Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,076
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent kardeşim. Kapakları ön cepheden ne zaman göreceğiz ?

Etiketler

rtulun' Alıntı:
Levent kardeşim. Kapakları ön cepheden ne zaman göreceğiz ?

Rıfat ağbi zehiri aldın artık iflah olmazsın ;D ;D ;D,
kapaklara çalışıyorum diyeceğim yalan olacak :D, vakit bulamıyorum bu aralar işler çok yoğun, cumartesi arabayı tüv'e götüreceğim, pazar günü bir aksilik olmazsa biraz çalışırız diye düşünüyorum :smiley:

yaybek' Alıntı:
Levent abi inşallah tüv'de sorun çıkmaz sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.

İnşaallah Yusuf, gerçi sorun çıksada bir ay zaman var, bu zaman zarfında eksiklikleri gideririz diye düşünüyorum

Kolay gelsin size TÜV denetiminde Levent bey.
Yakında bizde o yollara düşeceğiz deneyimlerinizi bekliyoruz. Nereye nasıl baktılar ne dediler?

centilmen' Alıntı:
Kolay gelsin size TÜV denetiminde Levent bey.
Yakında bizde o yollara düşeceğiz deneyimlerinizi bekliyoruz. Nereye nasıl baktılar ne dediler?

çok teşekkürler Ümit bey, başımızdan geçenleri detaylı yazarım merak etmeyin ;D

buralpdi' Alıntı:
arkadaşlar emeklilik hayallerini konuşurken hazır yeri gelmişken bende burada niyetimi açıkca belirteyim, gerçi bana misafir gelen ve tanıştığımız bütün arkadaşlarla bu konuyu konuşup bilgilendirmeme rağmen, forumda da açıkca bilinmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum,
ben karavanı yapma amacım; öncelikle kendim için, sonrası müşterisi çıkarsa satmak için, satana kadar mümkün olduğu kadar gezmek ve keyfini çıkarmak istiyorum, satarsam eğer tekrar yenisini yapacağım, istenirse yine yapım aşamalarını tecrübelerimizi ve bilgileri seve seve yine paylaşırız

1. karavan müşteriye, 2. si akrabaya, 3. sü kendine... 4. de bana olur belki. Neden olmasın? Epey tecrübe kazanmış olursun o zamana kadar. ;D

enverdede' Alıntı:
Hangi istasyona aldınız randevuyu?

pendik saat 4 :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
1. karavan müşteriye, 2. si akrabaya, 3. sü kendine... 4. de bana olur belki. Neden olmasın? Epey tecrübe kazanmış olursun o zamana kadar. ;D

Allah hepimize sağlık sıhat versin, neden olmasın,
ben zaten yapı itibari ile illa birşeyler imal etmem gerekiyor, boş duramam

arkadaşlar tek seferde muayeneden geçtik, aracımız artık resmi olarak da MOTORKARAVAN :smiley:

* muayene sırasında sadece aracın projeye uygun olup olmadığını kontrol ettiler, projede çizili yatak,oturma gurubu,dolap,mutfak projede belirtildiği gibi aynı yerdemi sadece onu kontrol etti, başkada bir şeye bakmadılar
* aracında teknik ve mekanik kontrolunda bir şey çıkmadı
*muayeneye gitmeden önce orjinal ikili koltuklarını ve mutfak evyesini taktım
*altında pis su depoları vardı
*mobilyalarımız tamamen bitmemişti, kapakları ve cilasını yetiştiremedik, problem çıkarmadılar
*elektirik tesisatımız sadece kabloları çekili halde, lambalar dahi bağlanmamıştı
*su tesisatımız bağlı değildi
*yatak ve oturma gurubunun döşemeleri bitmemişdi, çıplak sünger olarak duruyordu
*EK-1 formu doldurarak girdik
*egzoz gazı muayenesini yaptırdık
*projemiz yanımızda

DSC01574.jpg

DSC01575.jpg

Levent bey hayırlı uğurlu olsun önemli bir aşamayı daha kazasız belasız atlatmış olmanıza çok sevindim.
İç mekanda oturma gurubu, kanepe,dolap vesaireyi ellerine metre alıp cm cm ölçüyorlarmı yoksa genel olarak çizilen yerlerdelermi onamı bakıyorlar acaba. ? Birde bu işlemler olurken sizinde yanlarında durmanıza müsade ediyorlarmı ?

Levent abi çok sevindim sıra tescil kısmında,onuda hallettinmi iş tamamdır gerisi zaman içinde sindire sindire hallolur.
uygulama her yerde farklı,adamlar arabanın akslar arasını kasayı yerden yüksekliğini dahi ölçtüler tesbit sırasında kafayı yedim bendeki kör talih :-\

Hayırlı, uğurlu olsun; güzel gezi ve dinlencelerde kullanın...

Cavid Sezen

Levent, Harika haber, gözün aydın, darısı başımıza, inşallah bizimde muayeneye gideceğimiz gün gelir...

Levent bey gözünüz aydın karaavanınız hayırlı olsun :smiley:

centilmen' Alıntı:
Levent bey hayırlı uğurlu olsun önemli bir aşamayı daha kazasız belasız atlatmış olmanıza çok sevindim.
İç mekanda oturma gurubu, kanepe,dolap vesaireyi ellerine metre alıp cm cm ölçüyorlarmı yoksa genel olarak çizilen yerlerdelermi onamı bakıyorlar acaba. ? Birde bu işlemler olurken sizinde yanlarında durmanıza müsade ediyorlarmı ?

öyle metre ile falan ölçmedi, muayene için içeri almadan önce gelin projenizi kontrol edelim dedi, aracın içerisine girdik projeyi mutfak tezgahının üstüne koydu, sadece projede çizilenlerin yerlerinde olup olmadığına baktı o kadar

yaybek' Alıntı:
Levent abi çok sevindim sıra tescil kısmında,onuda hallettinmi iş tamamdır gerisi zaman içinde sindire sindire hallolur.
uygulama her yerde farklı,adamlar arabanın akslar arasını kasayı yerden yüksekliğini dahi ölçtüler tesbit sırasında kafayı yedim bendeki kör talih :-\

valla bende stres içinde gittim sizlerin başına gelenleri bildiğim için, sünnete giden çocuklar gibiydim ;D

gezmen' Alıntı:
Hayırlı, uğurlu olsun; güzel gezi ve dinlencelerde kullanın...

Cavid Sezen

çok teşekkürler Cavid bey, inşaallah sizin aracınızın sevincinide böyle paylaşırız :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR