buralpdi
yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
sen vazifeni yap ağbi , yapmazsan darılırım,
ben aşama aşama gitmeyi tercih ettim, doğaçlama gidiyorum, bir tarafı bitirmeden öbür tarafa geçmeyeceğim, acele etmemeye çalışarak işi bitirmeyi amaçlıyorum, kısaca iş mobilya kısmına gelince nasıl yapacağımı düşünmek istiyorum, şimdilik sorunum elektirik tesisatı kabloları onuda zaten forumda tartışıyoruz, kabloları çekip tavanı kapatacağım çünkü
atiladi' Alıntı:Ben işin başında uyarayımda..
Sonradan ekyerleri, dönüşler, köşe birleşmeleri gibi yerlerdeki dekoratifliği elde etmet için sonradanda vida kafalarını gizleyeceğiz diye uğraşmamak için örnekleri verme ihtiyacı hissettim..Sizlerin imalat aşamalarınızdan gördüklerimden edindiklerime göre ben kendi karavanım için düşündüğüm şeyleri ve araştırma sonuçlarımı herkesle paylaşmak istedim...
sen vazifeni yap ağbi , yapmazsan darılırım,
ben aşama aşama gitmeyi tercih ettim, doğaçlama gidiyorum, bir tarafı bitirmeden öbür tarafa geçmeyeceğim, acele etmemeye çalışarak işi bitirmeyi amaçlıyorum, kısaca iş mobilya kısmına gelince nasıl yapacağımı düşünmek istiyorum, şimdilik sorunum elektirik tesisatı kabloları onuda zaten forumda tartışıyoruz, kabloları çekip tavanı kapatacağım çünkü