Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,099

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yugun' Alıntı:
Güzel bilgi teşekkürler...

sohbet esnasında hidrofor sorunundan bahsedince bu bilgiyi banada Levent(güngör)bey vermişti, onada teşekkürler

mayıstosböce' Alıntı:
karavanımız artık gezilere gitmek için bahanesi kalmadı

Ne güzel,herkesin gelmek istediği nokta.

bir çok eksiklerimiz hala var ama zaman içinde halledeceğim, diğer karavanını yapan ve yapımını bekleyen arkadaşlarada bu günleri görmek nasip olur inşallah :smiley:

freediver2009' Alıntı:
Levent bey kolay gelsin, güzelliklerin keyfini sürme zamanı gelmiş...

çok teşekkürler, artık mümkün olduğunca keyfini sürmeye çalışacağım :smiley:

Herşey gönlünce olsun,Levent kardeşim.

rtulun' Alıntı:
Herşey gönlünce olsun,Levent kardeşim.

Rıfat ağbi bitireceğim diye çabalama, yarım da olsa keyfini sürmeye bak, at içine bir yatak bir ocak gezilerden mahrum kalma, ben öyle yaptım, boş arabayla bile gezilere katıldım, eğer bitirmeye şartlanırsan bu sefer stresten yaptığına yapacağına pişman olursun ;), varsın geç olsun, kendini üzme :smiley:

Uzunca bir aradan sonra Levent hocama selam vereyim dedim.
Fazla yazmıyorum ama, sürekli takip ediyorum.
Çok güzel oldu kerata.
Güle güle kullan Levent hocam.
Allah sağlık ve afiyet versin, Keyfini çıkar.

Gültekin' Alıntı:
Uzunca bir aradan sonra Levent hocama selam vereyim dedim.
Fazla yazmıyorum ama, sürekli takip ediyorum.
Çok güzel oldu kerata.
Güle güle kullan Levent hocam.
Allah sağlık ve afiyet versin, Keyfini çıkar.

iyi yaptın :smiley:, çok teşekkürler Gültekin, Allah seninde gönlüne göre versin, enduronun sonu karavan senide bekleriz :D,
yinede motosikletten vazgeçemiyoruz ikinci el innova aldım arkaya asacağım

Amin. İnşallah.
İnnova seni kesmez ama, yoktan iyidir. :smiley:

buralpdi' Alıntı:
.
[attachment=2]

lavabonun üstüne plesigılas kestim, artık üstünü yemek yaparken kullanabileceğiz,

Levent bey merhaba kolay gelsin
ben bugune kadar forumu denk geldikce arkadasimin hesabindan takip ediyordum ancak bugun biseyler yazma geregi duyunca arkadasimin hesabi yerine kendim bir hesap acarak yazmak daha dogru olur diye dusundum. bu baslikta ilk mesajiniza baktim 21 ay oncesine dayaniyor. yani 21 aydir ince ince calisip mobilyalar yaptiniz hepsini cok taktir ettik her zaman ama koydugunuz tuvalet bu iscilige ve karavan kulturune yakismadi diye dusunuyorum. bunlar benim sahsi dusuncem, lutfen hevesinizi kirmasin, sonucta kisisel tercihinizdir. ama arkadasimin karavaninin sahibinden.com'daki ilani burada alayci bir uslupla elestirildigi bir forumun aktif uyesi olan sizin boyle birsey yapmasina sasirdim. simdi bakiyorum o karavani elestirenler kendi arkadaslari olunca hic seslerini cikarmiyorlar. cok merak ediyorum bu tuvaletin oldugu bir karavan ilanini ne sekilde elestireceklerdi? ev tipi ocak, ev tipi evye, ev tipi musluk ev tipi klima derken simdi de ev tipi tuvalet girdi karavanlara. kusura bakmayin size denk geldi belki ama bunu belirtmeden edemeyecektim. simdi diger arkadaslar hemen once kendinizi tanitin diyecek eger kendimi tanitmam gercekleri degistirecekse tanitirim ama tekrar yazacagimi sanmiyorum buyuzden buna gerek yok.

davulunsesi' Alıntı:
Levent bey merhaba kolay gelsin
ben bugune kadar forumu denk geldikce arkadasimin hesabindan takip ediyordum ancak bugun biseyler yazma geregi duyunca arkadasimin hesabi yerine kendim bir hesap acarak yazmak daha dogru olur diye dusundum. bu baslikta ilk mesajiniza baktim 21 ay oncesine dayaniyor. yani 21 aydir ince ince calisip mobilyalar yaptiniz hepsini cok taktir ettik her zaman ama koydugunuz tuvalet bu iscilige ve karavan kulturune yakismadi diye dusunuyorum. bunlar benim sahsi dusuncem, lutfen hevesinizi kirmasin, sonucta kisisel tercihinizdir. ama arkadasimin karavaninin sahibinden.com'daki ilani burada alayci bir uslupla elestirildigi bir forumun aktif uyesi olan sizin boyle birsey yapmasina sasirdim. simdi bakiyorum o karavani elestirenler kendi arkadaslari olunca hic seslerini cikarmiyorlar. cok merak ediyorum bu tuvaletin oldugu bir karavan ilanini ne sekilde elestireceklerdi? ev tipi ocak, ev tipi evye, ev tipi musluk ev tipi klima derken simdi de ev tipi tuvalet girdi karavanlara. kusura bakmayin size denk geldi belki ama bunu belirtmeden edemeyecektim. simdi diger arkadaslar hemen once kendinizi tanitin diyecek eger kendimi tanitmam gercekleri degistirecekse tanitirim ama tekrar yazacagimi sanmiyorum buyuzden buna gerek yok.

