drares' Alıntı:Levent bey çözüm bulmana sevindim, bu konu hepimizin başını ağrıtacaktı. Umarım TÜV'de sıkıntı yaratmaz...
salihcal' Alıntı:Evet usyalık pratiklik, maharet,beceri ister.Levent usta çözümü kısazamanda gerçekleştirip işlerin devamını sağladığna sevindim.Ellerine sağlık kolay gelsin.Bu arada ben Kartal dayım ziyaret edip kolay gelsin demek isterim.
yaybek' Alıntı:Levent abi tüv'ün elemanlarının koltuk altındaki kızağı göreceklerini ve görsede o kızağa karışacağını sanmıyorum sen rahat ol.
buralpdi' Alıntı:Gültekin arkadaşım önerin mantıklı fakat el freni çekili iken, el frenini boşaltmaya yarayan butonu(düğmeyi) nasıl çözeceksin?
ikinci konu ''tüv'' , yapacağımız sistem tüv'den geçebilmeli
Levent bey aslında o almış olduğunuz kızakların sıfır yerine keşke orjinal bir aracın çıkmasını ama iyi ve kaliteli bir aracın çıkmasını alabilseydiniz öyle sanıyorum ki daha randuman alabilirdiniz. buna neden gerek duyuyorum mesela bir araç sahibi bana aracına bir tayvan malı parça alacağını söyleyince ben kendisini doğruca orjinal araç parçalayanlara yönlendiriyor veya birlikte gidiyor o aracın üzerinde orjinal parçayı satın alarak yinede o tayvan malını aldırmıyordum. yani neyin yan sanayini alacaksanız öncelikle orjinal çıkma ile çok iyi kıyaslayınız. orjinal bir çıkma sıfır bir çok yan sanayi parçandan daha evladır bunu çok iyi hesaplamanızı tavsiye ederim. şimdi sıfır bir şahin,doğan koltuk kızağı alacağınıza gidin çıkma bir bmw veya mercedes kızağı alın ( veya daha bir çok model olabilir) göreceksiniz randuman çok daha farklı olacaktır.Kolay gelsinburalpdi' Alıntı:bu akşam şöför koltuğununda montajını yaptım, hoşuma gitmeyen bir detay var, en alttaki kızak koltuk ve döner sehpanın ağırlığından olsa gerek biraz kayarken sıkışık, sağa sola alıyorsunuz fakat güzel kaymıyor