Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,803
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

evet aparatlar hazır geldi koltukları söküp aparatın üstüne monte edeceğim,
yüksek koltuğun çaresi yok ama alçak olursa istediğiniz kadar yükseltebiliyorsunuz

Etiketler

Benim projemde ben hala, ikili ranza +yatak olan 4 kişilik masa grubuyla, ikili yatak +dönen önkoltuklu 4 kişilik masa grubu arasında kararsızım, bu yüzden döner koltuk aparatlarını aklımda tutuyorum, lazım olursa nasıl olsa sen deneyim kazandın, sana sorarız..

atiladi' Alıntı:
Benim projemde ben hala, ikili ranza +yatak olan 4 kişilik masa grubuyla, ikili yatak +dönen önkoltuklu 4 kişilik masa grubu arasında kararsızım, bu yüzden döner koltuk aparatlarını aklımda tutuyorum, lazım olursa nasıl olsa sen deneyim kazandın, sana sorarız..

lazım olursa aparatlar kolay

Levent hayırlı olsun, aparatları nereden ve kaça aldınız? ihtiyacı olanlar olabilir, iç dizayn bölümünde paylaşır mısınız?

bugün ikitelli'deki çıkmacılarda ducato şöför koltuğu aramaya gittim, daha önce telefonda konuşmama ve pazarlık yapıp fiyat belirlememize rağmen gittiğimde 250tl olan koltuk 350tl oldu, Yusuf'un yönlendirmesiyle bir alt sokakta başka çıkmacıdan hem daha ucuz hem daha temiz hemde aynı desen koltuk aldım fiyat 230tl,
bu sayede ön iki koltuğu tekli yapacağım ve koltuklar orjinal ducato koltuğu, hemde döner sehpalı olacak

Yeni koltuğun hayırlı olsun Levent abi güle güle kullan ayrıca o döner sehbaların o kadar sağlam olduğunu bilmiyordum tamamıyle metal hafif gibi duruyor ilk yüklendim kaldıramadım 12-13 kg var sanırım teki montajı yapılınca güzel olacak.

yaybek' Alıntı:
Yeni koltuğun hayırlı olsun Levent abi güle güle kullan ayrıca o döner sehbaların o kadar sağlam olduğunu bilmiyordum tamamıyle metal hafif gibi duruyor ilk yüklendim kaldıramadım 12-13 kg var sanırım teki montajı yapılınca güzel olacak.

sağolasın Yusuf darısı senin başına

yarın denizliye oğlumla panelvan bir araba bakmaya gideceğim bana şans dilermisiniz_?

hakkınızda hayırlı olsun, mutlaka servise gösterin, acele etmeden alış veriş yapın

unuttum yazmayı birinin nosu 16446039 diyerinin no 29707379

Levent bey hayırlı olsun yeni aracınız. siz satın aldığınızda biz eşim ile uzun bir yolculuğa çıkmıştık ve forumlara çok fazla giremedim.resimden araç güzel görünüyor istanbulda olsaydım kalite kontrolünü bizzat ben yapardım.umarım orjinal bir araçtır.tekrar tekrar hayırlı olsun istanbula döndüğümüzde aracı yakından görmeye yusuf ile geliriz inşaallah.şuan gezimiz halen devam ediyor. seyahat insanı nasıl rahatlatıyor hele zaman mefhumu olmayınca tadına doyum olmuyor gerçektende. 10 bini geçen çektiğim resimleri görünce çok şaşıracak izleyenler.aynı zamanda rehber olacak sanıyorum gezgincilere. herhalde şubat ortaları gibi döneriz çünkü yeni gezilere çıkmak için yapmam gereken işler var.benimde idealim böyle bir aracı karavan yapmak ama ben sizin aksinize artık araçlarla oynamak istemiyorum ama bakalım nasıl olucak.( 38 yıl araçları kesip biçmek bir yerde bıkkınlık veriyor insana ) gerçektende camper olarak ideal bir araç bunlar keşke yeni modellerede müsade edilseydi hiç düşünmez başlardım yapmaya.
saygılar görüşmek dileğimle.
Kemal

Şelale Hn. Alabildinizmi aracı?
Levent Bey koltuğunuz hayırlı olsun, mobilyalar ne aşamada?

Kemal bey hayırlısı ile gelin, bol bol sohbet ederiz, herzaman beklerim :smiley:, aracı geldiğinizde incelersiniz usta gözüyle bir bakın,

Ahmet bey elimde olmayan aksilikler yüzünden daha mobilyalara başlayamadım, işlem sırasına göre ilk önce öndeki iki koltuğun montajını bitirdikten sonra, döner sehpalarıyla birlikte, arkaya doğru devam edeceğim, mobilyalarını çok düşünmüyorum içerisine takacağım aksesuarlar için planlı gitmek istiyorum, koltuklardan sonra banyo-wc halledip sonrada mobilya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR