Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,137
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

atiladi' Alıntı:
Levent, kolay gelsin, yatağın altındaki kanalda ne var ben bir şeyimi kaçırdım acaba...

masayı oraya sabitledim paylaşmayı unuttum galiba

rtulun' Alıntı:
Levent,kolay gelsin.

sağolasın Rıfat ağbi sanada kolay gelsin :smiley:

yaybek' Alıntı:
Abi kolay gelsin.

sağolasın Yusuf :smiley:

Etiketler

bu haftasonu verimli geçti, en başta ısıtıcının ve kontrol tablosuna giden kablolarımızı kalın(6mm) kablolarla değiştirdik, amper kaybımız vardı önüne geçmiş olduk,
masamızı yatağın altına köşebentlerle sabitledik, hem yer kaplamamış oldu hemde lazım olunca rahatca çıkartabiliyoruz,
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
banyomuz artık bitti, kullanmaya hazır, tavanını ve lambasınıda hallettik, banyoda sadece lavabosunu takma işi kaldı,

DSC02110.jpg

DSC02111.jpg

DSC02112.jpg

DSC02108.jpg

DSC02109.jpg

.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

lavabonun üstüne plesigılas kestim, artık üstünü yemek yaparken kullanabileceğiz,

DSC02114.jpg

DSC02115.jpg

DSC02121.jpg

DSC02122.jpg

DSC02124.jpg

Levent bey;
Gene karavan iş yoğunluğu olarak, eski günlere döndünüz bakıyorum.:smiley:)) Aslında sizinle birlikte, sanırm bende burda birşeyler yapıldıkça keyıfleniyorum.. Bana ne oluyorsa:smiley:)))

WC oturma hattı eğer arabanın baş-kıç hattına paralel ise ani fren ve kalkıştan kaçınmanız gerekebilir. Çünkü salınımda, küvetteki siğil suyu tanka kaçıp koku yapabilir diye düşünüyorum..
Tekrar kolay gelsin..
Saygılarımla

Rıza

hidrofor yerini beğenmemişdi, soruşturmalarımda Levent bey(güngör) alta alırsan normale döner dedi, bizde basamakla şasenin arasına aldık, hakikaten sesi normale dönüştü, daha verimli ve sessiz çalışmaya başladı,
[attachment=1]
[attachment=2]
bu arada aküsü bozulan şazlı tornavidamızı çakmakla çalışan matkap haline Murat ustamız getirdi,
delme vidalamayı araç içinde 220v elektiriğe ihtiyaç olmadan hallediyoruz,
[attachment=3]

karavanımız artık gezilere gitmek için bahanesi kalmadı :smiley:

DSC02116.jpg

DSC02118.jpg

DSC02120.jpg

marlon' Alıntı:
Levent bey;
Gene karavan iş yoğunluğu olarak, eski günlere döndünüz bakıyorum.:smiley:)) Aslında sizinle birlikte, sanırm bende burda birşeyler yapıldıkça keyıfleniyorum.. Bana ne oluyorsa:smiley:)))

WC oturma hattı eğer arabanın baş-kıç hattına paralel ise ani fren ve kalkıştan kaçınmanız gerekebilir. Çünkü salınımda, küvetteki siğil suyu tanka kaçıp koku yapabilir diye düşünüyorum..
Tekrar kolay gelsin..
Saygılarımla

Rıza

Rıza bey sevincimizi ve heyecanımızı paylaşmanız çok güzel, çok teşekkürler,
wc konusunda hiç merak etmeyin tanktaki pis suyun yukarı çıkmasının imkanı yok, tuvaletimiz dört dörtlük oldu uğraştık ama değdi, ev rahatlığını sunuyor :smiley:
selamlar

Levent bey ıfade edemedım sanırm .Kaygım tanktan yukarı su cıkması değil. WC küvetinin içinde kalan dışarı koku çıkmasını engelleyen deve boynu diye tabir edilen yerdeki suyun tanka kaçması kaygım...
Sayılarımla
Rıza

marlon' Alıntı:
Levent bey ıfade edemedım sanırm .Kaygım tanktan yukarı su cıkması değil. WC küvetinin içinde kalan dışarı koku çıkmasını engelleyen deve boynu diye tabir edilen yerdeki suyun tanka kaçması kaygım...
Sayılarımla
Rıza

bu şekildede bir tehlikemiz yok :smiley:,
selamlar :smiley:

Levent,hidrofor, su deposunun hizasında veya deponun üstünde olursa randımanlı çalışmayacağınımı anlamalıyım.Biraz bilgi verebilirmisin.
selamlar

Rıfat ağbi hidrofor deponun seviye olarak altında olursa randımanlı çalışıyor, bizim hidroforlar emiş yapabilecek yapıda değil, sadece su basmak için tasarlanmış, hem emiş hemde su basması için zorladığımızda sesi ve vibrasyonu artıyor, suyun devamlı olarak hidrofora gelmesi lazım, devamlı olarak gelebilmesi içinde deponun hidrofordan biraz yüksekte olması gerekiyor

karavanımız artık gezilere gitmek için bahanesi kalmadı

Ne güzel,herkesin gelmek istediği nokta.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR