kurtadam' Alıntı:Levent ustam basamak on numara olmuş psa cılardan sipariş çok olur elinize sağlık.
melihbozkurt' Alıntı:Ellerinize saglik Leven abi basamak super olmus. Deneyim mi diyim ne diyim bilmiyorum. Bunca karavan gordum, kamper yapan gordum ama bu kadar basit ve effektif bir cozum ilk defa gordum. Ellerine saglik.
yaybek' Alıntı:Usta ellerine sağlık çok güzel bir sistem olmuş yapımıda kolay çok arkadaş bundan esinlenecek ve basamağını yapacak.
yugun' Alıntı:Teşekkürler, Şimdi daha iyi anladım, Ben bisiklet teliyle çekiliyor sanmıştım.
centilmen' Alıntı:Basamak güzel olmuş aynı zamanda da fonksiyonel ve basit. Eline sağlık.
drares' Alıntı:Levent usta basamağı ben de çok beğendim, eline sağlık. Ben sabit olanlardan yaptırmayı düşünmüştüm ama sen bana güzel fikir verdin. Bu konuyu aksesuar bölümünde de paylaşırsan daha kalıcı olacaktır
berkcantp' Alıntı:Levent usta, basamak güzel olmuş, eline sağlık.
amiral' Alıntı:Levent bey basamak çok güzel olmuş güzelde görünüyor.
umarım diğer noksanlarınıda tamamlarsınız bu yaza sorunsuz hazırlanırsınız.
artık yaz sıcakları başladı .sıcak havalarda araçın diğer işleri ile uğraşmak çok sıkıcı olur
yazın da sıcak havalarda bu sıkıntıların yorgunluğnu atmış olursunuz.
yazın fazla sıcak havaları sevmiyorsanız doğal kılımaların çalıştığı karadenizi yaylalarını size tavsiye ederim ,
çalışmalarınız iyi gidiyor kolaylıklar diliyorum.
selamlar olsun.