Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,967
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Uzun zamandır takipteyim,gürül gürül akan suyu görünce tamam dedim artık, Elektrik,su geldi ,uğraşlar semeresini veriyor tıkır tıkır çalışarak.Sizde hakkını verin ,hakettiniz .En kısa zamanda bir tatil programı yaparak.

Etiketler

guzel oldu gule gulekullanin. isiticinin cikisindaki pvc boru eriyebilir. aliminyum takviyeli karton boru kullanmalisiniz.

artık karavana ne taksak çalışır hale gelme aşamasındayız,
alt yapıyı hazır hale getirmek büyük sabır istiyor, bu zaman zarfında ne yapsanız gözükmüyor sanki boşa çalışmışsınız gibi, gelen giden eş dostta bu zaman zarfında isteyerek veya istemiyerek sizin moralinizide bozabiliyor, şaka dahi yapsalar moral açısından çöküntüye uğruyorsunuz, ben işin planını bilmeme ve mesleki tecrübem olmasına rağmen bu moral bozukluklarını yaşadım, ister istemez insan etkileniyor, beni bu durumdan siz arkadaş ve dostların buradan yazmış oldukları moral takviyeleri sayesinde atlattım, bazen plana ve montaj sırasına göre normal ilerlediğimiz halde iş sanki bitmeyecekmiş gibi geldi, duygular sevinçler karamsarsızlıklar gelip gittiler, sıkıştığım noktalarda sizler yine yanımda oldunuz, sevincimi üzüntümü paylaştınız, birçoğunuzla sadece forumda yazışıyoruz ama sanki çocukluk arkadaşı gibiyiz,
bu iyi niyet ve arkadaşlıklar için hepinize çok çok teşekkür ederim, herkese selamlar sevgiler :smiley:

Allah karavan isteyen bütün arkadaşlarıma tez elden nasip etsin, hatta en iyisinden :smiley:

Levent bey hayırlı olsun, çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz ve zevkle takip ediyoruz.
En kısa sürede keyifli geziler dilerim.

Allah karavan isteyen bütün arkadaşlarıma tez elden nasip etsin, hatta en iyisinden :smiley:

inşalllahhh aminnn :smiley:

bugun yeni gördüm bu konuyu :-\tek kelime ile süper bir çalışma ellerinize sağlık,tamamlayıp tatile çıkmak, verdiğiniz emeğin karşılığını almak nasip olur inşallah..
tez elden bende bir karavan istiyorum :smiley:.ama sizin aldığınız zevki alamayız diye düşünüyorum.el emeğinin yerini ne tutabilir ki..
konuyu bir çok üstad takip etiği için bir sorum olacak.
bende bir araç alıp camper'e cevirmek istiyorum.duş wc falan olamasada olur.iki çocuğum var yani 4 kişiyiz,
çekme karavanda düşünüyorum ama bunları görünce kafamda karışmıyor değil.
tavsiyelerinizi belkiyorum...

Levent herşey çok güzel olmuş. Hayırlısı olsun. Artık keyfini sürme aşaması gelmiş.

levent, birsüre foruma giremedim.eksikleri birer birer tamamlıyorsun.ellerine sağlık hayırlı olsun.

Levent, sondan bir önceki çekme karavnımda bende döşemecinin kazığını yedim, adama 10 lik gri sünger kullan dedik, dikmiş ama nasıl, süngerler 7.5 cm, bu ne dedim, elimde 10cm sünger yoktu, sen acale edince elimde 15cm lik vardı onu ikiye böldüm öyle dikdim dedi, sen olsan ne yaparsın, kumaşda kesilip parçalanmış...Bende gittim Bernina bir dikiş makinası aldım, son karavanın döşemelerini kendim dikdim, süper olmasa bile onunkilerden güzel oldu, ama artık tecrübeliyim, camperinde döşemelerini perdelerini kendim dikeceğim, bu sefer daha itina edeceğim süper olacak...

arkadaşlar dedsa ısıtıcımızın hava emiş borusunu taktım ve çalıştırdım,
kendi başlığında paylaştım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62787.new#new

DSC01897.jpg

Vaayyyyyy Levent kardeşim sular baraj gibi akıyor :smiley: çaylar çorbalar karavandan artık .....

rtulun' Alıntı:
ses,koku,performans,vs vs durum nasıl?

Rıfat ağbi kendi başlığı altında paylaştım
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62787.new#new

atiladi' Alıntı:
Levent, sondan bir önceki çekme karavnımda bende döşemecinin kazığını yedim, adama 10 lik gri sünger kullan dedik, dikmiş ama nasıl, süngerler 7.5 cm, bu ne dedim, elimde 10cm sünger yoktu, sen acale edince elimde 15cm lik vardı onu ikiye böldüm öyle dikdim dedi, sen olsan ne yaparsın, kumaşda kesilip parçalanmış...Bende gittim Bernina bir dikiş makinası aldım, son karavanın döşemelerini kendim dikdim, süper olmasa bile onunkilerden güzel oldu, ama artık tecrübeliyim, camperinde döşemelerini perdelerini kendim dikeceğim, bu sefer daha itina edeceğim süper olacak...

benimde dikiş öğrenmem lazım :(

erhan110' Alıntı:
Vaayyyyyy Levent kardeşim sular baraj gibi akıyor :smiley: çaylar çorbalar karavandan artık .....

Erhan hocam çorbalar maltepe buluşmasına özel ;D, çay emrin olur :smiley:

:smiley: Estagfurullah hocam ancak ricamız olur...

legolas' Alıntı:

inşalllahhh aminnn :smiley:

bugun yeni gördüm bu konuyu :-\tek kelime ile süper bir çalışma ellerinize sağlık,tamamlayıp tatile çıkmak, verdiğiniz emeğin karşılığını almak nasip olur inşallah..
tez elden bende bir karavan istiyorum :smiley:.ama sizin aldığınız zevki alamayız diye düşünüyorum.el emeğinin yerini ne tutabilir ki..
konuyu bir çok üstad takip etiği için bir sorum olacak.
bende bir araç alıp camper'e cevirmek istiyorum.duş wc falan olamasada olur.iki çocuğum var yani 4 kişiyiz,
çekme karavanda düşünüyorum ama bunları görünce kafamda karışmıyor değil.
tavsiyelerinizi belkiyorum...

Murat bey çok teşekkürler, yanlış anlamayın ama tanımadığınız birine tavsiye vermek kadar zor bir şey yoktur, zevklerinizi hoşlandığınız şeyleri bilmediğim için sizin için çekme karavanmı, campermi,alkovanlı karavanmı uygun olur bilemiyorum, tek yapabileceğim bir yerden başlayın kararınız yanlış dahi olsa en azından o şıkkı denemiş olursunuz

aslanahmet' Alıntı:
Levent herşey çok güzel olmuş. Hayırlısı olsun. Artık keyfini sürme aşaması gelmiş.

teşekkürler Hakan :smiley:

rtulun' Alıntı:
levent, birsüre foruma giremedim.eksikleri birer birer tamamlıyorsun.ellerine sağlık hayırlı olsun.

sağol Rıfat ağbi

berkcantp' Alıntı:
Levent usta, herşey çok güzel gidiyor, hayırlı olsun. güle güle kullan.

çok teşekkürler :smiley:

erhan110' Alıntı:
:smiley: Estagfurullah hocam ancak ricamız olur...

haftasonu kartepeye geliyormusunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

SON KONULAR

Geri