Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,123
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

atiladi' Alıntı:
Levent kolay gelsin, eski hediyelik eşya kutusu yaptığın günler aklna geldi galiba, tozdan kutuyu bırakdın, şimdi yine kendini toza boğuyorsun, dikkatli ol, maske falan taktığınıda göremiyorum pek....

maskemi bulamadım :(, yedi senedir yutmamıştım bu tozu özlemişim ;D, keşke sağlığımız yerinde olsada eskisi gibi mesleğimi yapabilsem

Etiketler

Eski işi boşver, sen bir an evvel emekli olmaya bak, tüm vakit sana kalsın, o zaman ortaya ne karavanlar çıkarırsın sen....

Usta bu ne hal ;D hani ben acemilikten bu kadar toza bulanıyordum sen nasıl olduda bu hale geldin sanki kara kalem çalışması olmuşsun gibi ;D

Ben çok uğraştım araba için işide bilmiyordum ortaya fena olmayan bir araç çıktı ve beğenildi senin bu bilgi birikimin ve çalışman sonunda ortaya çıkacak araç kartpostallık olacak inşallah ;D son halini sabırsızlıkla bekliyoruz ;) hadi kolay gelsin.

atiladi' Alıntı:
Eski işi boşver, sen bir an evvel emekli olmaya bak, tüm vakit sana kalsın, o zaman ortaya ne karavanlar çıkarırsın sen....

zaten en büyük hayalim bir akdeniz kasabasında evimin bahçesinde kupon karavan yapıp satmak, senede bir adet yapıp satsam yeter, kendi tasarımım olmalı ve beğenen almalı,
ayrıca karavan yapma işi benim gezme ve kamp özgürlüğümü de engellememeli, kazandığın parayı yiyemedikten sonra benim için önemi yok :smiley:

yaybek' Alıntı:
Usta bu ne hal ;D hani ben acemilikten bu kadar toza bulanıyordum sen nasıl olduda bu hale geldin sanki kara kalem çalışması olmuşsun gibi ;D

Ben çok uğraştım araba için işide bilmiyordum ortaya fena olmayan bir araç çıktı ve beğenildi senin bu bilgi birikimin ve çalışman sonunda ortaya çıkacak araç kartpostallık olacak inşallah ;D son halini sabırsızlıkla bekliyoruz ;) hadi kolay gelsin.

Yusuf frezenin tozu karşısında usta olsan ne yazar çırak olsun ne yazar :smiley:
gaz vermeeee ;D ;D ;D, elimizden geleni yapıyoruz :smiley: bakalım ne çıkacak

Levent abi gittiğin yere benide götür ;D

sen başla ben arkadan geliyorum önce evin borcunu bitireyim zaten borç emeklilikle aynı anda bitecek ;D sonrasında ver elini Akdeniz,son hedefimiz Akdeniz ;D

atiladi' Alıntı:
Bu ev akdenizin neresinde, adres bellimi..

adres daha belli değil :(, izmir ile antalya arasında bir yer olacak, sakin ve denize yakın bir yer bulacağız artık beş sene zamanımız var :D

yaybek' Alıntı:
Levent abi gittiğin yere benide götür ;D

sen başla ben arkadan geliyorum önce evin borcunu bitireyim zaten borç emeklilikle aynı anda bitecek ;D sonrasında ver elini Akdeniz,son hedefimiz Akdeniz ;D

bahçenin bir köşesine de sana ev yaparız Yusuf, bize şöyle iki dönüm bir arsa lazım, hem evler için hemde atölye için, kalanınada domates biber ekeriz ;D, Atilla ağbi gelirse üç dönüm arsa alırız parasıyla değilmi ;D ;D ;D

Levent Bey;
Bu sayfanın en üstündeki fotografınız sanki film afişi gibi çıkmış.
Hazır kapaklara başlamışken kapaklarla ilgili çok merak ettiğim bir soru var. Kapaklara aşagıda gözüktüğü gibi belli bir eğimi nasıl veriyorlar?

0012969623010.jpg

Levent hocam eğer maske kullanmıyorsan gördüğüm kadarıyla hiç iz yok,kendine verebileceğin en büyük zararlardan birini veriyorsun.Bir daha ki kampta hatırlatta sana maske getireyim ama o zaman kadar basit toz maskesi kullan hoş benim getireceğim basit in kalitelisi.

Cumartesi günü geçerken uğradım ustamın yaptıklarının son halini göreyim (tozunu silkeleyim)diye.İşteydin herhalde herhangi bir faaliyet yoktu.Rahatsız etmiyeyim diye telefon da etmedim.Dıştan gördüğüm kadarıyla epey yol almışsınız kolay gelsin.

Yok Yusuf bey; Dexter dizisinin bir afisi vardı onu andırdı :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR