buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
devam
devam
yaybek' Alıntı:Hadi gayret Levent abi az kaldı deniz dönüşü bayağı moral depolamışsınızdır bu gazla saonbahar gezilerine tam tekmil katılacak gibisin.
sizi sahalarda görmek istiyoruz
gerçi bizim sahalara çıktığımızda pek söylenemez. ???
berkcantp' Alıntı:Levent bey dışarıda kullanılacak masanın gergi taşıması çubuk milmi yoksa telmi. Birde tek taraflı olduğundan kasma yaparmı, kapak kapalıyken gerdirmenin konumunu merak ettim.
orsaalabanda' Alıntı:Dışarıya açıldığında altına yerleştirilecek demonte bir ayak tüm sorunu çözer. Tek dezavantajı bu ayağın bagajda fazladan taşınacak bir yük olması. Ama fazladan taşınacak piknik masasının yerine geçecekse sorun olmaz bence.
berkcantp' Alıntı:Bende işine karışmışlık gibi olmasın, dışardan taşınabilir ve boyu ayarlanabilir bir destekle sağlam olur diye düşünüyorum.
buralpdi' Alıntı:yapılış amacı kısa konaklamalarda veya seyahat sırasında molalarda masa açma kapama toplama derdini minumuma indirmek
toffy' Alıntı:yaptığınız kısa kaçamak ki yanlış hatırlamıyorsam 1740 km idi bence vakit önemli kontak anahtarına bağlı bir mekanizma ile stop anında otomotik açılan bir masa mutlaka klınızdan geçmiştir
erhan110' Alıntı:Levent bey bu telli içeri katlanan masa harika olmuş banada ışık tuttu sağ yanda atıl durumda bir yan kapım var üzeri marin k. kaplı o kontrplagı çıkartıp siiznkinlen ayni sistem masa çok iyi olur ...deneylim bakalım
bu arada bayram kaçamağı linki açılmadı
buralpdi' Alıntı:bu ilandaki aracı aldık arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/85_000_km_de_2004_model_yasinagore_emsalsiz_dukato-53WQQaXQQ16656425WQQpXQQdisplayitem
gezmen' Alıntı:Leven Ustam, koşullarınızı gözönüne alırsak:
1.İlk kez yaptığınız bir iş, titiz olmaya çalışıyorsunuz, bu zaman yitirmenize de neden oluyor,
2.Kendi mesleğinizi sürdürmek zorundasınız, kampere ayıracağınız zamanı azaltıyor,
3.Parasal koşullarınız, sınırlı sanıyorum, hızınızı azaltabiliyor(yanlışsam düzeltin)
4.Uygulamada yaşanılan güçlükler, gelgitlere neden olabiliyor,
5."On kez düşün, bir kez uygula" süreyi uzatır doğal olarak,
6."Geç olsun, güç olmasın!.." (Bu da işin tesellisi mi? )
Kolay gelsin.
Cavid Sezen