Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,341
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent bey ruhsatınız hayırlı olsun,Benim ruhsatımda araç tipi kamyonet yazıyor,karşı sayfanın altında yapılan değişiklikler kısnında motokaravan şeklinde not yazılmış,sizinkide böyle mi merak ettim.
selamlar
ömer

Etiketler

gozdemed' Alıntı:
Levent bey ruhsatınız hayırlı olsun,Benim ruhsatımda araç tipi kamyonet yazıyor,karşı sayfanın altında yapılan değişiklikler kısnında motokaravan şeklinde not yazılmış,sizinkide böyle mi merak ettim.
selamlar
ömer

valla sinirden tam ruhsatı inceleyemedim, akşam bakarım ruhsat yanımda değil Ömer bey
sizin onaylı projeniz emniyettemi kaldı, yoksa size geri verdilermi,
bilseydim fotokopisini alırdım tedbir amaçlı

buralpdi' Alıntı:
dün öğleden sonra yine tartışmalı ve stresli bir şekilde ruhsatları aldım, fakat karavan projesini bana vermediler, bütün olumsuzluklara rağmen sordum bizde kalacak dediler,
tereddütte kaldığım sattığım 10m3 jumperin ilave koltuk atılıp cam açma projesi bizde dosyasının içindeydi,

Maltepe emn.müd. ruhsat işlemlerini için gitmeyin arkadaşlar, bir memura bütün işi yıkmışlar o da zaten yetişemiyor, içerideki masa başında boş oturan memurlarda o kavga gürültüye rağmen biri de çıkıp yardım edeyim demiyor,
daha düzgün çalışan sistemi oturmuş yerler varmış, araştırıp öyle işlemlerinizi yaptırın

Levent abi, keşke karavan projesini teslim etmeden fotokopisini çektirseydin. İleride herhangi bir durumda elinde bulunsaydı.(maliye,trafik TÜVgibi) Yada şimdi rica etsen fotokopi için vermezlermi acaba ?

levent,senin proje vatadaşın hoşuna gitmiştir belki oda karavan yapacaktır. niye zorluk çıkartıyorsun. ;D
yeni ruhsatın hayırlı olsun.

ilker 72' Alıntı:
Levent abi, keşke karavan projesini teslim etmeden fotokopisini çektirseydin. İleride herhangi bir durumda elinde bulunsaydı.(maliye,trafik TÜVgibi) Yada şimdi rica etsen fotokopi için vermezlermi acaba ?

valla İlker çok zor, ben projeye bakıp geri verecekler zannettim
belki sistemlerini oturtupda böyle rahatça yaklaşıp ''afedersiniz memur bey bir şey soracağım mümkünmü'' diyebildiğim zaman bunu yapabilirim herhalde, bankonun önü zaten muameleciler tarafından parsellenmiş, işini halledemeyen veya cevap alamayan herkes bankonun önünde onları yarıp geçerek ulaştığınız memurun yüzüne bakınca zaten bir şey sormadan geri dönüyorsunuz, haaa cesaret gösterip sordunuz ''SIRANI BEKLE'' cevabı karşısında zaten geri dönüyorsunuz ;D ;D ;D

rtulun' Alıntı:
levent,senin proje vatadaşın hoşuna gitmiştir belki oda karavan yapacaktır. niye zorluk çıkartıyorsun. ;D
yeni ruhsatın hayırlı olsun.

Rıfat ağbi senide göreceğiz takıl bakalım ;D ;D ;D, bu günler iyi günlerin hele bir işe başla ;D ;D ;D

çok teşekkürler, senin ruhsatıda burada kutlar seviniriz inşaallah

buralpdi' Alıntı:
valla sinirden tam ruhsatı inceleyemedim, akşam bakarım ruhsat yanımda değil Ömer bey
sizin onaylı projeniz emniyettemi kaldı, yoksa size geri verdilermi,
bilseydim fotokopisini alırdım tedbir amaçlı

Ruhsat dosyan karavanda akşam bakar cevaplarım

Levent bey hayırlı uğurlu olsun ruhsatınız,bürokrasinin zorluklarına rağmen sonuca ulaştınız ya önemli olan bu bence. Büyük geçmiş olsun.
Benim projede tamam Cevdet bey bitirmiş bu gün kargoya verecek inşallah yani maraton başlıyor ilk korkulu rüya TÜv sonra emniyet. Korku tünelinden geçer gibi...

