Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,137

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

rtulun' Alıntı:
Eline sağlık basamak güzel olmuş.

sağolasın Rıfat ağbi :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Levent usta, banyonun alt çekmecesi akıllıca, hoşuma gitti.
Dijital voltmetre fiyatı ve nereden alındı.

İlhan bey çok teşekkürler, voltmetreyi biz karavancılara 30tl veriyor aldığım yer valla aklıma gelmedi Yusuf biliyor bende tlf ondan aldım

berkcantp' Alıntı:
Dijital voltmetre fiyatı ve nereden alındı.

İlhan abi bahsi geçen voltmetre İstanbul Pendik'de Powmar da netten sayfasına girerseniz iletişim bilgileri var sahibi Bülent bey size yardımcı olacaktır sadece artı eksi ucu olan kolay bağlantı sağlayan şık bir ürün mavi ve yeşil ışık seçenekleri var ben mavi almıştım daha güzel görünüyor ayrıca bir besleme gerektirmiyor.

yaybek' Alıntı:
İlhan abi bahsi geçen voltmetre İstanbul Pendik'de Powmar da netten sayfasına girerseniz iletişim bilgileri var sahibi Bülent bey size yardımcı olacaktır sadece artı eksi ucu olan kolay bağlantı sağlayan şık bir ürün mavi ve yeşil ışık seçenekleri var ben mavi almıştım daha güzel görünüyor ayrıca bir besleme gerektirmiyor.

sağolasın Yusuf benim aklımda da powermar kalmış internetten baktım bulamayınca topu sana attım ;D

Levent bey basamak tek kelimeyle süper olmuş. Ağız tadıyla kullanmanız dileğiyle.

Levent ve Yusuf kardeşim, voltmetre bilgileri için teşekkür ederim.
Yukardaki sigorta tablosuna her hangi gelen bir 12 volt kabloyamı bağlayacağım. Yoksa 2 kabloyuda direk aküyemi bağlayacağım.

berkcantp' Alıntı:
Levent ve Yusuf kardeşim, voltmetre bilgileri için teşekkür ederim.
Yukardaki sigorta tablosuna her hangi gelen bir 12 volt kabloyamı bağlayacağım. Yoksa 2 kabloyuda direk aküyemi bağlayacağım.

İlhan bey direk yaşam akülerinden hat çekmen gerekiyor artı ve eksi olarak, eğer böyle olmazsa voltmetrede değerler çok değişken oluyor

dün ve bugün banyoya devam ettim, su tesisatları ile uğraştım daha bitmedi, bu gün hava iyice soğuyunca çalışmayı bıraktım artık haftaya devam,

DSC02096.jpg

DSC02097.jpg

DSC02098.jpg

Levent, kolay gelsin, yatağın altındaki kanalda ne var ben bir şeyimi kaçırdım acaba...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR