama diğer durumlar için projelendirmek gerekir sanki ??? Projeye onay verilir mi o da ayrı konu ya?.
drares' Alıntı:Ersin bey fikir için teşekkürler, Levent platformu kaydırma işine ne dersin?
Ayrıca makyajlar güzel olmuş güle güle kullan, Jant kapaklarına ben de bakmıştım, burada da aynı fiyata var. parlak olanları benim daha çok hoşuma gitti.