buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Atilla ağbi lavaboyu bilerek büyük tuttum, sebeb ise büyük lavaboda bulaşık yıkamak daha rahat oluyor etrafa daha az su sıçrıyor, lavabo daraldıkça bulaşık yıkamak daha da zorlaşıyor, yerin darlığından dolayı rahat bulaşık yıkamak adına böyle bir tercih yaptım, lavabonun içinde tırnak bölümüne göre(kırmızı noktalı yerlere göre) bir plesiglas kestirerek lavabo üstünü tezgah olarak kullanacağım, ayrıca banyo-wc duvarından mutfak tezgahına inen seyyar bir de masam olacak, yani mutfakta rahatca yemek yapılabilecek ortamı sağlamış oluyorum
altt resimdeki gibi
atiladi' Alıntı:Levent, güzel gidiyor eline sağlık...
Lavoboyu çok büyük kullandın gaiba, doğrama hazırlıkları için tezgah bırakmadın, bunu nasıl çözeceksin, bir planın varmı.? Musluk için lavoboyu tezgaha ortalamışsın, keşke klasik elektrikli karavan musluğu kullanmayı planlayıp, lavabonun karşı çelik duvarına monteleyecek şekilde planlasaydın, veya köşesinden musluklu lavabo tercih etseydin.... Lavaboyu karşı duvara dayayıp, lavabo önünde bant şeklinde geniş bir iş yapma zemini elde edebilirdin..
Olmuşla bitmişe çare yok, bunu konuyu izleyenler için yazıyorum, bu tip seçenekler, kişisel alışkanlıklar ve tercihlere göre şekillenmekle birlikde, göz önünde bulundurulsun diye yazdım...
Atilla ağbi lavaboyu bilerek büyük tuttum, sebeb ise büyük lavaboda bulaşık yıkamak daha rahat oluyor etrafa daha az su sıçrıyor, lavabo daraldıkça bulaşık yıkamak daha da zorlaşıyor, yerin darlığından dolayı rahat bulaşık yıkamak adına böyle bir tercih yaptım, lavabonun içinde tırnak bölümüne göre(kırmızı noktalı yerlere göre) bir plesiglas kestirerek lavabo üstünü tezgah olarak kullanacağım, ayrıca banyo-wc duvarından mutfak tezgahına inen seyyar bir de masam olacak, yani mutfakta rahatca yemek yapılabilecek ortamı sağlamış oluyorum
altt resimdeki gibi