centilmen' Alıntı:
Levent bey hayırlı uğurlu olsun ruhsatınız,bürokrasinin zorluklarına rağmen sonuca ulaştınız ya önemli olan bu bence. Büyük geçmiş olsun.
Benim projede tamam Cevdet bey bitirmiş bu gün kargoya verecek inşallah yani maraton başlıyor ilk korkulu rüya TÜv sonra emniyet. Korku tünelinden geçer gibi...

valla TÜV'den korkmayın,
*eksoz muayenesi
*geçerli trafik sigortanız
*ruhsatlar
*EK-1 belgesi (2nüsha)
*projeniz
*trafik seti
tamamsa problem yaşamazsınız, problem çıkarsa da araç ile ilgili mekanik sorunlar yüzünden olur, bu işlem içinde bir ay süreniz var eksik gördükleri maddeleri tamir ettirip randevusuz muayene tekrarı sırası alarak işinizi bitiriyorsunuz,
belki Ankara'da benim yaşadığım sıkıntıyı çekmezsiniz, sistem oturmuştur, kalbinizi ferah tutun
kolay gelsin

Levent bey (ustam) yavaş yavaş başlıyorum bende sizinde dediğiniz gibi önce su tanklarını halledeceğim hatta başladım ama arabanın altına yat kalk ikinci askerlik oluyor biraz birazda acemilik var birde tek başına anca yavaş yavaş..
Levent bey sizin ikiz depoların aynısını ölçtüm biçtim alta sığdıramadım eksoz ve firen borusu mani oluyor bende yeniden ölçüp biçip kalıp çıkardım fakat diyorumki bu iki depoyu birbirine bağlamayıpta birini temiz su diğerini atık su deposu yapsak azmı olur bilemiyorum ne dersiniz?
??? ???

Ramazan Levent su depolarını yaparken almış olduğum ölçülere göre bir iki değişik uygulama örneği çizmiştim, faydalanabilirsin...
Su Deposu1.pdf ve Su Deposu2.pdf , yazan ları tıklayıp bilgisayarına indirerek inceleyebilirsin..

SU Depo 1 (Atık-Temiz).jpg

SU Depo 2 (Atık-Temiz).jpg

Ekli dosyalar

• SU Depo 1 (Atık-Temiz).pdf
    67.5 KB · Görüntüleme: 167
  • SU Depo 2 (Atık-Temiz).pdf
    73.7 KB · Görüntüleme: 119

grjet' Alıntı:
Levent bey (ustam) yavaş yavaş başlıyorum bende sizinde dediğiniz gibi önce su tanklarını halledeceğim hatta başladım ama arabanın altına yat kalk ikinci askerlik oluyor biraz birazda acemilik var birde tek başına anca yavaş yavaş..
Levent bey sizin ikiz depoların aynısını ölçtüm biçtim alta sığdıramadım eksoz ve firen borusu mani oluyor bende yeniden ölçüp biçip kalıp çıkardım fakat diyorumki bu iki depoyu birbirine bağlamayıpta birini temiz su diğerini atık su deposu yapsak azmı olur bilemiyorum ne dersiniz?
??? ???

Ramazan kardeşim ihtiyaçlar kişiye göre değiştiği için bu sorunun cevabı sende, eğer bana yeter diyorsan neden olmasın, Atilla ağbi detaylı ölçüleri aldığı için açıkçası ona güvenerek ben ölçüleri almadım, sağolsun o da zaten bilgilerini esirgemeyen biri hemen ölçüleri vermiş, bu ölçüler bitmiş ölçüler ona göre dikkat et, hatta bu ölçülerden bir-iki cm küçük yap risk almamış olursun, askerlik yapmayana karavan vermiyorlar ;D
kolay gelsin

Levent,
Cinsi; özel amaçlı (moto karavan)
Kullanım amacı; yük nakli-Hususi, yazması normalmi imiş..

insanın aklına sanki şöyle olması geliyor,
Cinsi; özel amaçlı kamp taşıtı
Kullanım amacı; moto karavan

atiladi' Alıntı:
Levent,
Cinsi; özel amaçlı (moto karavan)
Kullanım amacı; yük nakli-Hususi, yazması normalmi imiş..

bence normal değil, sınıfı N1 oda bence yanlış, o yüzden sinirliyim ama bu saaten sonra ne yapılır, bunu memur arkadaşa nasıl anlatırsın,
adam eski ruhsatın aynısını yazmış sadece özel amaçlı- motokaran kelimesini eklemiş

Kupa içine yolcu izni vermemek için sınıfı N1 olarak tutuyorlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.