Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,579
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

arka kapıya motosikletin gidonunun geldiği noktaya lastik takozumuzu monte ettik,

DSC02237.JPG

DSC02238.JPG

DSC02241.JPG

DSC02239.JPG

DSC02245.JPG

Etiketler

orta kapıyı açma kolu mobilyanın arkasında kaldığı için içerden açamıyordum, sanayiden aldığımız reno-9 iç kapı kolunu montajlayarak bu sorunuda çözmüş olduk,

[attachment=1]
[attachment=2]

dolabımızın rafının korkulukları için uygun bir malzeme bulamayınca alüminyum çubuklardan imal ettim,

[attachment=3]

bu haftasonuda verimli geçti, sorun olan bir çok eksiğimizi hallettik :smiley:

DSC02242.JPG

DSC02243.JPG

DSC02244.JPG

Rafın korkuluğu çok şık olmuş. Hazır olsa bu kadar güzel olmazdı herhalde.

Levent; yağmur oluğuna dış aydınlatma için taktığın led çok güzel olmuş, iki işlev bir arada..

Levent ustam eline sağlık tüm imalatlar çok güzel ama aydınlatman güzel,kullanışlı ve enerji bakımından ekonomik olmuş.

atiladi' Alıntı:
Levent; yağmur oluğuna dış aydınlatma için taktığın led çok güzel olmuş, iki işlev bir arada..

çok teşekkürler ağbi :smiley:

centilmen' Alıntı:
Levent ustam eline sağlık tüm imalatlar çok güzel ama aydınlatman güzel,kullanışlı ve enerji bakımından ekonomik olmuş.

led'leri icad edenden Allah razı olsun :D, yoksa aydınlatma ciddi enerji harcıyor, çok teşekkürler

rtulun' Alıntı:
Eline sağlık,güzel oluyor.

sağolasın Rıfat ağbi :smiley:

Dur bakalım en kısa zamanda bir de led ışığı altında çay içelim.

mayıstosböce' Alıntı:
Dur bakalım en kısa zamanda bir de led ışığı altında çay içelim.

istediğin çay olsun :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Levent, hepsi çok güzel olmuş. Dış aydınlatmana bayıldım.

Hakan alüminyumdan 100cm. var istersen senin arabayada yapabiliriz sadece led alman lazım

Levent Bey ben bu led şerit aydınlatmeyı içeride uygulamak istiyorum. Ne kadara mal oldu size 4 Haziranda kısmet ise İstanbul'dayım.

zentoz' Alıntı:
Levent Bey ben bu led şerit aydınlatmeyı içeride uygulamak istiyorum. Ne kadara mal oldu size 4 Haziranda kısmet ise İstanbul'dayım.

5m.35tl silikonlu, metre işi kestirirseniz m.7,50tl
4 haziranda taraklı festivalindeyiz sizdemi geliyorsunuz

Levent BEy akşamı ancak olabiliyorum İstanbul'da. Burada bir arkadaşın düğününde şahitlik yapmam gerekiyor yoksa bir gün erken gelcektik. Başka zaman artık ama fırsat bulursam uğramak isterim size. Hemde karavanı yakından görmek istiyorum. Bu arada yeni logonuz çok daha güzel olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR