Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,341
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yugun' Alıntı:
Harika, Karavanda ahşabın verdiği sıcaklığı çok seviyorum.
Elinize sağlık,
Ama selilozik malzemeyle kapalı alanda çalışırken maske şart.
Hem de mümkünse gaz maskesi.
Kapılar açık olsa da küçücük alan kapalı alan sayılır.
Havada uçan parçacıklardan mutlaka etkilenirsiniz.

çok teşekkürler,
haklısınız maske şart

Etiketler

Usta güzel oluyor tatilde yaramış epey iş çıkartmışsınız. Bitmiş halini merakla bekliyoruz kolay gelsin.

:smiley:)) ooooooo Levent bey harika oluyor elllerine sağlık , şimdi buna ince zımparamı atılacak ??

Levent bey çok güzel görünüyor, elinize sağlık.
Bu arada sizin ve Ümit beyin çalışmalarını takip ettikçe yolda araç kullanamaz oldum.
Ne kadar yüksek tavan minibüs varsa hepsine ayrı ayaküstü projeler üretir oldum. :smiley:

freediver2009; sen, yollardaki yüksek tavan panelvanları karavan olarak görmeye başladıysan tamam sen oltanın iğnesi yutmuşsun demekdir, artık iflah olmazsın..

atiladi' Alıntı:
freediver2009; sen, yollardaki yüksek tavan panelvanları karavan olarak görmeye başladıysan tamam sen oltanın iğnesi yutmuşsun demekdir, artık iflah olmazsın..
Çok doğru söylüyorsunuz Atilla bey. Eskiden panelvanları hiç fark etmezdim ya da önemsemez idim. Şimdi hiçbiri görüntümden kaçamıyor. Arkadaşta oltayı yutmuş dediğiniz gibi tedavi olması gerekiyor :smiley: İlacı belli öyle değilmi ?

centilmen' Alıntı:
Usta güzel oluyor tatilde yaramış epey iş çıkartmışsınız. Bitmiş halini merakla bekliyoruz kolay gelsin.

Ümit bey sağolun, bende merak etmeye başladım :smiley:

erhan110' Alıntı:
:smiley:)) ooooooo Levent bey harika oluyor elllerine sağlık , şimdi buna ince zımparamı atılacak ??

Erhan bey evet bu dolgu verniğini 220 no su zımparası ile zımparalayıp son katını atacağız, sizi karavandaki yanlış ustanızın dolgu verniği kullanmaması idi, özellikle sizi uyarmıştım :smiley:

grjet' Alıntı:
Levent bey ilgiyle takip ediyorum Harika oluyor Elinize sağlık

çok teşekkürler :smiley:

freediver2009' Alıntı:
Levent bey çok güzel görünüyor, elinize sağlık.
Bu arada sizin ve Ümit beyin çalışmalarını takip ettikçe yolda araç kullanamaz oldum.
Ne kadar yüksek tavan minibüs varsa hepsine ayrı ayaküstü projeler üretir oldum. :smiley:

tamam artık sizde zehiri almışsınız, Atilla ağbinin dediği gibi artık iflah olmazsınız, tek tedavi yöntemi var ;D

levent,ellerine sağlık. gül kendini göstermeğe başladı.
darısı benim başıma ;)

Vay be bir vernik içerisinin havasını nasıl değiştirdi.
Levent bey kolay gelsin; elinize sağlık.

Levent ustam ellerine sağlık harika görünüyor gül anlattığın gibi ben burdayım diyor
kolay gelsin

nasah' Alıntı:
Vay be bir vernik içerisinin havasını nasıl değiştirdi.
Levent bey kolay gelsin; elinize sağlık.

Hasan bey çok teşekkürler, işin sırrı zımparada :smiley:

yayiyayayu' Alıntı:
Levent ustam ellerine sağlık harika görünüyor gül anlattığın gibi ben burdayım diyor
kolay gelsin

Yaşar ustam çok teşekkürler :smiley:

Leveny bey atasözümü bimemiyorum ama sizi çalışırken ve vernik gibi çok etkili bir kimyeviyi kullanırken görünce o söz geldi birden aklıma. ;)
"Maskesiz çıkmam abi"
Aracınız çok güzel oluyor uzun zamandır takip ediyorum ve başarılar diliyorum.

KaRgA' Alıntı:
Leveny bey atasözümü bimemiyorum ama sizi çalışırken ve vernik gibi çok etkili bir kimyeviyi kullanırken görünce o söz geldi birden aklıma. ;)
"Maskesiz çıkmam abi"
Aracınız çok güzel oluyor uzun zamandır takip ediyorum ve başarılar diliyorum.

bir daha maskesiz resim vermeyiz mesaj alınmıştır ;D ;D ;D,
çok teşekkürler :smiley:

dün öğleden sonra yine tartışmalı ve stresli bir şekilde ruhsatları aldım, fakat karavan projesini bana vermediler, bütün olumsuzluklara rağmen sordum bizde kalacak dediler,
tereddütte kaldığım sattığım 10m3 jumperin ilave koltuk atılıp cam açma projesi bizde dosyasının içindeydi,

Maltepe emn.müd. ruhsat işlemlerini için gitmeyin arkadaşlar, bir memura bütün işi yıkmışlar o da zaten yetişemiyor, içerideki masa başında boş oturan memurlarda o kavga gürültüye rağmen biri de çıkıp yardım edeyim demiyor,
daha düzgün çalışan sistemi oturmuş yerler varmış, araştırıp öyle işlemlerinizi yaptırın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.