rtulun' Alıntı:Levent kardeşim. Kapakları ön cepheden ne zaman göreceğiz ?
yaybek' Alıntı:Levent abi inşallah tüv'de sorun çıkmaz sonucu sabırsızlıkla bekliyoruz.
centilmen' Alıntı:Kolay gelsin size TÜV denetiminde Levent bey.
Yakında bizde o yollara düşeceğiz deneyimlerinizi bekliyoruz. Nereye nasıl baktılar ne dediler?
buralpdi' Alıntı:arkadaşlar emeklilik hayallerini konuşurken hazır yeri gelmişken bende burada niyetimi açıkca belirteyim, gerçi bana misafir gelen ve tanıştığımız bütün arkadaşlarla bu konuyu konuşup bilgilendirmeme rağmen, forumda da açıkca bilinmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum,
ben karavanı yapma amacım; öncelikle kendim için, sonrası müşterisi çıkarsa satmak için, satana kadar mümkün olduğu kadar gezmek ve keyfini çıkarmak istiyorum, satarsam eğer tekrar yenisini yapacağım, istenirse yine yapım aşamalarını tecrübelerimizi ve bilgileri seve seve yine paylaşırız
enverdede' Alıntı:Hangi istasyona aldınız randevuyu?
orsaalabanda' Alıntı:1. karavan müşteriye, 2. si akrabaya, 3. sü kendine... 4. de bana olur belki. Neden olmasın? Epey tecrübe kazanmış olursun o zamana kadar. ;D
centilmen' Alıntı:Levent bey hayırlı uğurlu olsun önemli bir aşamayı daha kazasız belasız atlatmış olmanıza çok sevindim.
İç mekanda oturma gurubu, kanepe,dolap vesaireyi ellerine metre alıp cm cm ölçüyorlarmı yoksa genel olarak çizilen yerlerdelermi onamı bakıyorlar acaba. ? Birde bu işlemler olurken sizinde yanlarında durmanıza müsade ediyorlarmı ?
yaybek' Alıntı:Levent abi çok sevindim sıra tescil kısmında,onuda hallettinmi iş tamamdır gerisi zaman içinde sindire sindire hallolur.
uygulama her yerde farklı,adamlar arabanın akslar arasını kasayı yerden yüksekliğini dahi ölçtüler tesbit sırasında kafayı yedim bendeki kör talih :-\
gezmen' Alıntı:Hayırlı, uğurlu olsun; güzel gezi ve dinlencelerde kullanın...
Cavid Sezen