Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,324
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

rtulun' Alıntı:
levent,bitirmek için hiç acele etme.
yarın bütün işlerin bittiğini düşünsene ? ne yapacaksın ?karavanda bitmiş (bitmezde) vallahi sıkıntıdan kurdeşan dökersin. ;D ;D ;D

sıra bekleyen bir sürü iş var Rıfat ağbi, bende iş bitmez :smiley:

yugun' Alıntı:
Çok güzel malzemeler gerçekten,
Güle güle kullanın.

sağolun, sizede lazım olacak, iç bölüme geçtiğinizde aksesuar kaçınılmaz olacak :smiley:

Etiketler

sağolun, sizede lazım olacak, iç bölüme geçtiğinizde aksesuar kaçınılmaz olacak Smiley
Kendime bir lazım olanlar listesi yapsam inanın belki iki A4'e sığmaz,
Bu yüzden canımı sıkmıyorum :smiley:
Lazım olanı sadece zamanı gelmişse düşünüyorum artık,
Ya biraz rahatladım, ya alıştım, ya da boşladım bilmiyorum,
Bir gün biter mi acaba diyorum içimden bazen... :smiley:

yugun' Alıntı:
Kendime bir lazım olanlar listesi yapsam inanın belki iki A4'e sığmaz,
Bu yüzden canımı sıkmıyorum :smiley:
Lazım olanı sadece zamanı gelmişse düşünüyorum artık,
Ya biraz rahatladım, ya alıştım, ya da boşladım bilmiyorum,
Bir gün biter mi acaba diyorum içimden bazen... :smiley:

Levent hocam kusura bakma sayfanı böldüm.

Karavan kutu halini alabildiği an içinde hiçbirşey olmasa bile artık bir yerlere gidebilirsiniz,işin bana göre en zor kısmı bitmiş demektir.Bir çoğumuz kampçılıktan geliyoruz,kapalı alanın yanımızda aracımızın arkasında olduğunu bilmekten daha güzel ne var.

Bülent Bey
Özür Benden...
Teşekkürler.
Yat havalandırmasını ben de görmiştüm, Özellikle su almaması çok iyi bir özellik... Fotoğraflarda daha küçükmüş gibi gözüküyordu kendi satış sitesinde ama sizin eklediğiniz fotoğraflarda biraz daha büyük olduğu gözüküyor.

pazar günü haftanın yorgunluğu nedeniyle çalışamadık, Bülent bey bizi ziyarete geldi, yeni aldığı 2007 ducatonun içinde karavan muhabbeti yaptık, yeni ducatolar hakikaten bizim araçlara göre daha düz, içinde çalışmak biraz daha kolay, hayırlı olsun güle güle kullansın :smiley:,

Bülent beyi yolcu ettikten sonra bizde komple yatak odamızın duvar kağıdını bitirdik ;D ;D ;D, çok çalıştık çooookkkkk,

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

çırak yorgunluktan bitti artık ;D ;D

DSC01828.jpg

DSC01829.jpg

DSC01830.jpg

DSC01831.jpg

DSC01832.jpg

Elinize sağlık, birader hakikaten taş işciliği yapmış gibi yorgun görünüyor...
Yatarken ayağınızı yorgana göre uzatın, fazla uzatıp taşa basarsanız mazallah sabaha hasta olursunuz...

Levent abi ellerinize sağlık güzel oluyor yalnız çırak iyice çaptan düşmüşe benziyor ;D bir ara seansa gerek var sanırım,havaların biraz iyi olduğu bir hafta sonu bir mangal yap kendine gelsin yoksa yaza yetişmeyecek araba ;) ;D

atiladi' Alıntı:
Elinize sağlık, birader hakikaten taş işciliği yapmış gibi yorgun görünüyor...
Yatarken ayağınızı yorgana göre uzatın, fazla uzatıp taşa basarsanız mazallah sabaha hasta olursunuz...

Atilla ağbi taş döşedik kolaymı, allahtan boyumuz kısa taşa yetişmiyor ;D, yazında serin olacak ama ;D

yaybek' Alıntı:
Levent abi ellerinize sağlık güzel oluyor yalnız çırak iyice çaptan düşmüşe benziyor ;D bir ara seansa gerek var sanırım havaların biraz iyi olduğu bir hafta sonu bir mangal yap kendine gelsin yoksa yaza yetişmeyecek araba ;) ;D

doğru söylüyorsun Yusuf, biraz tatil yaptırmak lazım çok üstüne gittik galiba ;D

fayanstı,taştı derken karavan çok ağır oldu. ;D
eline sağlık.

rtulun' Alıntı:
fayanstı,taştı derken karavan çok ağır oldu. ;D
eline sağlık.

arabanın içindekilere rağmen halen arka lastiklere tam hava basmıyorum zıplamasın diye, iş bitince araç rahatlasın diye kum torbaları koyacağım herhalde ;D

Levent şu anda lastiklerde kaç hava basılı, yük taşıyan panelvan olarak listeler 60 diyor, geçen gün 40 yaptım hala sanki taş, yolda zıplayıp duruyor, tabi seninkine göre benimki bom boş.....

atiladi' Alıntı:
Levent şu anda lastiklerde kaç hava basılı, yük taşıyan panelvan olarak listeler 60 diyor, geçen gün 40 yaptım hala sanki taş, yolda zıplayıp duruyor, tabi seninkine göre benimki bom boş.....

arkalar 40 önler 50 Atilla ağbi, 40 havanın altıda lastiklere zarar

Benim şu anda hepsi 40, araba boş olduğundan arka makasa yük binmediği için zıplıyor, makasları çalıştırmak için içeriye ağırlık yapacak bir şeyler yapmak lazım....

atiladi' Alıntı:
Benim şu anda hepsi 40, araba boş olduğundan arka makasa yük binmediği için zıplıyor, makasları çalıştırmak için içeriye ağırlık yapacak bir şeyler yapmak lazım....

önleri en azından 45ps yap Atilla ağbi, önde motor var arabanın bütün ağırlığı önde çünkü

Benzincilerdeki saatlere güvenemiyorum, yarın bir lastikcide dediğin gibi ayarlattırayım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR