Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,317

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent usta kolay gelsin,Matkaba takılan oyma bıçağının çapı ayarlanabiliyor gördüğüm kadarıyla.Özel imalat ise değişik açılardan birkaç fotoğraf daha koyda biz de yaptıralım. ;D

züğürt gezençi' Alıntı:
Levent usta kolay gelsin,Matkaba takılan oyma bıçağının çapı ayarlanabiliyor gördüğüm kadarıyla.Özel imalat ise değişik açılardan birkaç fotoğraf daha koyda biz de yaptıralım. ;D

Sami bey anca fotoğrafını çekebildim kusura bakma, seneler önce bir iş için matkap bulamayınca çaresiz mucitlik yaparak tornacı arkadaşıma yaptırdım, çok işime yarayan bir alet oldu belki artık hazırı bile vardır bilemiyorum, yaptırırsanız çok basit kesici ucu elmas testere dişi, eski bir testereden keserek kaynattırdım

DSC01867.jpg

cumartesi ısıtıcının montajı ile uğraştık, tercihimi dedsa (debasto) dan yana kullandım hem fiyat hem komşuluk hemde yerli üreticiyi desteklemek adına bu kararı verdim, aynı zamanda kendimi sizler için feda ediyorum ;D ;D ;D, şaka bir yana bu ürünü ben deneyeceğim ve iyisi ve kötüsü ile sizlerle paylaşacağım, yaşam aküm olmadığı için şu an test yapamıyorum, montajı tamamladıktan sonra kontrol için başka bir akü ile çalışıp çalışmadığını test yaptık, ve problem yaşamadık, cihaz çalışıyor, ileriki günlerde yaşam aküsünü alınca sizlerle detaylı paylaşacağım,

pazar günü su tesisatını hallettim, hidroforu montajladım ve suyu mutfağa kadar getirdim, yaşam aküsü gelincede elektirik tesisatını bağlayacağım,

DSC01868.jpg

DSC01869.jpg

DSC01871.jpg

DSC01872.jpg

DSC01873.jpg

Levent abi ısıtıcın hayırlı olsun tast sonucunu merakla bekliyorum güzel günlerde kullanman dileğiyle,
Abi hidroforunun markası ve dakikada kaç litre basıyor,birde alttaki hortumları kelepçe ile tutturmuşsun ama sadece sıkıştırma yetiyormu yoksa ayrıca bir kilit sistemi uygulayacakmısın.

levent,su tesisatında daha önce gördüğüm boruları kullanmamışsın. şu andaki tesisat yanlız soğuk su içinmi?

Sanada kolay gelsin Levent, sendende Debasto testini bekliyoruz...

Bu arada birde bilgi verelim; delik açmak için ayarlı panç piyasada satılıyor, 16 parça değişik ölçülerde olanıda var(17TL)

Panç ve ayarlı panç.jpg

Merhaba Levent Bey, Isıtıcınız hayırlı olsun,
Debasto için ben de takipte olacağım paylaşımlarınızı.

yaybek' Alıntı:
Levent abi ısıtıcın hayırlı olsun tast sonucunu merakla bekliyorum güzel günlerde kullanman dileğiyle,
Abi hidroforunun markası ve dakikada kaç litre basıyor,birde alttaki hortumları kelepçe ile tutturmuşsun ama sadece sıkıştırma yetiyormu yoksa ayrıca bir kilit sistemi uygulayacakmısın.

Yusuf şu an kelepçeler iyi hortum düşmez ama tedbir amaçlı dediğin yapılabilir
hidrofor dak.12lt su basıyor,markası aklıma gelmedi bakar yazarım

rtulun' Alıntı:
levent,su tesisatında daha önce gördüğüm boruları kullanmamışsın. şu andaki tesisat yanlız soğuk su içinmi?

Rıfat ağbi bahçe hortumu kullandım, nalbur kalitelimi olsun diye sordu, bende tamam diyince bu hortumu verdi ;D
soğuk su evet, amaç mutfaktaki bataryayı aktif hale getirmek, banyo yapılınca tesisat devam edecek

atiladi' Alıntı:
Sanada kolay gelsin Levent, sendende Debasto testini bekliyoruz...

Bu arada birde bilgi verelim; delik açmak için ayarlı panç piyasada satılıyor, 16 parça değişik ölçülerde olanıda var(17TL)

test sonuçlarını paylaşacağım, hazırıda ucuzmuş, takım sandığında bulunması gereken bir alet

yugun' Alıntı:
Merhaba Levent Bey, Isıtıcınız hayırlı olsun,
Debasto için ben de takipte olacağım paylaşımlarınızı.

çok teşekkürler, öncelikle yaşam akülerimi almam lazım :smiley:

Levent bey, ısıtıcı hayırlı olsun, ısıtma ve yüksek rakım test sonucunu merakla bekliyorum güzel günlerde kullanman dileğimle.

ısıtıcı ile ilgili resim varmı?
montaj esnası,sonrası.

berkcantp' Alıntı:
Levent bey, ısıtıcı hayırlı olsun, ısıtma ve yüksek rakım test sonucunu merakla bekliyorum güzel günlerde kullanman dileğimle.

İlhan bey çok teşekkürler, test sonuçlarını paylaşacağım :smiley:

rtulun' Alıntı:
ısıtıcı ile ilgili resim varmı?
montaj esnası,sonrası.

montaj sırasında hiç aklıma gelmedi resim çekmek, daha doğrusu karavanı gören esnaf, müşteri arabanın başına toplanınca, montajla hiç ilgilenemedim, insanların meraklı sorularını yanıtlarken zaten yorulmuşum ;D, resim çekerim

Isıtma sisteminiz hayırlı olsun, önümüz kış, en çok gerekli olan donanıma sahip oldunuz.

buralpdi' Alıntı:
cumartesi ısıtıcının montajı ile uğraştık, tercihimi dedsa (debasto) dan yana kullandım hem fiyat hem komşuluk hemde yerli üreticiyi desteklemek adına bu kararı verdim, aynı zamanda kendimi sizler için feda ediyorum ;D ;D ;D, şaka bir yana bu ürünü ben deneyeceğim ve iyisi ve kötüsü ile sizlerle paylaşacağım, yaşam aküm olmadığı için şu an test yapamıyorum, montajı tamamladıktan sonra kontrol için başka bir akü ile çalışıp çalışmadığını test yaptık, ve problem yaşamadık, cihaz çalışıyor, ileriki günlerde yaşam aküsünü alınca sizlerle detaylı paylaşacağım,

pazar günü su tesisatını hallettim, hidroforu montajladım ve suyu mutfağa kadar getirdim, yaşam aküsü gelincede elektirik tesisatını bağlayacağım,
Öncelikle ısıtıcınız hayırlı olsun.Isıtıcınız kış kamplarının habercisi anlaşılan.

freediver2009' Alıntı:
Isıtma sisteminiz hayırlı olsun, önümüz kış, en çok gerekli olan donanıma sahip oldunuz.

enverdede' Alıntı:
Öncelikle ısıtıcınız hayırlı olsun.Isıtıcınız kış kamplarının habercisi anlaşılan.

çok teşekkürler, yaz kış kamp düşündüğüm için, ayrıca tenmuzda dahi yaylalarda sabaha karşı soğuk olduğunu bildiğim için gerekli bir aksesuardı :smiley:

Levent, Debaston hayırlı olsun. Kar kampında denemek çok isabetli olacak. Benim kamperde ısıtıcım var ancak çekmede yok sonucundan memnun kalırsan
bende alabilirim. Kolay gelsin.
Levent

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.