Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 402,785
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Sen her kırtığın ölçülerini verebiliyorsan sorun yok, özellikle verevlerin olduğu yerler, caka'da kıvırmak kolay..Aslında gün ortasında karavanda çalıştığın bir günü söylersen, hafta içi veya sonu, hem seni bir ziyaret edeyim hemde depoları takmadan önce ben kendim gelip ölçüleri bir alayım...

Etiketler

atiladi' Alıntı:
Sen her kırtığın ölçülerini verebiliyorsan sorun yok, özellikle verevlerin olduğu yerler, caka'da kıvırmak kolay..Aslında gün ortasında karavanda çalıştığın bir günü söylersen, hafta içi veya sonu, hem seni bir ziyaret edeyim hemde depoları takmadan önce ben kendim gelip ölçüleri bir alayım...

gün ortası dediğin zaman cumartesi-pazar gelmen lazım, gelirken söğütlüçeşmede trene bin maltepe istasyonunda in ev çok yakın

Levent bey Masallah isciligininiz cok ozenli ve guzel gozukuyor. Insallah cok guzel bir arac olacak.

melihbozkurt' Alıntı:
Levent bey Masallah isciligininiz cok ozenli ve guzel gozukuyor. Insallah cok guzel bir arac olacak.

sağolasın Melih kardeşim elimizden geldiğince düzgün çalışmaya gayret ediyoruz

Levent muhtesem gidiyor. Ellerine saglik. Su deposu cozumun cok yaratici. Aklima benim de turlu cinlikler geldi benim t3 icin. Vakitsizlikten bir ugrayamadim sana. Kesin haftaya gelecegim. Sevgiler. Insel

Levent Bey kolay gelsin öcelikle.Cam elyafı fiber karışımı olarak imal ettiğniz o su depolarını temiz su deposu olarak mı kullanacaksınız?Atık su deposu olarak kullanmayacağınız kanaatindeyim.Çünkü bayağı hacimli olmuş.Temiz su deposu olarak kullanacaksanız böyle sağlıksız bir malzemeyi neden seçtiniiz?(Çünkü gerek uygulama aşamasındaki dayanılmaz kokusu vede en önemlisi böyle bir malzemeyle yapılan depodan alınacak kullanma suyu(çay -kahve yapma yada içme anlamında söylemem zaten mümkün değil) ne derece sağlıklı olacak?Ben şahsen bu tarzda bir depodan alınacak suyla el -ayak yıkama işini bile yeğlemem.Elbette görüş ve uygulamalara saygılıyım fakat benim fikrim bu.Piyasada fazla da pahalı olmayan sağlıklı ve korozyonu ile sağlıksız kimyasal partükkülleri suya vermeyecek depo uygulamaları bulmak bence mümkün vede daha uygun.Başarılar,kolaylıklar dilerim.Saygılarımla.

Oluyoor, oluyoor, olacaaaakkk, çok güzel olacakkkk
;) ;) ;)

insel' Alıntı:
Levent muhtesem gidiyor. Ellerine saglik. Su deposu cozumun cok yaratici. Aklima benim de turlu cinlikler geldi benim t3 icin. Vakitsizlikten bir ugrayamadim sana. Kesin haftaya gelecegim. Sevgiler. Insel

İnsel hocam çok teşekkürler, her zaman beklerim :smiley:

karavan1' Alıntı:
Levent Bey kolay gelsin öcelikle.Cam elyafı fiber karışımı olarak imal ettiğniz o su depolarını temiz su deposu olarak mı kullanacaksınız?Atık su deposu olarak kullanmayacağınız kanaatindeyim.Çünkü bayağı hacimli olmuş.Temiz su deposu olarak kullanacaksanız böyle sağlıksız bir malzemeyi neden seçtiniiz?(Çünkü gerek uygulama aşamasındaki dayanılmaz kokusu vede en önemlisi böyle bir malzemeyle yapılan depodan alınacak kullanma suyu(çay -kahve yapma yada içme anlamında söylemem zaten mümkün değil) ne derece sağlıklı olacak?Ben şahsen bu tarzda bir depodan alınacak suyla el -ayak yıkama işini bile yeğlemem.Elbette görüş ve uygulamalara saygılıyım fakat benim fikrim bu.Piyasada fazla da pahalı olmayan sağlıklı ve korozyonu ile sağlıksız kimyasal partükkülleri suya vermeyecek depo uygulamaları bulmak bence mümkün vede daha uygun.Başarılar,kolaylıklar dilerim.Saygılarımla.

