Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,501

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yaybek' Alıntı:
Levent abi hayırlı olsun gül deseni ve rengi harika olur yapabilenin elinde,sizin arabanın son halini çok merak ediyorum.Allah tamamına erdirsin.

sağolasın Yusuf, Allah utandırmasın bende merak ediyorum ;D

Levent, sen karavan çalışmalarını nerede sürdürüyorsun, çalışabileceğin kapalı bir alanınmı var yoksa hava durumuna göremi çalışmaları sürdürüyorsun...

Levent merhaba. Ozelden yazdim ama cevap alamadim. Telefonun lazim bana. inselinal@gmail.com.

atiladi' Alıntı:
Levent, sen karavan çalışmalarını nerede sürdürüyorsun, çalışabileceğin kapalı bir alanınmı var yoksa hava durumuna göremi çalışmaları sürdürüyorsun...

Atilla bey yerim yok, apartmanın arkasındaki boşlukda yapacağım, arkadaşımın atölyesine güveniyordum aksilik bir ay önce taşınmak zorunda kaldı

İç yüzey kaplamaları büyük parçaların adapte edilmesinden dolayı bu şartlarda zor olacak, malzemeyi sakın çok ıslatma, iç kaplama bittikden sonra iş biraz daha küçük parçalarla devam edeceği için, daha kontrol edilir bir çalışma düzeni olacak..

atiladi' Alıntı:
İç yüzey kaplamaları büyük parçaların adapte edilmesinden dolayı bu şartlarda zor olacak, malzemeyi sakın çok ıslatma, iç kaplama bittikden sonra iş biraz daha küçük parçalarla devam edeceği için, daha kontrol edilir bir çalışma düzeni olacak..

uyarılarınız için teşekkürler :smiley:

Levent abi kontraları almışsın hayırlı uğurlu olsun demekki şekil başlıyor heyecanla bekliyoruz heleki gül deseni göreceğiz bakalım ustanın elinden çıkanla benim gibi amelenin elinden çıkan arasında ne kadar fark olacak ;D

Yusuf lutfen haksizlik etme kendine. Isciligini gordum. Gayet guzel.

yaybek' Alıntı:
Levent abi kontraları almışsın hayırlı uğurlu olsun demekki şekil başlıyor heyecanla bekliyoruz heleki gül deseni göreceğiz bakalım ustanın elinden çıkanla benim gibi amelenin elinden çıkan arasında ne kadar fark olacak ;D

yaptığın işi küçümsüyorsun ya, senin bu huyuna çok kızıyorum
benimkide seninkinden farklı olmayacak,
ayrıca benim karavanı bitirelim, kafamda senin karavanla ilgili bir proje var, sana bir yöntem uygulatacağım karavanın baştan yaratılmış olacak, sen bile şaşıracaksın, süpriz

Abi bak şimdi meraklandım,ne yapsak acaba sonuca bir an önce ulaşmak için yıllık izine ayrılıp senin karavana yardıma geleyim usta çırak çabucak bitiririz arabayı sonrada benim süprize gelir sıra.
İnsel abi benim arabayı yapım sırasında çokca övgü dolu sözler duydum alışkanlık oldu şimdide unutuldum kimse benden bahsetmiyor buda ağırıma gidiyor ;D böyle yapıyorumki sizden tepkiler gelsin
insel' Alıntı:
Yusuf lutfen haksizlik etme kendine. Isciligini gordum. Gayet guzel.
sanırım bu yolla istediğimi alıyorum ;) ;D

elindeki işi bitirince seninle bir toplantı yapalım, karavanınla ilgili ;)

buralpdi' Alıntı:
elindeki işi bitirince seninle bir toplantı yapalım, karavanınla ilgili ;)

Sizin ikinizin minibusun ici ayni mi? Ayni ise Yusufun karavanda basim goge eriyordu. Yani kisaca yukseklik kac merak ettim?

hidroforumuzda geldi
DSC00428.JPG

DSC00427.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri