Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,600
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Sormayın heyecanla saat 10:00 olsada başlasa diye beklerdik; aynen oyle oldu.
Ama napalım bi hafta daha bekliyecegiz artık. Neyse geç olsun güç olmasın.
İşlerimi yoluna koyabilirsem ziyaret etmek isterim; malum ramazan ayıda geliyor.
Kolay gelsin.

Etiketler

nasah' Alıntı:
Sormayın heyecanla saat 10:00 olsada başlasa diye beklerdik; aynen oyle oldu.
Ama napalım bi hafta daha bekliyecegiz artık. Neyse geç olsun güç olmasın.
İşlerimi yoluna koyabilirsem ziyaret etmek isterim; malum ramazan ayıda geliyor.
Kolay gelsin.

her zaman beklerim :smiley:

Levent bey , arka teker iç çıkıntıları resimlerde gördüğüm kadarıyla, banyo ve mutfak kısmına geçmeyip iyi denk gelmiş.Tam sıfırlanmış . Bu durumda sabit yatağın enini 120cm mi yaptınız? Saygılar.

erdenbay' Alıntı:
Levent bey , arka teker iç çıkıntıları resimlerde gördüğüm kadarıyla, banyo ve mutfak kısmına geçmeyip iyi denk gelmiş.Tam sıfırlanmış . Bu durumda sabit yatağın enini 120cm mi yaptınız? Saygılar.

Erden bey tam sıfır değil bende, yatak ölçüm 120cm alttan bir beş cm çamurluğun üstünde, yatağı 125cm yaparsanız çamurluk bitimine tam sıfır oluyor,
selamlar

kaldığımız yerden devam,

DSC01364.jpg

DSC01365.jpg

oturma guruplarının montajı bitti, mutfağında büyük bir bölümü bitti sadece yerine montajı ve ocak tarafının penceresi açılacak

DSC01367.jpg

DSC01368.jpg

DSC01369.jpg

DSC01370.jpg

DSC01371.jpg

eski , yani alıştığım şekilde fotoğraf galerisine fotoğraf yükleyemedim, sistem değişmiş galiba,
bu haftada bu kadar çalışabildim sıcak ve oruç olmanın etkisiyle iki ileri bir geri sık sık 15dak molalarla bu kadar iş çıktı :smiley: :smiley:

Levent, yolcu koltuğunun arkasındaki yanak kayar kapı mekanizmasına engel oluyormu.. kayar kapının içeriden açılmasında açma mekanizması görünür şekildemi kalıyor, yoksa kapının açma mekanizması dolabın arkasındamı kalıyor...

yaybek' Alıntı:
Usta ellerine sağlık,yalnız anlamdığım birşey var mobilyaların cilası yapıldımı yoksa sadece zımparamı yapıldı.

cilası daha yapılmadı sadece zımpara yapıldı :smiley:

atiladi' Alıntı:
Levent, yolcu koltuğunun arkasındaki yanak kayar kapı mekanizmasına engel oluyormu.. kayar kapının içeriden açılmasında açma mekanizması görünür şekildemi kalıyor, yoksa kapının açma mekanizması dolabın arkasındamı kalıyor...

Atilla ağbi senden de hiç bir şey kaçmıyor :smiley:,
kayar kapıya engel yok sadece açma mekanizması arkada kalıyor, onun çaresinide açma makenizmasını 10cm geriye alıyoruz problem kalmıyor

Kaçmaz tabi benim düşündüğüm plandada aynı yerde buzdolabı şimdi kesin ölçü veremediğim bir miktarda 5-10 cm gibi açma mekanizmasını kapatabilir, mekanizmayı geri almak dediğin gibi mümkünse benim fazla korkmama gerek yok görünüyor, nasıl olsa sen çözersin bende senden kopyalarım..Kör duvar 50 cm civarı sanıyorum, benim dolabın derinliği 60 cm muhtemelen dolap 10 cm gibi kapıya taşacak...

Gelebilseydim canlı görecektik,nasip.
levent hocam bitirince bir sahil toplantısıyla şu işi pekiştirelim bence.Hatta o taraflarda karavan yapan-alan arkadaşlar maltepe sahilinde bu olayları kutlama etkinliği yapsın geleneksel olur.Belki ileride,sizin bölgenin karavancı toplanma yeri olur,çok müsait çünkü.

atiladi' Alıntı:
Kaçmaz tabi benim düşündüğüm plandada aynı yerde buzdolabı şimdi kesin ölçü veremediğim bir miktarda 5-10 cm gibi açma mekanizmasını kapatabilir, mekanizmayı geri almak dediğin gibi mümkünse benim fazla korkmama gerek yok görünüyor, nasıl olsa sen çözersin bende senden kopyalarım..Kör duvar 50 cm civarı sanıyorum, benim dolabın derinliği 60 cm muhtemelen dolap 10 cm gibi kapıya taşacak...

kaportacı arkadaşıma gösterdim o da'' basit hallederiz'' dedi, anlattığı benim kafamada yattı, sadece açtığımızda alttaki kolu iten bir kapı kolu bulacağız tofaş veya reno gurubundan veya kendi kolunu uygulayacağız

mayıstosböce' Alıntı:
Gelebilseydim canlı görecektik,nasip.
levent hocam bitirince bir sahil toplantısıyla şu işi pekiştirelim bence.Hatta o taraflarda karavan yapan-alan arkadaşlar maltepe sahilinde bu olayları kutlama etkinliği yapsın geleneksel olur.Belki ileride,sizin bölgenin karavancı toplanma yeri olur,çok müsait çünkü.

bitince parti veririz ;D ;D ;D
yer müsait ama ben çalışmaktan ve arabayı bitirmeye uğraşmaktan vakit bulamıyoruz, araba bitince sık sık toplanırız diye tahmin ediyorum, en azından ben bir yere gitmediğim haftasonları sahilde olurum

yaybek' Alıntı:
tuzunuz kuru tabi sahil yanı başınızda biz nzsıl geleceğiz her hafta

senide taşıyacağız bu yakaya ;D ;D ;D,
kimdedi sana anadolu yakasını bırak git sefaköye ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR