Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,171

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yaybek' Alıntı:
Levent abi hayırlı uğurlu olsun çok güzel duruyor llah tamamına erdirsin.

sağol Yusuf :smiley:
elin genişlediği zaman senin camlarıda değiştirebiliriz

Levent bey hayırlı olsun, çok şık olmuş. Sürgülü kapıya da cam taktırdınız mı?

drares' Alıntı:
Levent bey hayırlı olsun, çok şık olmuş. Sürgülü kapıya da cam taktırdınız mı?

Haşmet bey çok teşekkürler, evet aynı camdan sürgülü kapıyada takdırdım, beğenmenize sevindim :smiley:

Valla forumdan birileri karavan konusunda hamle yapınca inanılmaz keyif alıyorum...
Güle güle kullanın Levent hocam...

Yaza yetişecek yeni araçlar yolda heyecanla devamını bekliyoruz,bugün bizim arkadaşa Ford İndigo'yu teslim aldık şu an araba benim evin önünde içinde bayağı değişiklik yapacağız tamir olacak çok yer var yaza hazır olacak kısmetse.

ykamas' Alıntı:
Güle güle kullan levent kardeşim

Yusuf bey çok teşekkürler :smiley:
taiga' Alıntı:
Valla forumdan birileri karavan konusunda hamle yapınca inanılmaz keyif alıyorum...
Güle güle kullanın Levent hocam...

darısı sizin başınıza, inşaallah sizinkinede en kısa zamanda başlarız, çok teşekkürler :smiley:

yaybek' Alıntı:
Yaza yetişecek yeni araçlar yolda heyecanla devamını bekliyoruz,bugün bizim arkadaşa Ford İndigo'yu teslim aldık şu an araba benim evin önünde içinde bayağı değişiklik yapacağız tamir olacak çok yer var yaza hazır olacak kısmetse.

Yusuf yine rahat duramadın, kendine bir meşkale buldun ;D ;D ;D , o zaman sizede kolay gelsin arkadaşlar... :smiley:

levent kardesımi.
haydı hayırlı olsun.
benden once bıtıreyım deme , gercekten catlarım artık. :D

orbay74' Alıntı:
levent kardesımi.
haydı hayırlı olsun.
benden once bıtıreyım deme , gercekten catlarım artık. :D

yapma Mehmet ağbi strese sokma beni ;D
biran önce bitireyimki sana yardıma geleyim :D

Gerçekten çok yakışmış ducatoya bu camlar. İnşallah hayırlısıyla biter tez zamanda. Sanırım Yusuf'un aracında olduğu gibi yandaki profil kesilmiş yine. Biliyorum çok araştırdığınızı, ölçüp biçtiğinizi, düşündüğünüzü söyleyeceksiniz ama yine de içim cız etmiyor değil. Forumdan 2., 3. ve hatta diğer araçlar çıkmaya başladığında haklı olarak gururlanıyor ve seviniyoruz hepimiz. Şimdilik kolay gelsin.

Levent abi teşekkürler,evet bu kış başka türlü bitmezdi yeni arabanın tamir işine dalarsak zaman geçer bir bakmışız bahar çiçekleri açmış.

Cem kardeş geçenlerde benim arabadan bir tane bir yapı mrketin önünde gördüm sahibi yoktu biraz bekledim ama gelmedi araç bir karavan üretim firması tarafından yapılmış ve aynı şekilde cam yeri kesilmişti düşündüğünüz gibi risk olsa o imalatı yapan firma bunu yapmazdı zaten benim yaptığım destekler orjinal halini beşe katlar ;)

orsaalabanda' Alıntı:
Gerçekten çok yakışmış ducatoya bu camlar. İnşallah hayırlısıyla biter tez zamanda. Sanırım Yusuf'un aracında olduğu gibi yandaki profil kesilmiş yine. Biliyorum çok araştırdığınızı, ölçüp biçtiğinizi, düşündüğünüzü söyleyeceksiniz ama yine de içim cız etmiyor değil. Forumdan 2., 3. ve hatta diğer araçlar çıkmaya başladığında haklı olarak gururlanıyor ve seviniyoruz hepimiz. Şimdilik kolay gelsin.

Sevgili Cem camları senin beğenmene ayrıca sevindim :D, demekki doğru seçim yapmışım ;D
yerleşim açısından bu parçanın kesilmesi gerekiyor, bende çok düşündüm, benim içim rahat çünkü dolaplar kesilen parçanın görevini üstlenecek, bu sorun kendi projendede senin karşına çıkacak, kesmek istemediğin zaman yerleşimde zorlanacaksın, istediğin gibi davranma seçeneğin olmuyor birazda araca göre uymak zorunda kalıyorsun, camları nasıl halledeceğimi iki hafta araştırdım, proje hazır olmasına rağmen aracın içinde halen saatlerce oturup nasıl yerleştireceğimi hesaplıyorum, suanki sorun tavan havalandırması tam koyacağım yerde tavanda kayıt var, bu kayıtı kesinlikle kesmek istemiyorum, ya ileri ya geri çekmem gerekiyor, geri çeksem duş-wc kabini var, ileri çeksem oraya koyacağım dolap engelliyor,
yeni kasa ducatolarda bu cam için kayıt kesme problemi yok ama bizim kasalarda mecburen kesiyorsun, fakat korktuğun gibi değil

Levet Bey,

Hayırlı olsun.Camlar çok güzel görünüyor. Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR