Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,331
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Sağ olasın Melih Bey, takdir Levent'e kalmış...

Etiketler

Levent bey iyi akşaimlar kolay gelsin :smiley: möbleler bitmiş gibi bende bu gece dikkatlice baktım gül kaplamalar mükemmel . Kusuruma bakmazsan bende bir nacizane görüş vericem ., Kilitleri takabilmek için o çerçeveleri gerektiğini satırlarında okudum ama üstad başka hiç bir yolu yokmudur sence ?? Çünkü o canım gül kaplamaların ben buraya hapsoldum güzelliğim kapandı der gibi bir hali var sanki ??? rs
Genede zevk senin alllah kolaylıklar versin.

Selamlar

Erhan

melihbozkurt' Alıntı:
Buyrun sutlu kahveye yakin bir tonda olursa nasil duru ornegi;

Melih ellerine sağlık yorduk seni

marlon' Alıntı:
Levent bey;

Aslında su anda iki renge takıldık gibi geliyor bana. Arabanın tüm iç renklerini düşünmek gerek. (Ön koltuk, tavan v.b) bende oluşmaya başlayan düşünce; aracın tamamının bitmesi sonrasında bu konuyu değerlendirmekte fayda olduğu. Çünkü bu rengi seçerken sanırm bilinç altı o renkleride düşündünüz gibi geliyor bana. Nasılsa kapakların renk uygulaması sizin için oldukça kolay bir olay. Her ne kadar konu hakkında ikinci fikir hakkımı kullanıyorsamda söylemeden edemedim.:smiley:

Kolaylar gelsin

Rıza

mobilyalarımızın bir çok yerinde alüminyum profiller kullanacağız, esas problem attığımız gri alüminyum renginine göre bir kaç ton koyu çıktı, daha doğrusu bu tonu bulan boya bulamadık, araştırıyoruz

erhan110' Alıntı:
Levent bey iyi akşaimlar kolay gelsin :smiley: möbleler bitmiş gibi bende bu gece dikkatlice baktım gül kaplamalar mükemmel . Kusuruma bakmazsan bende bir nacizane görüş vericem ., Kilitleri takabilmek için o çerçeveleri gerektiğini satırlarında okudum ama üstad başka hiç bir yolu yokmudur sence ?? Çünkü o canım gül kaplamaların ben buraya hapsoldum güzelliğim kapandı der gibi bir hali var sanki ??? rs
Genede zevk senin alllah kolaylıklar versin.

Selamlar

Erhan

amaç gül kaplamanın güzelliklerini çerçeveler içinde ortaya çıkarmaktı, yine yaparız ben buradayım diye bağırırlar :D
merak etmeyin :smiley:

Levent bey birde ben gireyim araya,mobilyanızda birçok yerde aliminyum profil kullanacağınızdan hareketle,çerçevelerin daraldığında daha güzel göründüğünde hemfikir olduğumuza göre koyu geldiğini ifade ettiğiniz için ,rengi aynı bırakıp uygun düştü dediğiniz aliminyum pervaz kullanarak çerçeve daraltılabilirmi sizce.kalınlık olmasın diye ince bir aliminyum.

enverdede' Alıntı:
Levent bey birde ben gireyim araya,mobilyanızda birçok yerde aliminyum profil kullanacağınızdan hareketle,çerçevelerin daraldığında daha güzel göründüğünde hemfikir olduğumuza göre koyu geldiğini ifade ettiğiniz için ,rengi aynı bırakıp uygun düştü dediğiniz aliminyum pervaz kullanarak çerçeve daraltılabilirmi sizce.kalınlık olmasın diye ince bir aliminyum.

Enver bey ne demek herkes özgürce fikrini söylesin çekinmesin lütfen, beğenmeyip eleştirenlerede kapımız açık :smiley:,
evet buda bir çözüm olabilir

yorulmak ne demek levent bey. photoshop benim meslek icabi en cok kullandigim ve en asina oldugum programlardan biri onun icin 2 dakkalik bir is benim icin. Baska bir isteginiz olursa yazin yeter takipteyim.

cumartesi günü sabahtan akşama kadar malzeme peşinde koştuk, aracımıza tavan, banyo,koridor,mutfak,yatak altı için lambalar, hoperlör,banyo için kapı kilidi ve led malzemeler aldık, aldığımız tavan lambalarının içlerindeki ampulleri değiştirip led yapacağız

DSC01760.jpg

DSC01758.jpg

DSC01757.jpg

DSC01759.jpg

DSC01762.jpg

devam,
pazar günü ise bizi ziyarete gelen eş dost ve pembe kayalar gezisinde tanıştığımız Cengiz beyle sohbet ederek geçirdik,
bu hafta iş yok yani ;D

DSC01764.jpg

Levent, tavan aydınlatmasının ampulünü değiştirip 4x6=24 led takmışsın, bunun bir alt-üst sınırı varmı, yoksa sığabildiği kadar takılabiliyormu..

