Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,579
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yaybek' Alıntı:
Levent abi eline sağlık çok güzel olmuş.

sağolasın Yusuf :smiley:

zaloğlu' Alıntı:
Önceden yapılıp kopya çekmek güzel oluyor. ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Sağlık ve mutlulukla kullanmanız dileğimdir,Ustam.

taklit edecek arkadaşların dikkatine, bedava yok patent ücreti var, artık sucuk mu olur mangalmı olur bilemem .......... şaka :D
çok teşekkürler :smiley:

Etiketler

Levent ahşap işlerinden sonra metal işlerindede iyi gidiyorsun. Basamaktan sonra taşıyıcıda başarılı olmuş tebrikler.

Güle güle kullan ustam. Eline sağlık güzel olmuş hem pratik hemde hafif. Bizede lazım birtane.

Levent abi aklıma geldi araca izinsiz ön ve arkaya çelik barlar yapmak yasaktı eğer yapılacaksa bunun ruhsata işlenmesi gerekiyor diye biliyoruz bu durumda trafik yada tüv bu demir taşıyıcıyı araca eklenen çelik bar gibi görüp sorun çıkarırmı,bu durumdan kurtulmak için acaba kendi tamponunun üzerindeki plastik kaplamayı yada benzeri bir giydirme yapılabilirmi.

yaybek' Alıntı:
Levent abi aklıma geldi araca izinsiz ön ve arkaya çelik barlar yapmak yasaktı eğer yapılacaksa bunun ruhsata işlenmesi gerekiyor diye biliyoruz bu durumda trafik yada tüv bu demir taşıyıcıyı araca eklenen çelik bar gibi görüp sorun çıkarırmı,bu durumdan kurtulmak için acaba kendi tamponunun üzerindeki plastik kaplamayı yada benzeri bir giydirme yapılabilirmi.
Yusuf zaten TÜV'e giderken sökülüyor.Selamlar.

güngör' Alıntı:
Levent ahşap işlerinden sonra metal işlerindede iyi gidiyorsun. Basamaktan sonra taşıyıcıda başarılı olmuş tebrikler.

çok teşekkürler :smiley:

centilmen' Alıntı:
Güle güle kullan ustam. Eline sağlık güzel olmuş hem pratik hemde hafif. Bizede lazım birtane.

çok teşekkürler, resimleri göstererek bir demirciye çok kolay yaptırabilirsiniz, sadece malzemeyi kalın kullanmaya dikkat edin, usta elindeki malzemeyi birşey olmaz diyerek kullanmak isteyecektir :smiley:

yaybek' Alıntı:

Yusuf taşıyıcıyı biliyorsun senin yanındayken Cevdet beye sormuştuk, sorun olmadığını hatta kendi karavanındaki taşıyıcınında ruhsata işli olmadığını söylemişti, bu nedenle bende rahat rahat yaptım :smiley:, sorun çıkarırlarsada muayene zamanı ruhsata işlettiririz, ama zannetmiyorum, tek sorun plaka kapanıyor tam gözükmüyor problem çıkarırlarsa bence orada çıkaracaklar

zaloğlu' Alıntı:
Yusuf zaten TÜV'e giderken sökülüyor.Selamlar.

ben sökmeden gideceğim çünki normal tamponundan 5cm geniş bu yüzden orada sanki kendi tamponu varmış gibi duruyor

yaybek' Alıntı:
Nihat abi tüv harici motorsuz da olsa yolda işkolik bir memur bu orjinal değil dermi acaba ???

zannetmiyorum bakacağız göreceğiz

zaloğlu' Alıntı:
Projeyle beraber yapılsa ruhsatta belirtiliyormu?

bu olabilir sormak lazım,
Hüseyin bey(Rüzgar) benzer sistemi kullanıyor görürse bu yazıları bizi aydınlatacaktır

yaybek' Alıntı:
Abi peki bu sisteme bir plaka tablası yapılıp plaka ona monte edilemezmi bu durumda plakan okunmuyor muhabbetide olmaz.

bunu düşünüyorum hatta stop lambalarıda monte edilir, o zaman kusur arayamazlar

Ellerinize sağlık.
Motoru da astık, işlem tamam.
Ne tarafa gidiyoruz abi? :smiley:

193-GEO_TBILISI_8.jpg

Şu adreste rastladım fotoya >>> http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15513

güzel bir gezi yazısı :smiley:
amcam 650cc motor asmış, bence gerek yok benzin pahalı ;D

Levent bey tebrikler motor taşıyıcıda çok güzel ve pratik olmuş güle güle kullanın bu taşıyıcının bitimine birde çeki demiri ve tertibatı olma olasılığı nedir acaba resmi yada gayriresmi olarak.

Arkadaşlar,
Ben de çift plaka var.Motosiklet yüklü ve üzeri örtülü iken taşıyıcının plaka ve lambaları net olarak görünüyor.

[attachment=1]

Motosiklet ve karavan.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR