buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Erden bey çok teşekkürler,
ben biraz farklı çalışıyorum,
...bana göre aracın içine mebran döşenmez bu işlem araçların altına uygulanır
...aracın tabanını komle kaplamak demek, yatak altında ve mutfak içinde boşuna yer kaybetmek anlamına geliyor,ayrıca boşuna masraf diye görüyorum
...sadece giriş ve koridor kısmında tabanı yükseltip altına strafor koyarak izalasyonu sağlayacağım
...yaptığım banyo ve mutfak bölümlerinin yan duvarlarını yerden tavana kadar sıkıca oturttum, bu duvarlar ana taşıyıcı rolündeler, araç bir kazaya karışırsa (Allah kimseye göstermesin) araç içinde çökmeleri minumuma indirir diye düşünüyorum
... rafları hem banyo ve mutfak duvarlarına hemde araca vidalıyarak sabitliyorum
...araç panelvan olduğu için kaza yaparsak onarımı kolay olması için sökülebir bir montaj şeklinde yapmaya çalışıyoruz,
selamlar
erdenbay' Alıntı:Levent bey,başarılı ve örnek bir çalışma yapıyorsunuz,kutlarım.
Merakımı mazur görün.Son fotoğraflarda tabanda,komple herhangi bir kaplama göremedim.
Banyo ve bazı iç bölümlerin (şöför arkası koltuk bölümünün) montajını yaptığınızı görüyorum. Aracın tabanına komple kaplama(mambran üstü taban su kontraplağı gibi)taban döşemesi ne zaman yapılacak , yada tabana başka bir uygulama mı düşünüyorsunuz?
Ayrıca banyo bölümü duvarlarını ve üst dolapları, nasıl bir malzeme yada yapıştırıcı ile araç yanlarına ve tabana sabitliyorsunuz? Kolay gelsin.
Erden bey çok teşekkürler,
ben biraz farklı çalışıyorum,
...bana göre aracın içine mebran döşenmez bu işlem araçların altına uygulanır
...aracın tabanını komle kaplamak demek, yatak altında ve mutfak içinde boşuna yer kaybetmek anlamına geliyor,ayrıca boşuna masraf diye görüyorum
...sadece giriş ve koridor kısmında tabanı yükseltip altına strafor koyarak izalasyonu sağlayacağım
...yaptığım banyo ve mutfak bölümlerinin yan duvarlarını yerden tavana kadar sıkıca oturttum, bu duvarlar ana taşıyıcı rolündeler, araç bir kazaya karışırsa (Allah kimseye göstermesin) araç içinde çökmeleri minumuma indirir diye düşünüyorum
... rafları hem banyo ve mutfak duvarlarına hemde araca vidalıyarak sabitliyorum
...araç panelvan olduğu için kaza yaparsak onarımı kolay olması için sökülebir bir montaj şeklinde yapmaya çalışıyoruz,
selamlar