her eleştiriye açığım :smiley:
peki Sayın Davulunsesi siz olsaydınız hangi tuvaleti tercih ederdiniz ? yani size göre hangi tuvalet karavan kültürüne yakışır :smiley:

bu tuvalet yüzünden burada yazılmasada çok eleştiri aldım, en başta ağbimden, ama arkadaşlar ben bu tuvalette rahat edeceğim için bu tercihi yaptım, ister beğenilsin ister beğenilmesin, karavana yakışsın veya yakışmasın.......
yaptığım iş çevreye ve insanlara rahatsızlık veren bir sistem değil mühim olanda bence budur

Hayattaki en büyük keyifler doldurma ve boşaltma sistemleri üzerine (muhtelif şekillerde). :D Sonuçta karavan da keyif için yapılan bir uğraş. Söylenenlere boşverin, keyfinize bakın.

Sevgiyle,
BKA

Ben yurtdışında yaşayan biri olarak daha önce bu foruma neden girmedim diye hayıflanıyoum. Burada kendi karavanını yapan ve bizlerle paylaşan herkezi tebrik ediyorum. Şunu eklemek isterim. Yurtdışında olmayan dostluk, yardımlaşma, işin ucundan tutma, muhabbeti ve Türk insanının o inanılmaz pratik zekasını gördükçe işte budur diyorum. Haftasonu Levet Beye yardıma gitmeyenlermi, işin ucundan tutmayanlar mı....Levent Bey şunu sadece söylemek istiyorum. Bu kadar yurtdışında forum takip ettim ve kendi camperini yapanlarla yazıştım ama size ayrıca imrendim. Mükemmel bir çıkardınız. Tebrik ediyorum. Karavan her şeyiyle dört dörtlük oldu(oluyor). Allah kazasız belasız mutlulukla geziler nasip etsin.

Kolay gelsin
Özgür

TA2RX' Alıntı:
Hayattaki en büyük keyifler doldurma ve boşaltma sistemleri üzerine (muhtelif şekillerde). :D Sonuçta karavan da keyif için yapılan bir uğraş. Söylenenlere boşverin, keyfinize bakın.

Sevgiyle,
BKA

Bekir bey çok teşekkürler, inşaallah sizde istediğiniz ve planladığınız karavanınıza bir an önce kavuşursunuz :smiley:, selamlar

zentoz' Alıntı:
Ben yurtdışında yaşayan biri olarak daha önce bu foruma neden girmedim diye hayıflanıyoum. Burada kendi karavanını yapan ve bizlerle paylaşan herkezi tebrik ediyorum. Şunu eklemek isterim. Yurtdışında olmayan dostluk, yardımlaşma, işin ucundan tutma, muhabbeti ve Türk insanının o inanılmaz pratik zekasını gördükçe işte budur diyorum. Haftasonu Levet Beye yardıma gitmeyenlermi, işin ucundan tutmayanlar mı....Levent Bey şunu sadece söylemek istiyorum. Bu kadar yurtdışında forum takip ettim ve kendi camperini yapanlarla yazıştım ama size ayrıca imrendim. Mükemmel bir çıkardınız. Tebrik ediyorum. Karavan her şeyiyle dört dörtlük oldu(oluyor). Allah kazasız belasız mutlulukla geziler nasip etsin.

Kolay gelsin
Özgür

Özgür bey çok teşekkürler, inşaallah sizlerede en kısa zamanda gönlünüzdeki karavan nasip olur, selamlar :smiley:

arkadaşımız aslında bir tabunun yıkılması adına iyi bir noktaya değinmiş, yazılanlara ve eleştirilere baktığınız zaman bir sene içerisinde ( kendi kafa yapım dahil )çok yol katetmişiz, eleştiri yapılan araç ise muhtemelen hiçbir depoya bağlantısı olmayan eski sistem tuvalet taşı olan karavan, yapılan sistem çevreye ve insanlara zarar vermiyorsa bence en uygun sistem odur,
avrupa malı karavan için imal edilmiş ocak takarsanız aracınız karavan takmazsanız karavankondu mu oluyor, veya tuvaletinizde portapotti oluncamı karavan, herhalde karavanın kelime anlamı bazılarına göre ''portapottisi ve CAN marka ocağı olan araçtır''

Sayın davulunsesi zannedersem eskiden yapılan o yoruma çok üzülmüş kendince haklı olabilir,zaman insanları olgunlaştırıyor ve fikirler değişebiliyor o zamanki karavan ile alakalı düşünceler belli kalıplara dayalı olabilir ve o yüzden o tuvalet tipi eleştirilmiş olabilir ama zaman,imkan ve şartlar insanı kendince yeni arayışlara ve fikirlere itebilir insanın sağlığı ancak bu şekildeki bir kullanıma mecbur bırakabilir bunlar kişiye göre değişken şeylerdir aslında karavan bir amaç değil araçtır önemli olan size en iyi şekilde hizmet etmesidir ama insanız ve tamamıyle insani bir duygu olan oldumu en iyisi olması tabiki kimisinin imkanı tam donanımlı sprınter'e kiminin imkanı J9 karavana yeter,olsun kıytırık olsun ama benim olsun ;) ;D ben kendi adıma sayın davulunsesi'nin arahatsız olduğu o yorumdan dolayı ki bende yapmış olabilirim hatırlamıyorum yinede özür dilerim,
ama ben bir daha karavan yaparsam alaturka tuvalet koyacağım çünkü onda rahat ediyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR