Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,788
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Mehmet Abi senin ölçülerle levent beyinki belkide birçok karavancınınki aynı veya yakın. Başka ihtiyacı olan arkadaşlar da tesbit edilse ve satıcı iletelefonle irtibata geçilse belki istenilen ölçülerde üretebilir.

Etiketler

Ahmet bey , aslında bu krom ısı ıle ugrasan kısıler ıle bır gorusulse , en azından yapılmıs olan karavan evyelerınden bırını kopyasalar kım bılır ne kadar ragbet gorecektır . Ama gel gor kı butun krom ımalatcıları Istanbul - bursa bolgesınde toplanmıslar. Bır uretım atelyesı bulabılsem bır teklıf edecegım. Ne yapalım ısteyenın bır yuzu kara. Imkanı olan arkadaslar bır deneseler keske dıyorum.

Mehmet bey alttaki evye ve ocak istediğiniz ebatlara uyar sanırım.

16289638iro.jpg

İlan pasife alınmış ama, "Satıcının Diğer İlanları" bölümünden kendisine ulaşılabilir sanırım. Ayrıca karavan için baya malzeme satıyor.
http://www.sahibinden.com/karavan_icin_ankastre_ocak_lavabo-73WQQaXQQ16289638WQQpXQQdisplayitem

Ahmet ve Erden bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
araştırıyoruz, en iyisini yapmaya çalışacağız...

buralpdi' Alıntı:
buzdolabı seninki ile aynı, tv'de öyle çok araştırdım tavana monte alacaktım ama yazın dışarıda otururken problem olacak, 12v'la nasıl çalıştırıyorsun içinde 220 adaptörü var 12V adaptörü çıkmadı.
girişe sineklikli kapı düşünüyorum o yüzden havalandırmayı çift almadım

Levent abi tv zaten 12v ile çalışıyor içindeki adaptör 220v olan Ac enerjiyi 12v Dc enerjiye çevirmek için içinden ayrıca 12v çıkmasına gerek yok elektronik malzeme satan yerlerden benzer bir jak alıp bir kablo ile sigorta bağlayarak tabi sisteme bağlayacaksınız artı ve eksi uca dikkat ederek iş bu kadar.
Birde evye şekil olarak aşağı sarktığı için buzdolabı ile ters gelecek şekilde ayarlamak lazım tezgahta buzdolabı solda ise evye sağ tarafta olması lazım bunada dikkat.

yaybek' Alıntı:
Levent abi tv zaten 12v ile çalışıyor içindeki adaptör 220v olan Ac enerjiyi 12v Dc enerjiye çevirmek için içinden ayrıca 12v çıkmasına gerek yok elektronik malzeme satan yerlerden benzer bir jak alıp bir kablo ile sigorta bağlayarak tabi sisteme bağlayacaksınız artı ve eksi uca dikkat ederek iş bu kadar.
Birde evye şekil olarak aşağı sarktığı için buzdolabı ile ters gelecek şekilde ayarlamak lazım tezgahta buzdolabı solda ise evye sağ tarafta olması lazım bunada dikkat.

buzdolabını lavabonun altına koymayacağım, mutfak tezgahının altında olmayacak yani, benim planda wc-banyonun yanında, uyarı için teşekkürler :smiley:

Merhaba Erden bey.
Calıstıgım ıcın foruma da gec gırdım . yazınızıda okuyunca cok memnun oldum. "evet ıste bu" dedım kendımce .Aradıgım ocak turu tam dusundugum gıbı . ne yazık kı pasıf e alınmıs .Dedıgınızı yapıp baska ılanları yoluyla kısıye ulasmayı denedım. Fakat bu konuda yeterlı bılgım olmadıgı ıcın beceremedım. Gecenın 2 sınde aramıs bulmussunuz .Cok tesekkur ederım.
selam ve sevgılerımı gonderırım , sagolun.

not: ılandakı kısının dıger ılanları yolu ıle ulasılabılmesı yontemı konusunda bana yardımcı olabılecek tum dostlarıma sımdıden cok tesekkur ederım.

orbay74' Alıntı:
Merhaba Erden bey.
Calıstıgım ıcın foruma da gec gırdım . yazınızıda okuyunca cok memnun oldum. "evet ıste bu" dedım kendımce .Aradıgım ocak turu tam dusundugum gıbı . ne yazık kı pasıf e alınmıs .Dedıgınızı yapıp baska ılanları yoluyla kısıye ulasmayı denedım. Fakat bu konuda yeterlı bılgım olmadıgı ıcın beceremedım. Gecenın 2 sınde aramıs bulmussunuz .Cok tesekkur ederım.
selam ve sevgılerımı gonderırım , sagolun.

Mehmet bey satıcının diğer bir ilanı da altta. Atilla Dinçer Gsm: 0542 311 21 40. Saygılar
http://www.sahibinden.com/electrolux_buro_tipi_buzdolabi-96WQQaXQQ17977428WQQpXQQdisplayitem

orbay74' Alıntı:
not: ılandakı kısının dıger ılanları yolu ıle ulasılabılmesı yontemı konusunda bana yardımcı olabılecek tum dostlarıma sımdıden cok tesekkur ederım.
ilan sayfasındaki "kullanıcı bilgileri" kısmının en altında "satıcının diğer ilanları" yazan yere tıklayın, başka bir ilanından telefonunu alabilirsiniz.

Erden bey . Cok tesekkur ederım . Ilan , forumumuzdakı atıladı beye aıtmıs . kendısı ıle bu konuda telefonla gorusecegım. ılgınız ıcın sagolun.

Levent bey,
Hayırlı olsun, evye, pencere derken faaliyetler hızlanıyor galiba.... Sanki kısa geziler de fişekledi gibi :smiley:
Oğuz

Hayırlıolsun Levent Bey, Allah tamamına erdirsin. Camınız sürgülümü, kaça, özellikleri ve nerede yaptırdınız.

Biten işler listesi çoğalırken, yapılacaklar listesi bir azaldı, var mı bundan iyisi...
Selamlar,
Selçuk...

teos' Alıntı:
Levent bey,
Hayırlı olsun, evye, pencere derken faaliyetler hızlanıyor galiba.... Sanki kısa geziler de fişekledi gibi :smiley:
Oğuz

Oğuz bey teşekkürler, evet yavaş yavaş faliyete geçiyoruz, münkün olan en kısa zamanda bitirip gezilere katılmak istiyorum

arı' Alıntı:
Hayırlıolsun Levent Bey, Allah tamamına erdirsin. Camınız sürgülümü, kaça, özellikleri ve nerede yaptırdınız.

teşekkürler Sayın Arı Maltepede takdırdım, evet sürgülü, özelden tlf numarasını veriyorum

DSC00408.JPG

selsun' Alıntı:
Biten işler listesi çoğalırken, yapılacaklar listesi bir azaldı, var mı bundan iyisi...
Selamlar,
Selçuk...

Selçuk bey teşekkürler, darısı sizin başınıza

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR