Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,791
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent abi hadi hayırlısı bakalım yavaş yavaş hallolur hiç tasalanma,senin işin akışına bırakma sözünü tuttum ne kadar plan yapsanızda o plan yürümüyor arabanın başına gidip baktığınızda anında kendiliğinden şekilleniyor hadi şunu yapayım diyorsunuz,malzemelerine kavuşmana sevindim zira işi onlar görüyor ne demişler alet işler el övünür,aletler olmadan sadece Levent abisin ;D şimdi Levent usta ;D

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
arkadaşlar dün akşam itibari ile çalışmaya başladım, emanete verip geri almam kangren olan el aletlerime kavuştum ve bu sevinçle ön koltuklardan başladım, ilk önce ön koltukların montajını yapıp arkadaki sabit koltuklara geçerek içeri devam edeceğim, ne kadar planlı yapmak istesemde tecrübelerimden bildiğim için işi akışına bırakacağım,
ön koltuklarla döner sehpaların üst montaj yerindeki uyumsuzluğu çözmek ve görüntü kirliliğini önlemek için, arkadaşın atölyesinde 40x40 köşebentten üstten geçecek şekilde aparat yaptırdım (geçen hafta), el aletlerim daha gelmemişti, bu aparatları sehpalara montajına ve arkasından koltukların montajına başladım, işten çıkıp eve geldim işe başladım derken saat 20,30 oldu, elimde civata olmayınca 22,30da paydos etmek zorunda kaldım, olsun başladık ya
Allah tamamlamayı nasip etsin...

1x1x1x1x1.JPG

1v1v1v1v1v1v.JPG
Levent bey hadi hayırlı olsun el aletlerine kavuştunuz kolay gelsin Allah tamamlamayı nasip etsin inşallah

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler nihayet başlayabildik arkası gelecekdir, mühim olan başlamak :smiley:

Levent bey, önemli olan başlamaktı. Sonu hızla gelecektir.İyi çalışmalar.

Şeref

Levent Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Gelişmeleri ve çalışmalarını ilgi ile takip ediyoruz.

:smiley: Levent bey hadi kolay gelsin en guzeli olacak eminim ... hersey kucuk bir adimla baslar

Kolay gelsın Levent.
aceleye gerek yok kardesım. dokuz olc bır yap derler.
Cıragın falan da yoktur sımdı senın, kendını dagıtma......
selam gonderıyorum , saglık dılerım.

;D ;D ;D ;D Acele etmelıyım , benden sonra baslayanlar hep bıtırıyor . Nasıl olsa acele etme dedım. Bıraz sıkıstırdım mı bıtırebılırım galıba ;D ;D ;D

Levent Bey,

Şunun şurasında ne kaldı, 11 ay 29 gün... :D
Kolay gelsin!...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Levent Bey,

Şunun şurasında ne kaldı, 11 ay 29 gün... :D
Kolay gelsin!...

Cavid Sezen

Cavid ağabey yaza beraber gezeriz inşaallah :D

dostlar, arkadaşlar hepinize çok teşekkürler :smiley: bir yerden üretime başladık, çırak yok, Yusuf bu konuda çok şanslı devamlı bir çırağı oluyor kıskanmamak elde değil, gerçi daha çırağa ihtiyaç duyacağımız işlere gelmedik, gelince yeğen çok birini kandırırız artık ;D

yayiyayayu' Alıntı:
benim aracı bitirelim sizede çıraklığa gelirim Levent bey ;D :D :D

ben o zamana kadar arabayı bitiririm ki ;D ;D ;D
şaka şaka, yakın değiliz yakın olsak birbirimize yardım ederiz siz bir uçta biz bir uçta :(

yaybek' Alıntı:
Levent abi bir hafta snu gelirim sizin oraya 2 gün bayağı iş yaparız ama gelince çıraklık yapacağım ;)

ne demek başımızın üstünde yerin var, artık çıraklığı atlattın :D
iki usta bir ipte oynamazmış, bol bol kavga ederiz işi yaparken ;D ;D ;D

selsun' Alıntı:
Ben de çırak olarak geleyim, siz iki usta kavga ederken biz Yaşar Bey'le birlik te çalışırız.
Selamlar,
Selçuk...

güzel fikir, sevdim, biz Yusuf'la yalandan kavga eder sizi çalıştırırız ;D, desemde ne ben nede Yusuf işi kimseye bırakmayız ;D
şaka bir yana, her zaman beklerim Selçuk bey,
kavga terimi mecazi anlamda...

Şu havalar biraz ısınsa kendime geleceğim soğukta dışarıda çalışmak aslında zor geliyor,günlerde uzamaya başladı biz 1 ay içerisinde arabanın kabasını bitiririz sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR