Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,600
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

yaybek' Alıntı:
tuzunuz kuru tabi sahil yanı başınızda biz nzsıl geleceğiz her hafta

İstanbul un sevdiğim özelliği azdır ama bazı yerler var sanki İstanbul değil bence o Maltepe de ki toplandığımız yerin böyle bir havası var.Yazdan çok ,orada kışın yürümeyi seviyorum.

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
bu haftada bu kadar çalışabildim sıcak ve oruç olmanın etkisiyle iki ileri bir geri sık sık 15dak molalarla bu kadar iş çıktı :smiley: :smiley:
Levent kardeşim her iki etken için kolaylıklar temenni ediyorum.Umarım herşey gönlünce yolunda gidiyordur,ayrıca kapı iç açma işi için şayet kaportacınızın ufku geniş ,çalışma takım ve ekipmanları yerinde ise elinden bir şey kurtulmaz.Bende bir zamanlar gümrükten alınan 2 kapılı alman ford tanusunu 4 kapılı yapmıştım.Azmin elinden şimdiye kadar kurtulan olmamış. ;)
Sağlıklı,keyifli çalışmalar ve başarılar dilerim.
Kemal

seyyah-34' Alıntı:
Levent kardeşim her iki etken için kolaylıklar temenni ediyorum.Umarım herşey gönlünce yolunda gidiyordur,ayrıca kapı iç açma işi için şayet kaportacınızın ufku geniş ,çalışma takım ve ekipmanları yerinde ise elinden bir şey kurtulmaz.Bende bir zamanlar gümrükten alınan 2 kapılı alman ford tanusunu 4 kapılı yapmıştım.Azmin elinden şimdiye kadar kurtulan olmamış. ;)
Sağlıklı,keyifli çalışmalar ve başarılar dilerim.
Kemal

Kemal ağbi seni buralarda görmek ne güzel :smiley:, yavaş yavaş da olsa içime sine sine yapıyorum,
zaten sezon kaçtı diye de biraz daha gevşedik ;D,
şimdi en kötü plan ekimde muayenesi var en azından kabasını bitirip muayene ile birlikte ruhsatı da çıkarmak,
ana mobilyaları yerine sabit oturttuk, bundan sonraki işler artık rutuş ve makyaj,
selamlar :smiley:

Levent Bey çalışamlrınızı ilgi ile takip ediyorum.İkametim Kartal, elimden gelen iş olusa yardımcı olmak isterim.Kolay gelsin.

Evet , evet . . . , Tam da boyle dusunuyordum.
Maharet - elbecerısı - yakıstırmayı bılen goz - hayal edebılen bır beyın e - bır de delıkanlılık (genclık) eklendıgınde estetıgın ve temız calısmanın ızlerını taaaaa... buralardan zevkle ızlıyorum. Kotu kaderıme bakın kı ben dusunduklerımın resmını yaptıgım halde (ıyı resım yaptıgım soylenır) ısteklerımı anlatmakta ne kadar zor anlar yasamıstım. Halıme bakmayıp da kendım yapmaya calıstıgımda da makınelere kendımı kestırmıstım.
Kolay gelsın Levent. Saglık dıler selamlar gonderıyorum.

toffy' Alıntı:
Levent Bey çalışamlrınızı ilgi ile takip ediyorum.İkametim Kartal, elimden gelen iş olusa yardımcı olmak isterim.Kolay gelsin.

Gökhan bey çok teşekkürler, ihtiyaç olunca çağırabilecek arkadaşlarımızın olması çok güzel, tanışmak içinde uğrayabilirsiniz :smiley:, haftasonları bir aksilik olmazsa hep çalışıyoruz

orbay74' Alıntı:
Evet , evet . . . , Tam da boyle dusunuyordum.
Maharet - elbecerısı - yakıstırmayı bılen goz - hayal edebılen bır beyın e - bır de delıkanlılık (genclık) eklendıgınde estetıgın ve temız calısmanın ızlerını taaaaa... buralardan zevkle ızlıyorum. Kotu kaderıme bakın kı ben dusunduklerımın resmını yaptıgım halde (ıyı resım yaptıgım soylenır) ısteklerımı anlatmakta ne kadar zor anlar yasamıstım. Halıme bakmayıp da kendım yapmaya calıstıgımda da makınelere kendımı kestırmıstım.
Kolay gelsın Levent. Saglık dıler selamlar gonderıyorum.

Mehmet ağbi övgü dolu sözlerin için çok teşekkürler ama ben biliyorumki senin yaptığın iş bizimkinden kat be kat zor, Allah kolaylıklar versin,
inan yerin yakın olsa gelip yardım edeceğim,
ellerinden öperim :smiley:

devam,
cumartesi ve pazar çok az da olsa çalışıp mobilyaların hepsinin sabit montajını bitirdik,
mutfak ünitemizin penceresini açıp yerine oturttuk ve sabitledik arkasından seyyar masamızın montajını ve kilidini taktık,
arkasından oturma gurubumuzun zemin ahşaplarını alıştırdık,
artık kapak montajına geçebiliriz

DSC01394.JPG

DSC01395.jpg

DSC01397.jpg

DSC01400.jpg

DSC01399.jpg

DSC01401.jpg

eeevvvveeettttt, arabanın en güzel yeri, tam ibiş keyfi yapılacak yeri burası oldu, hafif şekerlemeler bile yapılır, yağmurlu havalarda tıkırtıları dinleyerek hayallere kapılacağımız çayımızı yudumlayacağımız bölge, arabanın en kıymetli bölgesi :D :D :D

DSC01409.jpg

DSC01402.jpg

buralpdi' Alıntı:
eeevvvveeettttt, arabanın en güzel yeri, tam ibiş keyfi yapılacak yeri burası oldu, hafif şekerlemeler bile yapılır, yağmurlu havalarda tıkırtıları dinleyerek hayallere kapılacağımız çayımızı yudumlayacağımız bölge, arabanın en kıymetli bölgesi :D :D :D

Levent abi, sen hala buna ''araba'' mı diyorsun? :D

Usta ellerine sağlık çok güzel oluyor özellikle o dış masa çok kullanışlı olmuş bende aynısından yapmayı düşünüyorum ;) şimdi bakalım uygdurabilirmiyiz,ayrıca Murat abinin fotoğrafına çok güldüm ;D

yaybek' Alıntı:
Usta ellerine sağlık çok güzel oluyor özellikle o dış masa çok kullanışlı olmuş bende aynısından yapmayı düşünüyorum ;) şimdi bakalım uygdurabilirmiyiz,ayrıca Murat abinin fotoğrafına çok güldüm ;D

çok gülme canımıza okur valla ;D ;D,
masa yapılabilir, yeri ve arkası müsaitse çok kolay olur

Levent Bey, bu haftasonu birşey yapamadık galiba. :(

nasah' Alıntı:
Levent Bey, bu haftasonu birşey yapamadık galiba. :(

bu haftasonu Ağbimle beraber Yusuf'la buluşup Cevdet beyin ofisine gittik, projemizi cizip onaylattıracak, kendisiyle uzun ve keyifli bir sohbetimiz oldu, arkasından (yasiko)Ahmet ağbinin yanına uğradık orada da keyifli bir sohbet yaptık, pazar günüde Bülent beyle uzun ve keyifli bir sohbetimiz oldu, çalışmayada gönlümüz yoktu açıkçası yani bu haftasonu yattık arkadaşlar :smiley:

DSC01448.jpg

DSC01447.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR