Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,328
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

rtulun' Alıntı:
levent,elektrik tesisatını tamamlayınca ayrıntılı olarak çizimini yapabilirmisin.
buzdolabını denedinmi.

denemedim, tesisatı yaptıkca zaten burada yazarım Ağbi

Etiketler

arkadaşlar buzdolabı için havalandırma aldım su geçirmez (17,41+kdv marintek)
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

boat şalter aldım 71,29+kdv 350-600amp max 48V

[attachment=4]

yatak başına okuma lambası aldım oynar başlı 10,63+kdv 12v

DSC01819.jpg

DSC01820.jpg

DSC01823.jpg

DSC01821.jpg

DSC01822.jpg

Kolay gelsin Levent, çok güzel ve gerekli malzemeleri almışsın. Allah gönlüne göre versin çok güzel oluyor karavanın. Ellerine, aklına sağlık.

arı' Alıntı:
Kolay gelsin Levent, çok güzel ve gerekli malzemeleri almışsın. Allah gönlüne göre versin çok güzel oluyor karavanın. Ellerine, aklına sağlık.

çok teşekkür ederim, en güzeli olmayanlara nasip olsun :smiley:

Leventçiğim ellerine ,emeklerine sağlık.İşin iyisi böyle geç olur sonrada ailece sağlık ve sıhhat ile tadını çıkarırsınız inşaallah.Seni gölgen gibi izliyoruz.
Kolaylıklar diliyorum.

Azmin elinden birşey kurtulmuyor. Levent bey, zevk, emek, sabır ve dostlar ile başarılı bir iş çıkarmışsınız ortaya. Sizi kutluyor, tekerleklerinizin zevkli tatiller için dönmesini diliyoruz :smiley:

Boat şalteri, araç aküsünden hariç iki adet yaşam aküsünü şarz ederken akü seçmeyi düşünerek mi aldın, yoksa cin bir fikrinmi var..

Güle güle kullan Levent ustam okuma lambanı, şalterini. Havalandırmada güzel ve fonksiyel görünüyor.

buralpdi' Alıntı:
arkadaşlar buzdolabı için havalandırma aldım su geçirmez (17,41+kdv marintek)
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

boat şalter aldım 71,29+kdv 350-600amp max 48V

[attachment=4]

yatak başına okuma lambası aldım oynar başlı 10,63+kdv 12v
Levent ustam ellerine sağlık uzun zamandır bakamıyordum çok güzel oluyor Şalter harika bağlantılarla ilgili bilgiyi merakla bekliyorum ;)

KaRgA' Alıntı:
Leventçiğim ellerine ,emeklerine sağlık.İşin iyisi böyle geç olur sonrada ailece sağlık ve sıhhat ile tadını çıkarırsınız inşaallah.Seni gölgen gibi izliyoruz.
Kolaylıklar diliyorum.

çok teşekkürler :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Levent usta, hayırlı olsun, bana finali oynuyon gibi geldi.

finale yaklaştım, hazırlık pasları :smiley:

Çöl Kartalı' Alıntı:
Azmin elinden birşey kurtulmuyor. Levent bey, zevk, emek, sabır ve dostlar ile başarılı bir iş çıkarmışsınız ortaya. Sizi kutluyor, tekerleklerinizin zevkli tatiller için dönmesini diliyoruz :smiley:

çok teşekkürler :smiley:

atiladi' Alıntı:
Boat şalteri, araç aküsünden hariç iki adet yaşam aküsünü şarz ederken akü seçmeyi düşünerek mi aldın, yoksa cin bir fikrinmi var..

sence ;D ;D

rtulun' Alıntı:
kolay gele,yine masraf yapmışsın. ;)

sağolasın, seni de göreceğiz ;D ;D ;D

centilmen' Alıntı:
Güle güle kullan Levent ustam okuma lambanı, şalterini. Havalandırmada güzel ve fonksiyel görünüyor.

çok teşekkürler, bazı ürünlerde fiyatlar makul ihtiyaç varsa değerlendirin Ümit bey

yayiyayayu' Alıntı:
Levent ustam ellerine sağlık uzun zamandır bakamıyordum çok güzel oluyor Şalter harika bağlantılarla ilgili bilgiyi merakla bekliyorum ;)

çok teşekkürler Yaşar ustam, senin işler ne alemde, sayfanda bir icraat yok ;D, süprizmi yapacaksın

Levent usta artık makyajla uğraşıyorsun. Malzemeler güzel görünüyor. Kolay gelsin. :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Levent usta artık makyajla uğraşıyorsun. Malzemeler güzel görünüyor. Kolay gelsin. :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet bey inşaallah sizin karavanda tez zamanda biter, beraber kutlarız, aslında elektrik ve su bağlantılarını halletmem gerekiyor ama önce hava şimdide iş müsade etmiyor, yarın yine işe gitmek zorundayım, pazar günü artık çalışabilirsek ne mutlu, selamlar

levent,bitirmek için hiç acele etme.
yarın bütün işlerin bittiğini düşünsene ? ne yapacaksın ?karavanda bitmiş (bitmezde) vallahi sıkıntıdan kurdeşan dökersin. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR