Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,260
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent ustam basamak on numara olmuş psa cılardan sipariş çok olur elinize sağlık.

Etiketler

Ellerinize saglik Leven abi basamak super olmus. Deneyim mi diyim ne diyim bilmiyorum. Bunca karavan gordum, kamper yapan gordum ama bu kadar basit ve effektif bir cozum ilk defa gordum. Ellerine saglik.

S.a.Sn.Yusuf kardeş iiyimisin.umarım keyfin yerinde.

Çok teşekkürler Mehmet (freegraf) abi işlerimin yoğunluğu ve daha eve internet bağlatamadığımdan foruma uzun zamandır giremiyorum ama forumda görüyorumki güzel işler yapılmış.
Tüm dostlara selam olsun.

kurtadam' Alıntı:
Levent ustam basamak on numara olmuş psa cılardan sipariş çok olur elinize sağlık.

çok teşekkürler, basit ama güzel oldu bende beğendim :smiley:

melihbozkurt' Alıntı:
Ellerinize saglik Leven abi basamak super olmus. Deneyim mi diyim ne diyim bilmiyorum. Bunca karavan gordum, kamper yapan gordum ama bu kadar basit ve effektif bir cozum ilk defa gordum. Ellerine saglik.

çok teşekkürler Melih :smiley:

yaybek' Alıntı:
Usta ellerine sağlık çok güzel bir sistem olmuş yapımıda kolay çok arkadaş bundan esinlenecek ve basamağını yapacak.

çok teşekkürler Yusuf, isteyen artık rahatca yapabilir örnek var, selamlar :smiley:

yugun' Alıntı:
Teşekkürler, Şimdi daha iyi anladım, Ben bisiklet teliyle çekiliyor sanmıştım.

kendin rahatca yaparsın Yücel elinden geliyor, sana da lazım basamak

Artık iyi ve güzel havalar kapıda,sn Yusuf kardeş.Senin form da ve formunda olman gerek ,yok bir taraf açık kalıyor.İnşaallah en kısa zaman görüşürüz.Diğer arkadaşların da iyi gittiği belli .selamlar ve iyi gezmeler.

Basamak güzel olmuş aynı zamanda da fonksiyonel ve basit. Eline sağlık.

Levent usta basamağı ben de çok beğendim, eline sağlık. Ben sabit olanlardan yaptırmayı düşünmüştüm ama sen bana güzel fikir verdin. Bu konuyu aksesuar bölümünde de paylaşırsan daha kalıcı olacaktır :smiley: :smiley: :smiley:

centilmen' Alıntı:
Basamak güzel olmuş aynı zamanda da fonksiyonel ve basit. Eline sağlık.

Ümit bey teşekkürler

drares' Alıntı:
Levent usta basamağı ben de çok beğendim, eline sağlık. Ben sabit olanlardan yaptırmayı düşünmüştüm ama sen bana güzel fikir verdin. Bu konuyu aksesuar bölümünde de paylaşırsan daha kalıcı olacaktır :smiley: :smiley: :smiley:

çok teşekkürler Haşmet bey, ürün dahada geliştirilebilir, bu en basit olanı

berkcantp' Alıntı:
Levent usta, basamak güzel olmuş, eline sağlık.

çok teşekkürler İlhan bey :smiley:

Levent bey basamak çok güzel olmuş güzelde görünüyor.
umarım diğer noksanlarınıda tamamlarsınız bu yaza sorunsuz hazırlanırsınız.
artık yaz sıcakları başladı .sıcak havalarda araçın diğer işleri ile uğraşmak çok sıkıcı olur
yazın da sıcak havalarda bu sıkıntıların yorgunluğnu atmış olursunuz.
yazın fazla sıcak havaları sevmiyorsanız doğal kılımaların çalıştığı karadenizi yaylalarını size tavsiye ederim ,
çalışmalarınız iyi gidiyor kolaylıklar diliyorum.
selamlar olsun.

amiral' Alıntı:
Levent bey basamak çok güzel olmuş güzelde görünüyor.
umarım diğer noksanlarınıda tamamlarsınız bu yaza sorunsuz hazırlanırsınız.
artık yaz sıcakları başladı .sıcak havalarda araçın diğer işleri ile uğraşmak çok sıkıcı olur
yazın da sıcak havalarda bu sıkıntıların yorgunluğnu atmış olursunuz.
yazın fazla sıcak havaları sevmiyorsanız doğal kılımaların çalıştığı karadenizi yaylalarını size tavsiye ederim ,
çalışmalarınız iyi gidiyor kolaylıklar diliyorum.
selamlar olsun.

Sayın Amiral çok teşekkürler, karavanın eksiklerini bir an evvel bitirmeyi inanın bende çok istiyorum, fakat hem maddi hemde zamansızlıktan iş uzuyor, hem zaman yok hemde çalışma yerim bazen müsait olmuyor, hava ısındı diyorsunuz ama benim çalıştığım apartmanın otoparkında hala kış ;D parmaklarım donuyor vidayı bile tutamıyorum, belki bu haftasonu biraz ısınır, bütün imkansızlıklara rağmen inşallah yaza bitmiş olacak, selamlar :smiley:

dijital voltmetremi montajladım,

[attachment=1]

banyonun alt çekmecesini yaptım,

DSC02088.jpg

DSC02089.jpg

DSC02090.jpg

DSC02091.jpg

banyo duş giderini koçtaştan bas aç türü gider aldım, banyo yapılmayacağı zamanlarda koku gelmesinide önler,

DSC02092.jpg

DSC02093.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR