Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Beyler,
ben yazimda arkadasimin karavaninin sahibinden.com'daki ilaninin TUVALETINDEN dolayi elestirildigini yazmadim, bu sizin tahmininiz. dolayisiyla DEPO MU O DA NE? gibi alayci sozleriniz de kendi aranizda baska bir konuyla ilgili olsa gerek. baska bir acidan bakarsak bahsettiginiz deponun oldugunu varsayarsak alaturka tuvalet tasi koymayla, alafranga tuvalet tasi koymak arasinda bence fark yok. her ikisi de karavan kulturunde yer almamasi gereken uygulama.
Levent bey camper tarzi bir araca seramik ev tipi klozet ve rezervuar koyarak bir tabuyu yiktigini soyluyorsunuz, evet biseylerin yikildigi dogrudur, ama yikilan seyin bir tabu mu baska seyler mi oldugundan emin degilim.
bu arada karavan kulturu baska bisey marka kullanmak baska bisey. yine su marka kullaninca mi karavan oluyor filan gibi laflar da sizin sarfettiginiz laflar, yani sizin gorusunuz veya niyet okumaniz, benim yazdigim yazida boyle bisey yer almiyor. ayni sekilde KIYTIRIK OLSUN BENIM OLSUN edebiyatini da tekrar isitip isitip gundeme getirmeyelim lutfen. burada paradan soz eden olmadi. benim kimsenin aracinin maddi degerini olctugum yargiladigim sorguladigim filan yok.
burada yayilmasina caba gosterildigi soylenen bir karavan kulturunden soz ediliyorsa ve arkadaslariniz sizi destekliyorlarsa ki oyle gozukuyor, tuvalet cozumleri kismina tuvalet cesitlerini sayarken portapoti tipi tuvalet, kasetli tuvalet, yat tuvaletine bir de EV TIPI TUVALET cesitlerini de ekleyin. satilik vasitalari tartistiginiz konunun 55. sayfasindaki LR karavanlarin tuvaleti icin moderatorunuzun yorumuna bakin.
Zentoz / Ozgur bey yurtdisinda yasadigini belirtmis, bizlere yurtdisindan camperde seramik klozet ve rezervuar kullanimiyla ilgili benzer ornekler varsa paylasirsa seviniriz. ben google'da arama yaptim ama bulamadim. ayrica Levent Beyin cikardigi isi taktir ettigimi belitrtmis, sadece tuvalet cozumuyle ilgili olumsuz gorusumu dile getirmistim.