Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,753
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

"Epey kolayladınız" gibi görünüyor dersem, yanılır mıyım?
Kolay gelsin dileğimi yineliyorum... (Diyecek ve yapacak başka birşeyimiz de yok zaten.. :D)

Cavid Sezen

Etiketler

gezmen' Alıntı:
"Epey kolayladınız" gibi görünüyor dersem, yanılır mıyım?
Kolay gelsin dileğimi yineliyorum... (Diyecek ve yapacak başka birşeyimiz de yok zaten.. :D)

Cavid Sezen

evet işin zor kısmı bitti ama el oyalıyan kapaklar, aksesuarlar ve tesisatın montajı var, bu işler arabanın dolaşmasını yani yatmasını engellemiyor, artık aracımızı kullanabiliriz, bu açıdan sevindirici fakat daha işimiz bitmedi :smiley:,
çok teşekkürler

Levent ustam kolay gelsin çok güzel oluyor eline sağlık pardon (ellerinize çırağı unutuyordum) bitmek üzere güzel bir tatili hakettiniz :D :D

yayiyayayu' Alıntı:
Levent ustam kolay gelsin çok güzel oluyor eline sağlık pardon (ellerinize çırağı unutuyordum) bitmek üzere güzel bir tatili hakettiniz :D :D

çok teşekkürler Yaşar ustam :smiley:

Levent kardesom
Yurekten kolaylıklar dılerım
Benden de sana Helal olsun.
sevgı ve selamlarımla.
mehmet.

orbay74' Alıntı:
Levent kardesom
Yurekten kolaylıklar dılerım
Benden de sana Helal olsun.
sevgı ve selamlarımla.
mehmet.

Mehmet ağbi senin yaptığın işin yanında bizimkisi devede kulak kalır :smiley:,
selamlar

Levent, 24 temmuz cumartesi-25 temmuz pazar, neler yaptın hiç bir haber yok, hayrola pas geçtim deme sakın...

kaldığımız yerden devam,
hafta arası ahşaplarımızı bant zımpara makinasında zımparalarını yaptık,

DSC01227.JPG

DSC01228.JPG

haftasonu ise işe banyomuzdan başladık, önce ıslak zeminlerimiz için fayanslarımızı döşedik ;D,

DSC01238.JPG

DSC01240.JPG

DSC01241.JPG

DSC01242.JPG

DSC01243.JPG

DSC01246.JPG

DSC01247.JPG

DSC01248.JPG

eğimli yüzeyde derz aralarını denk getirmek bayağı problem olmasına rağmen görsel olarak en düzgün biçimde işi bitiriyoruz,

DSC01249.JPG

ağbim sabunluk ve pencere kenarlarını dönerken, ben kaplama sıkmadığımız parçaların rengini kaplama rengimize yakın olması için, verniksiz pinotex ile renklendiriyorum,

DSC01250.JPG

DSC01252.JPG

fayans işi bitince, oturma odamızın duvarlarınıda kayrak taşı döşüyoruz ;D, arkasından banyonun duvarlarını sabitliyoruz,

DSC01253.JPG

DSC01254.JPG

raflarımızın montajını yapıyoruz ve yerine sabitliyoruz,

DSC01255.JPG

DSC01256.JPG

DSC01257.JPG

yaptığımız iş bu kadar değil, hava karardığı için bu aşamadan sonra yapılan işlerin fotoğrafını sonradan çekip yayınlayacağım

atiladi' Alıntı:
Levent, 24 temmuz cumartesi-25 temmuz pazar, neler yaptın hiç bir haber yok, hayrola pas geçtim deme sakın...

boş geçmedik Atilla ağbi ;D ;D

atiladi' Alıntı:
Helal olsun size, çok güzel dik fayans döşüyorsunuz...

işçiliği beğenmene sevindim ;D
bu hafta yapılan iş hakkında yorum yokmu?

Elinize sağlık dekoratif anlamda bir duvarın işini bitirmişsiniz, güzel oldu ama 2 gün için biraz az çalışma gibi geldi bana, sıcakdanmı bayılıp biraz kaytardınız...

Levent abi ellerinize sağlık çok güzel görünüyor Murat ustada çok gayretli fotolarda hep Murat ustayı görüyorum bana sanki çalışan o sen işin vitrin kısmını oluşturuyorsun gibi geliyor ;D

atiladi' Alıntı:
Elinize sağlık dekoratif anlamda bir duvarın işini bitirmişsiniz, güzel oldu ama 2 gün için biraz az çalışma gibi geldi bana, sıcakdanmı bayılıp biraz kaytardınız...

resimlerde de gözüküyor ter sırtımızdan aktı, sıcaktan ve yapıştırıcı kokusundan dolayı biraz bayıldık evet itiraf edelim ;D ;D ;D,
şöför arkası yani sol tarafın montajı tamamen bitti fakat akşam olduğu için resim çekmedim

yaybek' Alıntı:
Levent abi ellerinize sağlık çok güzel görünüyor Murat ustada çok gayretli fotolarda hep Murat ustayı görüyorum bana sanki çalışan o sen işin vitrin kısmını oluşturuyorsun gibi geliyor ;D

eeee çıraklık kolay değil çalışacak ;D ;D ;D
çok teşekkürler :smiley:

Levent bey,başarılı ve örnek bir çalışma yapıyorsunuz,kutlarım.
Merakımı mazur görün.Son fotoğraflarda tabanda,komple herhangi bir kaplama göremedim.
Banyo ve bazı iç bölümlerin (şöför arkası koltuk bölümünün) montajını yaptığınızı görüyorum. Aracın tabanına komple kaplama(mambran üstü taban su kontraplağı gibi)taban döşemesi ne zaman yapılacak , yada tabana başka bir uygulama mı düşünüyorsunuz?

Ayrıca banyo bölümü duvarlarını ve üst dolapları, nasıl bir malzeme yada yapıştırıcı ile araç yanlarına ve tabana sabitliyorsunuz? Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR