yaybek' Alıntı:Levent abi akşamları gezenbilir benim bilgisayarda bayağı geç açılıyor sanırım yoğunluktan bazen tıkladığım sayfa birkaç dakika açılmayınca sayfayı tamamen kapatıp çıkıyorum bu sebeple fotoğraflar gözden kaçırmışım şimdi baktım fotoğrafları gördüm ve ilk izlenim benimde o kalın çerçeveler hoşuma gitmedi değişik renk seçenekleride düzeltmeyecekti ve Atilla abinin ince çıta fikri benimde ilk aklıma gelen oldu,ama Ahmet beyin boyama tarzı işi kolaylaştırdı sanırım bu şekilde işi kurtarabilir güzel bir görüntü oluşturabilirsin.
atiladi' Alıntı:Yusuf ahmet beyin yaptığı, bir airbrush çalışması, bunun için özel kalem pistole gerekir, elini iyi kontrol edemezsen, iş berbat olur, kalem pistoleyi kullanmak profesyonellerin işidir...
buralpdi' Alıntı:Yusuf yaptığım kapak sisteminde tas menteşe ve kilit bağlantısı yapabilmek için bu kenar kalınlığı şarttı, fakat farklı seçeneklerle (Ahmet bey'in çalışması gibi) bu sistem albenili olacaktır, düşünüyoruz mutlaka iyi bir çözüm bulacağız
atiladi' Alıntı:Yusuf ahmet beyin yaptığı, bir airbrush çalışması, bunun için özel kalem pistole gerekir, elini iyi kontrol edemezsen, iş berbat olur, kalem pistoleyi kullanmak profesyonellerin işidir...
yaybek' Alıntı:Atilla abi ne var yani yoksa sen bizi begenmiyormusun onuda öğreniriz ;D
Levent abi durumun farkındayım ama göze ilk görünen bu şekil o gülün güzelliğine uymadığı bakalım farklı seçenekler geldikce iyice şekillenir hep beraber çözeceğiz.
magicburak' Alıntı:levent bey, foruma üye olalı fazla zaman olmadı, karavanınızı yapma hikayenizi keyifle ve heyecanla okudum, bu büyük işin altından ustalıkla kaltığınız ve benim gibi yeni karavancılara cesaret verdiğiniz için tebrik ederim, tecrübeleriniz benim için ciddi anlamda yol gösterici oldu, karavanınızın ince ayrıntılarını bir an önce bitirip uzun yıllar keyifle kullanmanız dileğiyle sevgiler ...
orbay74' Alıntı:Levent kardesım.
Pek guzel oluyor. Arkadaşlarımızın fıkır uretımlerı ıle de bır yoluna gırmesını umut edıyorum.
Afbuyrun, ben bır yere takıldım . Absut gelmez se şu catlatma olayı , yanı zemıne derı gorunumunu kazandırılması olayı . Mumkun ıse bu teknıgı ve tafsılatını çok merak edıyor ve ogrenmek ıstıyorum. Ahşap ıle ılgılı teknık bolumunde bır acıklamada bulunursan mutesekkır olacagım. Taktım kafaya bır kere. hoş gor.
Çalısmalarında kolaylıklar dılerım.
melihbozkurt' Alıntı:Levent bey ben onerimi asagida ekliyorum. Bence kalin bir cerceve bile olsa bal kopugu diye gecen renkte yaparsaniz guzel olacaktir. Tam renk Hondo civiv in bal kopugu rengidir.
Bu renk bence de fena durmadı. Melih bey veya Atilla beyden rica etsek de zahmet olmazsa hem küçük kapakları hem de boy kapakları bej ve sütlükahve renge boyasalarda nasıl duracak baksak.Levent bey ben onerimi asagida ekliyorum. Bence kalin bir cerceve bile olsa bal kopugu diye gecen renkte yaparsaniz guzel olacaktir. Tam renk Hondo civiv in bal kopugu rengidir.