Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,033
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent abi sendeki bu inverter şanssızlığı ne olacak ??? düğüne gelirken getirdiğim linetch 1000watt modifiye sinüs inverteri keşke bıraksaydım :-\ istersen tekrar alalım sonuçta denenmiş kendini kanıtlamış bir ürün ;)

Etiketler

Yusuf Aybek' Alıntı:
Levent abi sendeki bu inverter şanssızlığı ne olacak ??? düğüne gelirken getirdiğim linetch 1000watt modifiye sinüs inverteri keşke bıraksaydım :-\ istersen tekrar alalım sonuçta denenmiş kendini kanıtlamış bir ürün ;)

alalım Yusuf , biliyorsun son dakika sıkışınca bu ürüne yöneldik

Levent, sana da sürücü dayanmıyor. ;D
Buzdolabının motor sürücüsü yanıyor sistemi kökten değiştiriyorsun bu sefer de aynı işi yapan invertör yanıyor. ;)
Yiğido buzdolabı istemiyor mu ne?

Levent, al bi amonyaklı buzdolabı kurtul ;D ;D ;D kompresörlü kadar soğutmuyor ama hiç olmazsa bozulmuyor, sessiz olması da cabası ;) :D

fsirin' Alıntı:
Levent, sana da sürücü dayanmıyor. ;D
Buzdolabının motor sürücüsü yanıyor sistemi kökten değiştiriyorsun bu sefer de aynı işi yapan invertör yanıyor. ;)
Yiğido buzdolabı istemiyor mu ne?

Ferhat akşam sana uğradım yoktun, muhabbet ederiz diye, bir şanssızlıktır gidiyor
invertörün yapısı buzdolabı için uygun değilmiş, Yusuf linetech 1000w bir tane alacak benim için, artık ondada sorun olursa vazgeçeceğim, bu buzdolabı yüzünden gereksiz zarar ettik, aklıma geldikçe malum firmaya dua okuyorum ;D
elimdeki invertörü sıfırı ile değiştirdiler ama kullansam yine yanacak,
selamlar

aslanahmet' Alıntı:
Levent, al bi amonyaklı buzdolabı kurtul ;D ;D ;D kompresörlü kadar soğutmuyor ama hiç olmazsa bozulmuyor, sessiz olması da cabası ;) :D

Hakan artık yeni bir şey alacak bütçe kalmadı, elimdekini çalıştırmam lazım ;D

Yusuf Aybek' