Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,793
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

karavana başlamadan içine koyacağım aksesuarları almaya başladım arkadaşlar, bütün malzeme elimin altında olursa daha rahat yerleştirme yapacağım, sonradan ekleme bazı sorunlarıda beraberinde getiriyor, şimdilik aldıklarım
1- buzdolabı 12V
2- tavan havalandırması 40x50 cam
3- tv next YE1508D

Etiketler

Sn Levent kardesım.
En olcusu (dar kısım) 48 cm ıle daha az cm kompakt evye-ocak bulursan haber verebılırmısın ?
Ben halen ocak bulamadım . wc lavabosu sıkıntım da var onu da neyapacagımı kararlastıramadım.
kolay gelsın.

Levent abi hayırlı olsun dolap sanırım uzman soğutma,tv.de benimki ile aynı güzel bir cihaz yanında dvd,vcd ve usb bellek takmak için yer olması direk 12v ile çalışabiliyor olması çok kolaylık,havalandırma tek almışsın ama eğer tavana port bagaj düşünmüyorsan havalandırmayı çift alırsan yazın çok rahat edersin.

orbay74' Alıntı:
Sn Levent kardesım.
En olcusu (dar kısım) 48 cm ıle daha az cm kompakt evye-ocak bulursan haber verebılırmısın ?
Ben halen ocak bulamadım . wc lavabosu sıkıntım da var onu da neyapacagımı kararlastıramadım.
kolay gelsın.

Mehmet ağbi bende evye-ocak işini halledemedim burada bir arkadaş getiririm diyor fakat daha görüşemedik eskiden 350tl diyordu şimdi 450tl yapmış fiyatı ilanı altta bir incele bunu almak istiyorum ama elinde yok mailllerede geç cevap veriyor görmeden de almak istemiyorum
http://www.sahibinden.com/karavan_icin_ankastre_ocak_lavabo_kombine_takim-22WQQaXQQ18296980WQQpXQQdisplayitem

yaybek' Alıntı:
Levent abi hayırlı olsun dolap sanırım uzman soğutma,tv.de benimki ile aynı güzel bir cihaz yanında dvd,vcd ve usb bellek takmak için yer olması direk 12v ile çalışabiliyor olması çok kolaylık,havalandırma tek almışsın ama eğer tavana port bagaj düşünmüyorsan havalandırmayı çift alırsan yazın çok rahat edersin.

buzdolabı seninki ile aynı, tv'de öyle çok araştırdım tavana monte alacaktım ama yazın dışarıda otururken problem olacak, 12v'la nasıl çalıştırıyorsun içinde 220 adaptörü var 12V adaptörü çıkmadı.
girişe sineklikli kapı düşünüyorum o yüzden havalandırmayı çift almadım

Levent kardesım , bu urunu daha once de gormustum . nasıl dusunuyorsun bılmıyorum ama, bana pek şık gelmedı. Daha once aydın bey ın(ımaj) sıtesınde gordugum evye yı begenmıstım . daha sonraları ınternettekı gezıntılerımde aydın bey ın sıtesınde tekrar goremedım. baska yabancı sıtelerde gordugum cok guzel evyeler oldu. fakat cok pahalı . 300-400 ero gıbı hatırlıyorum. Bır de bu arada yerlı uretım damlalıklı evye gordum . ebat da normal gıbıydı tekrar arastıracagım. Dıyorum kı onun damlalıklı kısmına 2 adet ocak sıgdırabılmek mumkun . fıyatı 175 tl cıvarındaydı . Eger boyle bır sey basayabılırsem en az bunun kadar şık olabılır dıyorum . Ne dersın olur mu?

not: su anda dolap kapaklarını bıtırdım (20 adet) . Bu gun yerlerıne monte etmeye basladım (7 adet)

valla Mehmet ağbi yapılabilir ama düzgün olurmu, yani biraz çakma ocak-evye gibi görünürmü
bazı şeylerde orjinallik aranıyor ocak-evye gibi
acele etme ben araştırıyorum bakalım sonuç nasıl olacak
elimizde Yusufun ocak-evye modeli var nasılsa, onunki güzel olmuş

Levent kardesım, zaten ben de henuz karar vermıs degılım daha oraya gelmedıgım ıcın henuz arastırmaya devam edıyorum. Son care o zamana param kalırsa orj. evye ıcın kendımı zorlayacagım.

güzel bir evye-ocak bulursak seni ararım ağbi, araştırıyorum
yurtdışından getirebilme şansımız var en son çare onu deneriz..

Beklıyorum levent kardesım. Iyı bır dusunce katılıyorum dısarıdan da getırebılırız.

Levent Bey malzemelerin hayırlı olsun darısı diğerlerine ve bitirip kullanmaya olsun.
Aşağıdaki linkdeki malzemenin fiyatı uygun ama ölçü farklı. İlan sahibi ile konuşulsa belki birkaç tane olursa üretebilir. Görüşmekte fayda var diye düşünüyorum.
[http://www.sahibinden.com/mini_mutfak_-_60_100_cm_hotplate_evye-80WQQaXQQ12567154WQQpXQQdisplayitem/quote]

Ahmet bey merhaba
verdıgın lınk ı acamadım . malum bızde acemılık var . sarı yazı olmassa acamıyorum.
ılgın ıcın tesekkur ederım.

://www.sahibinden.com/mini_mutfak_-_60_100_cm_hotplate_evye-80WQQaXQQ12567154WQQpXQQdisplayitem

www.sahibinden.com/mini_mutfak_-_60_100_cm_hotplate_evye-80WQQaXQQ12567154WQQpXQQdisplayitem

yukardaki adresi kopyala explorer adres bölümüne yapıştır yaparsan açılabilir. Veya bilen arkadaşlar yardımcı olurlar belki ??? ben yapamadım.

Tesekkur ederım Ahmet bey.
olculer ıtıbarı ıle sanırım bana uygun olmayacak . cunkı benım tezgah en olarak 51 cm .
saglık ve mutluluklar dılerım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri