yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Olsun yine de az iş yapmamışsınız,
Tebrikler. Çok hoş görünüyor.
Olsun yine de az iş yapmamışsınız,
Tebrikler. Çok hoş görünüyor.
züğürt gezençi' Alıntı:Levent usta kolay gelsin,Matkaba takılan oyma bıçağının çapı ayarlanabiliyor gördüğüm kadarıyla.Özel imalat ise değişik açılardan birkaç fotoğraf daha koyda biz de yaptıralım. ;D
yaybek' Alıntı:Levent abi ısıtıcın hayırlı olsun tast sonucunu merakla bekliyorum güzel günlerde kullanman dileğiyle,
Abi hidroforunun markası ve dakikada kaç litre basıyor,birde alttaki hortumları kelepçe ile tutturmuşsun ama sadece sıkıştırma yetiyormu yoksa ayrıca bir kilit sistemi uygulayacakmısın.
rtulun' Alıntı:levent,su tesisatında daha önce gördüğüm boruları kullanmamışsın. şu andaki tesisat yanlız soğuk su içinmi?
atiladi' Alıntı:Sanada kolay gelsin Levent, sendende Debasto testini bekliyoruz...
Bu arada birde bilgi verelim; delik açmak için ayarlı panç piyasada satılıyor, 16 parça değişik ölçülerde olanıda var(17TL)
yugun' Alıntı:Merhaba Levent Bey, Isıtıcınız hayırlı olsun,
Debasto için ben de takipte olacağım paylaşımlarınızı.
berkcantp' Alıntı:Levent bey, ısıtıcı hayırlı olsun, ısıtma ve yüksek rakım test sonucunu merakla bekliyorum güzel günlerde kullanman dileğimle.
rtulun' Alıntı:ısıtıcı ile ilgili resim varmı?
montaj esnası,sonrası.
Öncelikle ısıtıcınız hayırlı olsun.Isıtıcınız kış kamplarının habercisi anlaşılan.buralpdi' Alıntı:cumartesi ısıtıcının montajı ile uğraştık, tercihimi dedsa (debasto) dan yana kullandım hem fiyat hem komşuluk hemde yerli üreticiyi desteklemek adına bu kararı verdim, aynı zamanda kendimi sizler için feda ediyorum ;D ;D ;D, şaka bir yana bu ürünü ben deneyeceğim ve iyisi ve kötüsü ile sizlerle paylaşacağım, yaşam aküm olmadığı için şu an test yapamıyorum, montajı tamamladıktan sonra kontrol için başka bir akü ile çalışıp çalışmadığını test yaptık, ve problem yaşamadık, cihaz çalışıyor, ileriki günlerde yaşam aküsünü alınca sizlerle detaylı paylaşacağım,
pazar günü su tesisatını hallettim, hidroforu montajladım ve suyu mutfağa kadar getirdim, yaşam aküsü gelincede elektirik tesisatını bağlayacağım,
freediver2009' Alıntı:Isıtma sisteminiz hayırlı olsun, önümüz kış, en çok gerekli olan donanıma sahip oldunuz.
enverdede' Alıntı:Öncelikle ısıtıcınız hayırlı olsun.Isıtıcınız kış kamplarının habercisi anlaşılan.