Levent, CNR'da otomotiv yan sanayi fuarı vardı, cuma günü gittim, Debasto'nun standı vardı, uğradım konuştuk, fuarda demo stantlarıda vardı, aletin bir sesini duyayım dedim akümüz yok deyip çalıştırmadılar, aletin çalışma sesini duyamadım yani....

atiladi' Alıntı:
Levent, tavan aydınlatmasının ampulünü değiştirip 4x6=24 led takmışsın, bunun bir alt-üst sınırı varmı, yoksa sığabildiği kadar takılabiliyormu..

24led'in aydınlatması yeterli geldi ama istarsen içine 36led sığabiliyor, lambalar iki gözlü olduğu için ilk önce teki yanacak çok aydınlatma istediğimde ikisi birden yanacak, bunun için üzerindeki anahtarın ikilisinide aldık ortada boşta 1'de teki 2'de çifti yanacak,
yatak başının altına iki hoparlör ve iki küçük led lamba koyacağım (okuma lambası gibi), yatak tavanının üstüne ve banyoya bu armatürlerin teklisini aldım, oturma gurubunun üstüne ve mutfağın üst dolabının altına ikilisini koyacağım

atiladi' Alıntı:
Levent, CNR'da otomotiv yan sanayi fuarı vardı, cuma günü gittim, Debasto'nun standı vardı, uğradım konuştuk, fuarda demo stantlarıda vardı, aletin bir sesini duyayım dedim akümüz yok deyip çalıştırmadılar, aletin çalışma sesini duyamadım yani....

gel yedpa'ya içini dışını sesini herşeyini gör :smiley:

bugün sabahdan bostancı sanayiden tavan için kumaş aldım, ön koltukların kumaşından aradım bulamadım, sanayide arkadaşların atölyesinde metal çubukların ucuna sarı kaynağı ile pul kaynattırdım, sonra kumaş için kartal oto san. gittim orada da bulamadım, tanıdık vasıtasıyla gittiğim döşemeci getirtebileceğini söyleyince koltuk arkasındaki oturma gurubunun minderleri için sipariş verdim salı günü minderlerin kılıflarını dikip işi bitireceğiz, bu işi halledince maltepeye arkadaşın atölyesine geldim, kapak kulplarının arkasına 3mm pul kestirdim, aldığım kulplar 16mm malzemeye göre imal edildiği için kulpları kilitlediğinizde içerde kalıyordu, dışarı çıktığı zaman ise kulplar rahat tutulmuyordu, arkasından civatacıdan yarın için lazım olacak perçin ve pul alarak eve döndüm, eve döndüğümde artık hava kararmıştı,
cumartesi gününün özeti çok iş yaptım ama ortada bir iş gözükmüyor :smiley:

Levent Usta,
En zor işler de bu işler zaten,
Ara bul malzemeyi al, yap et- Oradan -oraya derken
insanın zamanını yiyor.
Siz yine hayli iş halletmişsiniz bugün,
Kolay gelsin, Döşemeler nasıl olacak bekliyorum merakla...
Selamlar,

yugun' Alıntı:
Levent Usta,
En zor işler de bu işler zaten,
Ara bul malzemeyi al, yap et- Oradan -oraya derken
insanın zamanını yiyor.
Siz yine hayli iş halletmişsiniz bugün,
Kolay gelsin, Döşemeler nasıl olacak bekliyorum merakla...
Selamlar,

valla doğru söylüyorsun,
döşemeler ön koltukların orjinal döşemelerinin benzeri olacak, inşaallah güzel durur,
selamlar

levent ustam abinizle beraber elinize ve emeğinize sağlık.
uzun uğraşlar sonunda çok güzel bir çalışma çıkarmışsınız ortaya
allah kazasız belasız sürüş keyifleri versin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR