Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,573

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Atilla ağbi, Şeref ve İlhan bey, Yaşar ustam, Cavid ve Süreyya bey, Yusuf ustam ve Gökhan bey,
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :smiley:, darısı olmayan arkadaşlarımızın başına :smiley:

buralpdi' Alıntı:
Atilla ağbi, Şeref ve İlhan bey, Yaşar ustam, Cavid ve Süreyya bey, Yusuf ustam ve Gökhan bey,
iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :smiley:, darısı olmayan arkadaşlarımızın başına :smiley:

Amiiiiin.
Hayırlı olsun levent abi.

ilker 72' Alıntı:
Amiiiiin.
Hayırlı olsun levent abi.

İlker ustam çok teşekkürler :smiley:, inşaallah en kısa zamanda sende karavan sahibi olursun
Allah herkesin gönlüne göre versin

Levent abi, hayırlı uğurlu olsun. Hayallerine bir adım daha yaklaşmış oldun. Tebrikler...

Levent bey hayırlı uğurlu olsun.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Sizin bir başka kamyonetinizmi var?Sevgi ve saygılar.

Hayırlı olsun Levent hocam...
Keyifli geziler sizi bekliyor artık... ;)

Cem, Metin bey, Haldun hocam çok teşekkürler, darısı olmayanların başına

mutlu tatillerde kullanmanizi dilerim. karavani yapmak tatil yapmaktan daha zevkli gibi geliyor bana. sizler de oyle hissediyormusunuz? cogu zaman kim nerede tatil yapmis bolumune degil, kim karavanina ne yapmisa bakiyorum.

Ergun' Alıntı:
mutlu tatillerde kullanmanizi dilerim. karavani yapmak tatil yapmaktan daha zevkli gibi geliyor bana. sizler de oyle hissediyormusunuz? cogu zaman kim nerede tatil yapmis bolumune degil, kim karavanina ne yapmisa bakiyorum.

çok teşekkürler :smiley:
insanın yeri olsa, hani amerikan filmlerinde olur ya adam garajında birşeyler yapmaya uğraşır, böyle bir zemin olsa hakikaten çok zevkli, oturup tv seyredip dedikodu yapmaktansa zamanını birşeyler yapmaya çalışarak geçirmek bizim gibi insanlar için biçilmiş kaftan, apartman komşularımızla iyi geçinerek ;D bu zevki tatmaya çalışıyoruz, çalışmaya başlamadan önce aletleri çıkarıp hazırlamak, iş bitince onları tekrar toplamaya razı gelerek yaptığımız işten yinede mutluyuz,
selamlar

Levent bey hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sağlık sıhhat ile kullanmak nasip olsun inşallah. Darısı başımıza. ( Projeyi Cevdet beyemi çizdirdiniz acaba? )
Faturayı sizmi temin ettiniz, duygusal açıdan ne kadara mal oldu eğer mahsuru yoksa öğrenebilirmiyiz?

centilmen' Alıntı:
Levent bey hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sağlık sıhhat ile kullanmak nasip olsun inşallah. Darısı başımıza. ( Projeyi Cevdet beyemi çizdirdiniz acaba? )
Faturayı sizmi temin ettiniz, duygusal açıdan ne kadara mal oldu eğer mahsuru yoksa öğrenebilirmiyiz?

çok teşekkürler, projemizi Cevdet bey çizdi, ben hiçbirşey temin etmedim hepsini Cevdet bey hallediyor bana düşen parasını ödemek :D

aslanahmet' Alıntı:
Hayırlısı olsun Levent. Mutlu sona az kalmış.

çok teşekkürler Hakan :smiley:, inşaallah ilerideki zamanlarda senide bir karavana terfi ettiririz

Tebrik ederim. İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle, Allah tamamına erdirsin.

Cüneyt

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.