Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,328

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

tanerefe' Alıntı:
levent ustam abinizle beraber elinize ve emeğinize sağlık.
uzun uğraşlar sonunda çok güzel bir çalışma çıkarmışsınız ortaya
allah kazasız belasız sürüş keyifleri versin

Taner bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, sağolun :smiley:

yaybek' Alıntı:
Levent abi işin zorunu başarmışsınız mobilya ile uğraşmak kolay hele senin için ;D ben azmı dolaştım sanaaideki dükkanları Allah kolaylık versin.

artık dolaşma mevsimi geldi benim için ;D, cumartesi dolaşıp malzeme arıyacağız pazar montaj

pazar günü benim için büyük problem olan ve çözümünü bulduğum iki adet tentenin yapımı ile uğraştım, imalat safhasını bu başlıkta anlattım,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65786.new#new

[attachment=1]

kalan zamanda da kulplar için kestirdiğim yüksükleri taktım kulplar şimdi daha kullanışlı ve görüntüsü daha güzel oldu,

DSC01779.jpg

DSC01790.jpg

DSC01788.jpg

DSC01791.jpg

DSC01789.jpg

Levent abi tente çok güzel olmuş güle güle kullan.
Kapakların kenarlarını tekrar boyadınmı? renk açılmış gibi duruyor.

ilker 72' Alıntı:
Levent abi tente çok güzel olmuş güle güle küllan.
Kapakların kenarlarını tekrar boyadınmı? renk açılmış gibi duruyor.

çok teşekkürler İlker, kapakları boyamadım aynı, fakat resimlerde renk tonu ışığa göre değişiyor

Levent, tente çok güzel olmuş, eline sağlık, ama şimdilik camın yapıştırma olması şart gürünüyor...
Senin tente banada fikir verdi, iki senedir eski bir çekme karavandan söktüğüm 4 mt oluklu tente profili vardı, atmaya kıyamıyordumi bir gün lazım olur diye saklıyordum, aracın bir yanına boydan boya takıp kanalından da bir tente geçirip omnistor benzeri bir gölgelik yapabilirim diye saklıyordum..Şimdi belki parçalayıp her cam için ayrı ayrı tentede yapabilirim...

atiladi' Alıntı:
Levent, tente çok güzel olmuş, eline sağlık, ama şimdilik camın yapıştırma olması şart gürünüyor...
Senin tente banada fikir verdi, iki senedir eski bir çekme karavandan söktüğüm 4 mt oluklu tente profili vardı, atmaya kıyamıyordumi bir gün lazım olur diye saklıyordum, aracın bir yanına boydan boya takıp kanalından da bir tente geçirip omnistor benzeri bir gölgelik yapabilirim diye saklıyordum..Şimdi belki parçalayıp her cam için ayrı ayrı tentede yapabilirim...

sağolasın Atilla ağbi, bu sistem sadece yapıştırma cam için değil bütün camlar için kullanılabilinir, tente profili varsa dediğinde olur, ama kaporta cam vatuzunu tutuyor bu şekilde eski sistem camlarada gölgelik yapılabilir, yani bu sistem her araca göre geliştirebilinir

bu aralar karavanla ilgili çalışma yapamadık, havaların yağmurlu olması çalışmamızı engelliyor,
bu hafta cumartesi günü işe gittim, pazar günü ise yine yağmur nedeni ile çalışamadık ama karavanın içinde oturmak bile bana zevk verdi, otururkende yapabileceğimiz ufak montajlarıda yaptık,
banyonun kulblarını taktık, içerdeki kulbunu biraz bize göre uydurduk :smiley:

DSC01800.jpg

DSC01802.jpg

DSC01813.jpg

DSC01814.jpg

DSC01815.jpg

banyoya çok ihtiyacını hissettiğim askılığı montajladım,

[attachment=1]

mutfak için yapı markette gördüğüm ve satın aldığım tel rafı montajladım,

[attachment=2]
[attachment=3]

bu haftasonuda böyle geçti :smiley:

DSC01807.jpg

DSC01817.jpg

DSC01818.jpg

atiladi' Alıntı:
Levent, kayar kapının iç yüzeyini ne zaman yapacaksın..

bilmiyorum ;D ;D ;D

havalar müsade ederse elektrik ve su işlerini öncelikle halledeceğim

Levent bey;
Dogrusu merak eder olmuştum. Ancak haklısnız hava durumu çalışmayı engelleyebiliyor. Ben burdan sabırsızlanıyorum tebrikler siz orada sakin durabiliyorsunuz. Keyifle izliyorum elinize sağlık
Rıza

marlon' Alıntı:
Levent bey;
Dogrusu merak eder olmuştum. Ancak haklısnız hava durumu çalışmayı engelleyebiliyor. Ben burdan sabırsızlanıyorum tebrikler siz orada sakin durabiliyorsunuz. Keyifle izliyorum elinize sağlık
Rıza

Rıza bey teşekkürler, çok sakin değilim ama yapacak birşey yok, cumartesi günü işe gitmeseydim ısıtıcısını, yaşam aküsünü ve elektrik tesisatını halledecektim, çalışmak zorunda kalınca planlar iptal, pazar günü su tesisatına çalışayım dedim fakat yağmur izin vermedi, arabanın altında çalışacağımız için onuda yapamadık

Kolay gelsin, Askılık gibi ince detaylara geçmişsiniz,
Ne mutlu,
Yağmur da gelip geçecek
Yağmurda içerde oturmanın keyfini hayal edebiliyorum.
İnşallah bir gün ben de karavanımda oturmanın keyfini sürerim
Şimdilik yağmurda gezdiriyorum sadece..
Selamlar,

yugun' Alıntı:
Kolay gelsin, Askılık gibi ince detaylara geçmişsiniz,
Ne mutlu,
Yağmur da gelip geçecek
Yağmurda içerde oturmanın keyfini hayal edebiliyorum.
İnşallah bir gün ben de karavanımda oturmanın keyfini sürerim
Şimdilik yağmurda gezdiriyorum sadece..
Selamlar,

havalardan dolayı bir şey yapamayınca ufak tefek montajlarla avunuyoruz :D,
karavanın içinde oturmak yağmuru dinlemek de zevkliydi,
karavanınız bitmesede en azından aracın arkasına takıp gezme aşamasına gelmeniz bile size zevk vermiyormu :smiley:,
aynı durum benim içinde geçerli bitmedi ama içinde oturabiliyor bir yere gidebiliyoruz :smiley:, bu kadarı bile bizi mutlu etmeye yetiyor ;),
inşaallah en kısa zamanda karavanınızı bitirip gezilerde tanışmak nasip olur, kolay gelsin,selamlar

levent,elektrik tesisatını tamamlayınca ayrıntılı olarak çizimini yapabilirmisin.
buzdolabını denedinmi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR