Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,336
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

atiladi' Alıntı:
Kupa içine yolcu izni vermemek için sınıfı N1 olarak tutuyorlar..

Levent abi ruhsatı almışsın hayırlı uğurlu olsun.

Atilla abinin dediğine katılıyorum zaten daha önce Cevdet bey demişti yolculuk sırasında arkada yolcu olmayacak şekilde onay veriyorlarmış bu sebeple yük nakli diyor yani arkadaki o eşyalar yük statüsünde ve senin cinsi kısmına motokaravan yazması bence iyi sigortada Tramer o ibareye göre sigortayı uygun onaylıyor.

Etiketler

ilker 72' Alıntı:
Abi senin memur işi bilmiyor galiba, diğer bilgiler bölümünede MOTORLU KARAVANA yazmış. :D

acelesi vardı herhalde, mesaisi bitiyordu galiba, aslında '' MOTORLU KARAVANA DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞTÜR'' diye yazması gerekiyordu, eksik kalmış

Levent bey Ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın

Atilla bey bu ölçülere göre çıkardığım karton şablon oturmadı yada sizin ve levent beyin kasa benimkinden yeni olduğu içinmidir bilmem ama eksoz borusu mani oluyor zaten ben yeniden yapmaya başladım bitince resimlerini koyarım forma ilginize teşekürler ama benimkisi biraz küçük olacak heleki biri temiz biri atıksu tankı olursa bitsinde bakayım kaç litre su alacak duruma göre belkide temizsuyu yukarı alabilirim az kaldı zaten 2 gündür ugraşıyorum

Ramazan olabilir, bu konuda da senin tecrübelerini öğreniyoruz, bilgi dağarcığımız biraz daha genişliyor...

grjet' Alıntı:
Levent bey Ruhsatınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın

Atilla bey bu ölçülere göre çıkardığım karton şablon oturmadı yada sizin ve levent beyin kasa benimkinden yeni olduğu içinmidir bilmem ama eksoz borusu mani oluyor zaten ben yeniden yapmaya başladım bitince resimlerini koyarım forma ilginize teşekürler ama benimkisi biraz küçük olacak heleki biri temiz biri atıksu tankı olursa bitsinde bakayım kaç litre su alacak duruma göre belkide temizsuyu yukarı alabilirim az kaldı zaten 2 gündür ugraşıyorum

Ramazan bey çok teşekkürler,
arabanın altı aslında farklı olmaması lazım, ama şasede acaba 2003 öncesi farklı bir uygulamamı yaptılar bilemiyorum,
kolay gelsin

Levent, gözlerimiz bu hafta sonu yapılanları arıyor bizi öksüz bırakma..birşey yokmu, işi astınızmı bu hafta yoksa...

levent,ruhsatı aldım bukadar yetermi diyorsun, yoksa çıraklar kazanmı kaldırdı. ;D

Usta yapmıştır birşeyler boş durmaz,bizde bugün Ömer abinin arabanın banyo havalandırma camını taktık çok güzel oldu ayrıca banyo kapısının kilidini,panoya volymetre ve invertörün kablolu uzaktan kumandasını monte ettik,biz bunu yaparken Atilla abi ve Ahmet (Yasiko) abi sağolsunlar tüm gün bizimleydiler beraber bolca sohbet ettik ve çay içtik gerçi çayı Ömer abi karavanda demledi ama ;D

yusuf kardeşimizden birtanede ankaraya lazım. :smiley:

devam,
dolgusunu attığımız karavanımızın mobilyalarının zımparasını yaptık,

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

akıntı yapan yerleri zımpara ile düzeltip son kat cilasına hazırlık yaptık,

DSC01662.jpg

DSC01666a.jpg

DSC01668.jpg

afffffffffffff.jpg

DSC01664.jpg

arkasından son katını attık, son katı tam mat vernik attık amaç ahşabın doğal görüntüsünü ortaya çıkarmak,

DSC01670.jpg

DSC01671.jpg

DSC01674.jpg

DSC01675.jpg

DSC01676.jpg

misafirimiz vardı Salih bey'le biraz sohbet biraz da beraber çalıştık,
[attachment=1]

pazar günü karavanın mobilyasının cila işi bittiği için, kapaklara yöneldik, kapakların dolgu zımparasını yaptık göbeklerini gazete ile kapattık

DSC01669.jpg

DSC01665.jpg

DSC01672.jpg

DSC01673.jpg

levent,elinesağlık.duş kabini içindeki su tesisatı için borumu.

Yusuf sende haftayı boş geçmemişsin, ne güzel hem muhabbet hemde iş yapmışsınız,
Rıfat ağbi çırak fedekar hakkını ödeyemeyiz,

yugun' Alıntı:
Abi, Kolay gelsin, Ellerine sağlık...

Sağolasın Yücel, sanada kolay gelsin bu hafta çalışmışsın sende, adım adım ilerliyorsun

rtulun' Alıntı:
levent,elinesağlık.duş kabini içindeki su tesisatı için borumu.

su arıtma işleri yapanların kullandıkları basınca dayanıklı boru ve boru bağlantılarını kullanacağız ağbi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR