Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,076
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Sevgili Levent kardeşim merhaba kolay gelsin.ALLAH herkesin gönlüne göre versin sağlık ve afiyetle yedirsin ,gezdirsin.Hayallerinin ;herkesin hayallerinin gerçekleşmesi umuduile iyi çalışmalar.Eğer ege de bir kasabada isen tahminim herkes ziyaretine gelir ve seninle beraber çalışır.Ama lütfen salaş bir bahçe olsun ,artık taşlardan bıktık.SEVGİ ve SAYGILAR.

Etiketler

Levent, david copperfield'e dikkat et, gelirse kovala...

L1.jpg

yaybek' Alıntı:
Gerçektende film afişi gibi,bence karavan tutkusu, imkanlar, imkansızlılar dayanışma ve dostluklar güzel bir senaryo konusu olurdu.
Hemde yaşam sevinci,mutluluk veren şimdiki ağlak,çarpık ilişkiler dolu mutsuzluk pompalayan dizi ve filmlere inat. Benim neslim bilir bir zamanlar bir film vardı. "Neşeli hayat yada hayatlar" İnşallah birgün birileri karavan sevdasının, doğal yaşama arzusunun senaryosunu yazar birileride diziye ne bileyim filme çeker.
Gelecekteki günlerin geçmişteki günlerden daha mutlu daha umutlu olmasını dilerim tüm dostlarım için.
Bu arada photoshop çalışmasıda harika olmuş yapanın yükleyenin ellerine sağlık.

Levent bey İzmir'e yakın bir yer olsun da bizde yardıma gelelim.

nasah' Alıntı:
Levent Bey;
Bu sayfanın en üstündeki fotografınız sanki film afişi gibi çıkmış.
Hazır kapaklara başlamışken kapaklarla ilgili çok merak ettiğim bir soru var. Kapaklara aşagıda gözüktüğü gibi belli bir eğimi nasıl veriyorlar?

Hasan bey yaktınız beni :smiley: millet dalgaya sarmış son hız gidiyor ;D, kendimi küçük emrah gibi hissettim :D,bu resmi koymamdaki niyet bu işlerin kolay olmadığını göstermek içindi,

sorduğunuz kapak şekli için bu eğimde erkekli dişili kalıp kurmak gerekiyor, kalıp kurarak 3-4mm kontraplakları üst üste sıkarak elde edersiniz, tabii kasayıda(ana mobilya) bu eğimde kurmanız gerekiyor

mayıstosböce' Alıntı:
Levent hocam eğer maske kullanmıyorsan gördüğüm kadarıyla hiç iz yok,kendine verebileceğin en büyük zararlardan birini veriyorsun.Bir daha ki kampta hatırlatta sana maske getireyim ama o zaman kadar basit toz maskesi kullan hoş benim getireceğim basit in kalitelisi.

Bülent maskem var(almanyadan özel getirtmiştim) fakat bir türlü bulamadım, çaresiz zaman yüzünden çalışmak zorunda kaldım, düşüncen için çok teşekkürler :smiley:

salihcal' Alıntı:
Cumartesi günü geçerken uğradım ustamın yaptıklarının son halini göreyim (tozunu silkeleyim)diye.İşteydin herhalde herhangi bir faaliyet yoktu.Rahatsız etmiyeyim diye telefon da etmedim.Dıştan gördüğüm kadarıyla epey yol almışsınız kolay gelsin.

keşke pazar uğrasaydın, cumartesi işteydim, çok teşekkürler :smiley:

Yusuf sorarım sana, hep senin başının altından çıkmış, elbet elime düşersin, bari soyadımızı doğru yazsaydın........ ;D
Atilla ağbi geç dalganı, daha arabayı bitirmedin hatırlatayım ;D ;D ;D, ocağıma düşersin ;)

metin0035' Alıntı:
Sevgili Levent kardeşim merhaba kolay gelsin.ALLAH herkesin gönlüne göre versin sağlık ve afiyetle yedirsin ,gezdirsin.Hayallerinin ;herkesin hayallerinin gerçekleşmesi umuduile iyi çalışmalar.Eğer ege de bir kasabada isen tahminim herkes ziyaretine gelir ve seninle beraber çalışır.Ama lütfen salaş bir bahçe olsun ,artık taşlardan bıktık.SEVGİ ve SAYGILAR.

Metin bey yer belli değil imkanlar ölçüsünde cebimize göre bakacağız şimdilik güzel bir hayal, inşallah gerçekleşir :smiley:, selamlar

centilmen' Alıntı:
Gerçektende film afişi gibi,bence karavan tutkusu, imkanlar, imkansızlılar dayanışma ve dostluklar güzel bir senaryo konusu olurdu.
Hemde yaşam sevinci,mutluluk veren şimdiki ağlak,çarpık ilişkiler dolu mutsuzluk pompalayan dizi ve filmlere inat. Benim neslim bilir bir zamanlar bir film vardı. "Neşeli hayat yada hayatlar" İnşallah birgün birileri karavan sevdasının, doğal yaşama arzusunun senaryosunu yazar birileride diziye ne bileyim filme çeker.
Gelecekteki günlerin geçmişteki günlerden daha mutlu daha umutlu olmasını dilerim tüm dostlarım için.
Bu arada photoshop çalışmasıda harika olmuş yapanın yükleyenin ellerine sağlık.

film çekimide gerçekleşebilecek bir hayal, neden olmasın :smiley:

kurtadam' Alıntı:
Levent bey İzmir'e yakın bir yer olsun da bizde yardıma gelelim.

tatile gelirsiniz, hemde çalışırsınız :smiley:

yugun' Alıntı:
Ben de, ben de gelirim yardıma...

neden olmasın :smiley:

yaybek' Alıntı:
Levent abi ilhamı veren Hasan (Nasah) bey ben giriş yaptım Atilla abi gelişme sende sonuç bölümünü tamamla filim sahnelensin ;D

YAKINDA DOĞADA ;D

eğlen bakalım :smiley:

En kolayı senaryo galiba, kendi karavanını yapanlar, başlığı altındaki konulardan ne senaryolar çıkar. Yusuf ta çeker. :D

Eyvah ihale bende kaldı.. ;D ;D

Kapaklara egim verince ; bir hareket veriyor daha şık duruyor bana göre.
Ama anladıgım kolay bir iş değil.

nasah' Alıntı:
Eyvah ihale bende kaldı.. ;D ;D

Kapaklara egim verince ; bir hareket veriyor daha şık duruyor bana göre.
Ama anladıgım kolay bir iş değil.

valla Yusuf topu size attı, kendi kabahati yokmuş gibi :smiley:

el aletleri ile yapılacak iş değil, profesyonel aletler lazım

arkadaşlar emeklilik hayallerini konuşurken hazır yeri gelmişken bende burada niyetimi açıkca belirteyim, gerçi bana misafir gelen ve tanıştığımız bütün arkadaşlarla bu konuyu konuşup bilgilendirmeme rağmen, forumda da açıkca bilinmesinin gerekli olduğunu düşünüyorum,
ben karavanı yapma amacım; öncelikle kendim için, sonrası müşterisi çıkarsa satmak için, satana kadar mümkün olduğu kadar gezmek ve keyfini çıkarmak istiyorum, satarsam eğer tekrar yenisini yapacağım, istenirse yine yapım aşamalarını tecrübelerimizi ve bilgileri seve seve yine paylaşırız

Levent abi bana göre karavanını yapıp gezmen kadar gerektiği zamnada satman o kadar doğal bir iş yaparken hep daha iyisine doğru bilgi birikimin artacak hem piyasaya yeni model bir karavan kazandırmış olacaksın bir ailenin daha hayaline kavuşmasına sebep olacaksın.

Yusuf bu saatten sonra artık karavansız bir hayat düşünemiyorum ama birileri çıkıpta emeğimin karşılığını verip satın almak isterse neden satmayayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR