Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
19 mayıs'da bize bir günlük tatil olunca perşenbe gününü karaköy'de malzeme arayarak geçirdim, günün sonunda tam istediğim gibi bir ro musluk buldum anahtarlı ve direk musluk şeklinde, musluğa uygun damacana pompası ve hortumunu aldım, sineklik yapacağım için enli lastik ve plastik kanca aldım, arka kapıdaki duş çıkışı için duş kafası aldım, şerit led aldım,
cumartesi günü, daha önce taktırdığım alarmın orta ve arka kapılar açılınca çalışmadığını tespit etmiştim bunu düzelttirmek için sabahtan elektirik ustamızın yanına gittim, öğle gibi işimiz bitince motor askısının plakalık sacını kestirip kenarlarını kıvırttım, motosikleti astığım zaman gidonun geldiği yere lastik takoz aldım, dış aydınlatma için alüminyum profil arayıp uygun bir parça aldım ve akşam oldu
pazar günü montaja başladık önce ro musluğumuzu taktık, bu sayede ayağımızın altında dolaşan içme suyu damacanasını yatağın altına almış olduk,
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
sonra aldığımız alüminyumu ikiye biçerek hem yağmur oluğu niyetine hemde aydınlatmayı daha iyi yapabilmesi için açılı kısmından faydalanarak kullanıyoruz, aldığımız şerit ledi montajlıyoruz ve dış aydınlatma işinide çözmüş bulunuyoruz,