Oğuz bey kullanma ve pis su deposu olarak kullanacağız, şu an böyle seçim yapmak zorunda kaldık ileride belki daha farklı çözüm buluruz, selamlar

drares' Alıntı:
Oluyoor, oluyoor, olacaaaakkk, çok güzel olacakkkk
;) ;) ;)

Haşmet bey çok teşekkürler sizlerin desteğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, selamlar

Abi senin çırağın çalışmaya pek gönlü yok anlaşılan. Ameliyat eldiveni giymiş, üstü başı tertemiz ne öyle :D Yüzü gözü kapkara olmayan çırağa çırak denir mi? Ah ben gelebilsem de bir görseniz... Kendi üstüm başım yetmezmiş gibi sokaktan geçenleri dahi kirletmekte üstüme yoktur ;D En son polyester çalışmamdan sonra hamamda kese kafi gelmemiş, sonrasında 220 zımpara kullanmıştım :D
Kolay gelsin. İyi gidiyor iyi....

orsaalabanda' Alıntı:
Abi senin çırağın çalışmaya pek gönlü yok anlaşılan. Ameliyat eldiveni giymiş, üstü başı tertemiz ne öyle :D Yüzü gözü kapkara olmayan çırağa çırak denir mi? Ah ben gelebilsem de bir görseniz... Kendi üstüm başım yetmezmiş gibi sokaktan geçenleri dahi kirletmekte üstüme yoktur ;D En son polyester çalışmamdan sonra hamamda kese kafi gelmemiş, sonrasında 220 zımpara kullanmıştım :D
Kolay gelsin. İyi gidiyor iyi....

Cem çırak memur üstü başı temiz olmak zorunda ertesi gün işbaşı yapacak elleri temiz olması lazım, onun elleri bizim gibi elet değil kalem tutuyor :D :D
yinede yiğidi öldür hakkını yeme demişler, iyi çalıştı Allah için, üstü başı temizdi ama işin hakkını verdi,
selamlar

buralpdi' Alıntı:
DSC00716.JPG

biz bali ararken döşeme malzemesi satan komşumuz bu ürünü kullanın bali artık tarih oldu dedi, hakikaten iyiki bu ürüne rastlamışız bali ile bu işi bu kadar düzgün yapmak imkansızdı, çok güzel bir yapıştırıcı tabanca ile atıyorsunuz fırça ile sürülmüyor, fırça ile sürerken fırça yapışıp kalıyor :D, yapışacak iki yüzeyede sürdükten sonra biraz bekleyip yapıştırıyorsunuz bir daha ayırmanın imkanı yok, çok pratik bir yapıştırıcı, bütün döşeme işlerinde kullanabiliyorsunuz hatta iki süngeri bile yapıştırabiliyorsunuz, süngerin üzerine deri kaplayabiliyorsunuz

DSC00717.JPG

köşeleri malzeme kalın olmasına rağmen rahatca dönebildik

DSC00718.JPG

DSC00719.JPG

bizim çırağa seni meşhur edeceğim diyince canla başla çalışıp çok iyi iş cıkardı ;D ;D ;D
sağolsun ağbim iki gün bana yardım etti ellerine sağlık :smiley:
kaplamadığımız kenarları siyah boya ile rutuşladık

DSC00720.JPG
Levent usta hadi bakalım kolay gelsin depoyu hallettin başladın işe allah kolaylık versin iyi olacak inşallah

sağolasın Yaşar usta sana yetişmeye çalışıyorum ;D ;D ;D

buralpdi' Alıntı:
sağolasın Yaşar usta sana yetişmeye çalışıyorum ;D ;D ;D
Ben biraz ağırlaştırdım keyfini çıkarmak istiyorum duruma göre gezerken bile çalışabilirim sana yetişmem mümkün değil katkılarını önerilerini bekliyorum

Levent; bir takım yerlerde alüminyum veya PVC dönüş, sonlandırma, köşe birleştirme, ekleme malzemeleri mevcut, dekoratiflik ve kolaylık adına bu tip malzemeleri kuulanabilirsiniz...

Sunta-kenar son.gif

Uygulama.jpg

atiladi' Alıntı:
Levent; bir takım yerlerde alüminyum veya PVC dönüş, sonlandırma, köşe birleştirme, ekleme malzemeleri mevcut, dekoratiflik ve kolaylık adına bu tip malzemeleri kuulanabilirsiniz...

Atilla ağbi bu malzemeler aklımda hatta arabayı bile almadan önce katalog aldım, fakat gül ile beraber kullanınca yakışırmı ona tereddütüm var,
birde gül olacağı için klasik mobilya tarzımı yoksa hafif modern tarz bir mobilyamı yapayım karar vermedim, mobilya kısmına başlayınca arkası gelecektir :D

Ben işin başında uyarayımda..
Sonradan ekyerleri, dönüşler, köşe birleşmeleri gibi yerlerdeki dekoratifliği elde etmet için sonradanda vida kafalarını gizleyeceğiz diye uğraşmamak için örnekleri verme ihtiyacı hissettim..Sizlerin imalat aşamalarınızdan gördüklerimden edindiklerime göre ben kendi karavanım için düşündüğüm şeyleri ve araştırma sonuçlarımı herkesle paylaşmak istedim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,767
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.