Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,313
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

arkadaşlar ayrı ayrı çok teşekkürler :smiley:, daha iyileri sizlere nasip olur inşaallah

Etiketler

zaloğlu' Alıntı:
Levent Ustam akülerinizi güle güle kullanın.Fiyatını öğrenebilirmiyim.Sakıncası yoksa.
sağ ol.Sağlıkla kal.

akülerin liste fiyatı 342,2$ kdv dahil, Vehbi beyin hatırı için yapmadıkları iskontoyu yaptılar fakat bir daha bu fiyatlardan akü veremeyeceklerini, Vehbi beyin selamınıda es geçemeyeceklerini söyledikleri için hem firma yetkilisini hemde Vehbi beyi zor durumda bırakmamak adına akülerin fiyatlarını buradan açıkça yazamıyorum, Vehbi beye verilen fiyattan biraz pahalı aldım ama o da zaten kendisine özel yapılmış bir iskonto idi,
Vehbi beyede ayrıca teşekkür ederim :smiley:

yaybek' Alıntı:
Abi hidroforunun markası ve dakikada kaç litre basıyor,

Yusuf hidrofor shurflo, teknik detayları resimde okunuyor, dak. 12lt

DSC01874.jpg

Güle güle kullan Levent, shurflo'yu iki çekme karavanımda kullandım, çok memnun kaldım, birindeki arızalıydı, komple söküp bakımını yapmıştım, uzun süre susuz kaldığı için vakum sistemi lastikleri tortu kaplanmış, tam emme yapmıyordu, yosunlanmaya çok dikkat etmek lazım, minik yosun parçaları üç adet vakumun arasına sıkışıyor, bir müddete çalıştırılmayıp susuz kalırsa yosunlar vakumlara yapışıp kalıyor, verimi düşürüyor....Çalışma sistemi bakıma ve tamire müsait bir ürün, filtre kullanılırsa çok uzun yıllar hizmet eder...

bugün aküleri aldım arkadaşlar, akülerin sevinci ile yorgun olmama rağmen karavanda çalıştım, aküleri yerlerine oturttum boy olarak tam geldi, 200amp alsaydım iki adet sığmayacakmış,
[attachment=1]
[attachment=2]

ısıtıcının hava emiş yeri mecburen mutfak kapaklarının altından vermem gerektiği için orjinal hava emiş ağzını kullanamıyorum, bu yüzden mucitlik yapıp 50'lik pimaşlarla kapakların altına yerini hazırladım, bauhaus'tan ağzınada ızgara bulup vidaladım, yarın ara borusunuda alıp takınca işlem tamam olacak,
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC01879.jpg

DSC01884.jpg

DSC01885.jpg

DSC01886.jpg

DSC01890.jpg

devam,
[attachment=1]

sonrada evden su taşıyarak 40lt kadar depoya su koydum, ve elektrik olunca hidroforu deneyip ilk suyunu verdim, musluktan su akınca keyifim tam yerine geldi,

[attachment=2]

döşemeleride aldım ama terzinin ustasına çattık :mad:, adam kılıf değil çuval dikmiş, yeniden terziye verdim,

DSC01889.jpg

DSC01891.jpg

DSC01881.jpg

Boyle gıderse bızım yaptıklarımız epeyce sonuk kalacak . Kımselere de "bunlarıda bız yapmıstık" dıyecek halımız kalmayacak . :D
Artık çaktırmadan , " cok hastaydım" "mısafır gelmıştı " gıbı mazeretler uydururuz.

Yerler mı bılmem kı. ;D

yaybek' Alıntı:
Usta hayırlı olsun aküler sen bu gazla yarın ısıtıcıyıda çalıştırırsın hatta kafan bozulur yarın akşamı karavanda uyursun sıcak sıcak ;)

valla düşünmedim değil ;D

orbay74' Alıntı:
Boyle gıderse bızım yaptıklarımız epeyce sonuk kalacak . Kımselere de "bunlarıda bız yapmıstık" dıyecek halımız kalmayacak . :D
Artık çaktırmadan , " cok hastaydım" "mısafır gelmıştı " gıbı mazeretler uydururuz.
Yerler mı bılmem kı. ;D

Mehmet ağbi, övgü dolu sözlerin için çok teşekkürler, adım gibi eminim senin karavan benimkinden mükemmeldir, bittiği zaman gururla gezeceksiniz

Mehmet abi sizin o karavana ne kadar titizlendiğinizi biliyoruz bitiminde ortaya öyle bir eser çıkacakki üretici firmaları bile kıskandıracak alçakgönüllülük yaptığınızı düşünerek tez elden karavanın bitmiş fotolarını bekliyoruz kalın sağlıcakla.

Sagol ıyı kalplı Yusuf kardesım benım.
Gel gor kı şu aralar garibim garajda sessızce benı beklıyor.

(İçim burkuldu beeh :smiley: )

Bence karavanin oldu dedirten en buyuk gostergesi akan suyu. Mutluluğunu yasadim. Gule gule kullan. Artik bittibu iş.

Levent Bey;
Hayırlı olsun. Bu forumda itina ile takip ettiğim bir üretim oldu.Kaynak kullanımı ve mobilya işçiliği özellikle ilgimi çekiyor.Umarım herşey, bundan sonrasında da, planladığınız gibi gönlünüzce gider.
Saygılarımla
Rıza

Artık, tam teşekkülü hale geldi sayılır, verdiğiniz emeğin karşılığını alma zamanı geldi artık...Güle güle kullanın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR