Levent bey merhaba kolay gelsin
ben bugune kadar forumu denk geldikce arkadasimin hesabindan takip ediyordum ancak bugun biseyler yazma geregi duyunca arkadasimin hesabi yerine kendim bir hesap acarak yazmak daha dogru olur diye dusundum. bu baslikta ilk mesajiniza baktim 21 ay oncesine dayaniyor. yani 21 aydir ince ince calisip mobilyalar yaptiniz hepsini cok taktir ettik her zaman ama koydugunuz tuvalet bu iscilige ve karavan kulturune yakismadi diye dusunuyorum. bunlar benim sahsi dusuncem, lutfen hevesinizi kirmasin, sonucta kisisel tercihinizdir. ama arkadasimin karavaninin sahibinden.com'daki ilani burada alayci bir uslupla elestirildigi bir forumun aktif uyesi olan sizin boyle birsey yapmasina sasirdim. simdi bakiyorum o karavani elestirenler kendi arkadaslari olunca hic seslerini cikarmiyorlar. cok merak ediyorum bu tuvaletin oldugu bir karavan ilanini ne sekilde elestireceklerdi? ev tipi ocak, ev tipi evye, ev tipi musluk ev tipi klima derken simdi de ev tipi tuvalet girdi karavanlara. kusura bakmayin size denk geldi belki ama bunu belirtmeden edemeyecektim. simdi diger arkadaslar hemen once kendinizi tanitin diyecek eger kendimi tanitmam gercekleri degistirecekse tanitirim ama tekrar yazacagimi sanmiyorum buyuzden buna gerek yok.