Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,318
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

güngör' Alıntı:
Levent, Debaston hayırlı olsun. Kar kampında denemek çok isabetli olacak. Benim kamperde ısıtıcım var ancak çekmede yok sonucundan memnun kalırsan
bende alabilirim. Kolay gelsin.
Levent

hep beraber deneyeceğiz inşaallah kampta :smiley:, sizde aleti canlı olarak görüp bakarsınız, dedsada mazot depoları var plastik çekme karavanlar için ideal, hatta bazı insanlar ayrıca depo koydurup hiç aracın deposundan mazot aldırmıyorlarmış, bu iş biraz benimde kafama yattı, mazot donmalarına karşı bir tedbir olabilir depo aracın içinde olacak neticede

Etiketler

Levent TIR'ların çekicinin sağ arka kısımında küçük depo var genelde ısıtıcı için takılan depodur.Yakıt Depoları açıkta olduğundan ısıtıcı için harici depo kullanırlar.
Çekme karavandada uygun bir yere depoyu monte etmek gerekir.

cumartesi işe gitmek zorunda kalınca, bu haftasonu için çalışma planlarım yattı, yorgunluktan pazar günüde elimden iş gelmedi, öğlenden hava kararana kadar sadece mutfak giderinin montajını bitirebildim,

DSC01875.jpg

DSC01878.jpg

Karavan ruhsatının cebınde oldugunu bılmek ve gerıye kalanları dusune dusune , ozene bezene yaparak ehlıkeyf calışabilmek mutlaka guzel bır duygu olmalı.
Ne mutlu Levent kardesıme. Yap kardesım yap. Valla gozumuz yok.

Bır de bız gelebılseydık bu duruma :D

orbay74' Alıntı:
Karavan ruhsatının cebınde oldugunu bılmek ve gerıye kalanları dusune dusune , ozene bezene yaparak ehlıkeyf calışabilmek mutlaka guzel bır duygu olmalı.
Ne mutlu Levent kardesıme. Yap kardesım yap. Valla gozumuz yok.
Bır de bız gelebılseydık bu duruma :D

Mehmet ağbi sağlığınız ve sıhatiniz yerinde olsun, yavaş yavaş hallolur, nasıl olsa bitecek bu karavan :smiley:

Eline sağlık levent, böylece Debasto'nunda ilk resmini görebildik...

yugun' Alıntı:
Evet evet, Sahiden hiç denemediniz mi?

yaşam aküsünü almaya bir türlü fırsatım olmadı, aracın kendi aküsüde son günlerini yaşıyor üstüne gidemiyorum ;D, daha deneyemedim

melihbozkurt' Alıntı:
Levent bey kis kampindan once akuyu alin sonra usursunuz. :smiley:

bugün Vehbi bey'in (Vehbi44) selamıyla siparişi verdim, havalesini yaptım, iki adet 150 amp eurostar EG12150 jel akü aldım,
Atilla ağbidende solar paneli aldıktan sonra enerji işini çözmüş olacağım,
aküleri hallettim ama solar panel hafta sonuna yetişmez artık kamptan sonra takacağız

Ne guzel, hem siz isinacaksiniz, hemde diger kampcilarla yerli uretim debosta ile orjinal webostayi karsilastirma firsati bulacaksiniz. Sonuclari merakla bekliyoruz.

Akülerin hayırlı olsun güle güle kullan.

Telefonda hayırlı olsun dedim ama buradanda tekrarlayayım Levent abi akülerin hayırlı olsun 300 amper ideal bir akü solar panellede elektrik derdin olmaz istediğin yere çek günlerce kamp kur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.