Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,818
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

devam

DSC01488.jpg

DSC01489.jpg

DSC01494.jpg

Etiketler

Hadi gayret Levent abi az kaldı deniz dönüşü bayağı moral depolamışsınızdır bu gazla saonbahar gezilerine tam tekmil katılacak gibisin.
sizi sahalarda görmek istiyoruz :D
gerçi bizim sahalara çıktığımızda pek söylenemez. ???

yaybek' Alıntı:
Hadi gayret Levent abi az kaldı deniz dönüşü bayağı moral depolamışsınızdır bu gazla saonbahar gezilerine tam tekmil katılacak gibisin.
sizi sahalarda görmek istiyoruz :D
gerçi bizim sahalara çıktığımızda pek söylenemez. ???

tatilde buzdolabı olmaması beni acayip ateşledi, buzdolabı hariç herşeyin pratik bir çözümü var,
arabanın muayenesi 10 ekimde doluyor bu süreye kadar en azından kapaklarını yetiştirip cilasını bitirmeyi hedefliyorum

Levent bey dışarıda kullanılacak masanın gergi taşıması çubuk milmi yoksa telmi. Birde tek taraflı olduğundan kasma yaparmı, kapak kapalıyken gerdirmenin konumunu merak ettim.

berkcantp' Alıntı:
Levent bey dışarıda kullanılacak masanın gergi taşıması çubuk milmi yoksa telmi. Birde tek taraflı olduğundan kasma yaparmı, kapak kapalıyken gerdirmenin konumunu merak ettim.

İlhan bey masayı tutan motosiklet firen teli, çift taraflı yaptığımızda masanın üstünü kullanmak zorlaşıyor, tek tel tabak , çay bardağı, çaydanlık gibi fazla ağırlık olmayan kullanım için yeterli, şu an başka bir çözüm bulamadım ilerde daha iyi bir fikir olursa değiştiririz, tel kapağı kapattığınızda içeride kendiliğinden boşluğa katlanıyor

Dışarıya açıldığında altına yerleştirilecek demonte bir ayak tüm sorunu çözer. Tek dezavantajı bu ayağın bagajda fazladan taşınacak bir yük olması. Ama fazladan taşınacak piknik masasının yerine geçecekse sorun olmaz bence.

Bende işine karışmışlık gibi olmasın, dışardan taşınabilir ve boyu ayarlanabilir bir destekle sağlam olur diye düşünüyorum.

orsaalabanda' Alıntı:
Dışarıya açıldığında altına yerleştirilecek demonte bir ayak tüm sorunu çözer. Tek dezavantajı bu ayağın bagajda fazladan taşınacak bir yük olması. Ama fazladan taşınacak piknik masasının yerine geçecekse sorun olmaz bence.

berkcantp' Alıntı:
Bende işine karışmışlık gibi olmasın, dışardan taşınabilir ve boyu ayarlanabilir bir destekle sağlam olur diye düşünüyorum.

her zaman öneri ve eleştiriye açığız İlhan bey,
masa kapandığında ve kayar kapı üstüne kapandığında arada yeterli boşluk yok, yoksa alüminyum boruları iç içe geçirerek ayak yapacaktık, masanın tabla kalınlığıda boruyu gömmeye müsade etmedi, ayrıca bir ayak taşımakta işime gelmedi açıkcası, tel sağlam masanın üstüne oturulmadığı sürece problem yok ;D 30kg rahat taşır, zaten masanın üstüne kullanımının dşına çıkmazsanız bu kadar hiçbir zaman yük görmez, dediğim gibi şu an böyle çözdük ama ileride geliştirip daha düzgün hale de getiririz veya baktık sağlam birşey olmuyor böyle
kullanırız,
bu masanın yapılış amacı kısa konaklamalarda veya seyahat sırasında molalarda masa açma kapama toplama derdini minumuma indirmek

buralpdi' Alıntı:
yapılış amacı kısa konaklamalarda veya seyahat sırasında molalarda masa açma kapama toplama derdini minumuma indirmek

