Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Sayın "eroll";
Sözünü ettiğiniz 15 m3 panelvanlar, 2007 yılında piyasaya çıktı.(Camper yapımına uygun olanları, 11.5, 13, 15 ve 17 m3) Bu durumda bunlar,2012'de camper yapılabilecek demektir. %84 ÖTV nedeniyle ama böyle bir sorun yoksa başka... Oğuz Beyin(teos) benzer bir düşüncesi var gibi.. Kolay gelsin size..
Esen kalın.
Cavid Sezen
eroll' Alıntı:Sayın Levent
hayırlı uğurlu olsun Ben 93 de bir mazda panel ve daha sonra bir T4 caravan yaptım yapılmışı almak başka ama insanın yaptığı başka.O zevki yapan arkadaşlar bilir.
Son bunu tadan Yusuf olmuştur. Şimdi T5 uzun şasem var onun tavanı alçak onun tavanını yükseltirin diye almıştım vazgeçtim.Onu satıp Yeni dukatoya 2 el niyetim var !5 m küp olanlar 187x400 cm yükleme alanı yani ön koltuklara kadar olan mesafe. İnşallah birgün bende başlarım ama . Tekrar hayırlı olsun.Buradan Tüm arkadaşlara selamlar.
Sayın "eroll";
Sözünü ettiğiniz 15 m3 panelvanlar, 2007 yılında piyasaya çıktı.(Camper yapımına uygun olanları, 11.5, 13, 15 ve 17 m3) Bu durumda bunlar,2012'de camper yapılabilecek demektir. %84 ÖTV nedeniyle ama böyle bir sorun yoksa başka... Oğuz Beyin(teos) benzer bir düşüncesi var gibi.. Kolay gelsin size..
Esen kalın.
Cavid Sezen