yaptığınız kısa kaçamak ki yanlış hatırlamıyorsam 1740 km idi bence vakit önemli kontak anahtarına bağlı bir mekanizma ile stop anında otomotik açılan bir masa mutlaka aklınızdan geçmiştir ;)

toffy' Alıntı:
yaptığınız kısa kaçamak ki yanlış hatırlamıyorsam 1740 km idi bence vakit önemli kontak anahtarına bağlı bir mekanizma ile stop anında otomotik açılan bir masa mutlaka klınızdan geçmiştir ;)

ama çok denizimiz gelmişti ve vakit yoktu ;D ;D ;D

Levent bey bu telli içeri katlanan masa harika olmuş banada ışık tuttu sağ yanda atıl durumda bir yan kapım var üzeri marin k. kaplı o kontrplagı çıkartıp siiznkinlen ayni sistem masa çok iyi olur ...deneylim bakalım :smiley:

bu arada bayram kaçamağı linki açılmadı :(

erhan110' Alıntı:
Levent bey bu telli içeri katlanan masa harika olmuş banada ışık tuttu sağ yanda atıl durumda bir yan kapım var üzeri marin k. kaplı o kontrplagı çıkartıp siiznkinlen ayni sistem masa çok iyi olur ...deneylim bakalım :smiley:

bu arada bayram kaçamağı linki açılmadı :(

Erhan bey özellikle sizin arabada her santimi değerlendirmek lazım, bu masa çok işimi görecek, tahmin ediyorum sizede faydası mutlaka olacaktır,
link niye açmamış hayret, karavanlı gezilerimiz bölümünde istediğiniz zaman bakabilirsiniz,
selamlar

buralpdi' Alıntı:
bu ilandaki aracı aldık arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/85_000_km_de_2004_model_yasinagore_emsalsiz_dukato-53WQQaXQQ16656425WQQpXQQdisplayitem

bu gün aracımızı alalı tam bir sene oldu arkadaşlar, evdeki hesap çarşıya uymadı ve biz halen karavanımızı bitiremedik

Leven Ustam, koşullarınızı gözönüne alırsak:
1.İlk kez yaptığınız bir iş, titiz olmaya çalışıyorsunuz, bu zaman yitirmenize de neden oluyor,
2.Kendi mesleğinizi sürdürmek zorundasınız, kampere ayıracağınız zamanı azaltıyor,
3.Parasal koşullarınız, sınırlı sanıyorum, hızınızı azaltabiliyor(yanlışsam düzeltin)
4.Uygulamada yaşanılan güçlükler, gelgitlere neden olabiliyor,
5."On kez düşün, bir kez uygula" süreyi uzatır doğal olarak,
6."Geç olsun, güç olmasın!.." (Bu da işin tesellisi mi? :D)

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Leven Ustam, koşullarınızı gözönüne alırsak:
1.İlk kez yaptığınız bir iş, titiz olmaya çalışıyorsunuz, bu zaman yitirmenize de neden oluyor,
2.Kendi mesleğinizi sürdürmek zorundasınız, kampere ayıracağınız zamanı azaltıyor,
3.Parasal koşullarınız, sınırlı sanıyorum, hızınızı azaltabiliyor(yanlışsam düzeltin)
4.Uygulamada yaşanılan güçlükler, gelgitlere neden olabiliyor,
5."On kez düşün, bir kez uygula" süreyi uzatır doğal olarak,
6."Geç olsun, güç olmasın!.." (Bu da işin tesellisi mi? :D)

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

yazdıklarınız doğru, bu maddelere ben ekleme yapayım,
7- babamızın rahatsızlığı ve arkasından kaybetmemiz
8- motosiklet le trafik kazası geçirmemiz
9-ancak haftasonları çalışabilmemiz

bu sene içinde bunlarıda yaşadık,
bardağın dolu tarafına bakarsak, geldiğimiz nokta iyi, biraz süre uzadı ama içimize sine sine yapıyoruz diye kendimizi avutalım,
:smiley:

Kusura bakmayın 7. ve 8. maddeleri atladığım için; oysa forumda paylaşılmıştı.. :(

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri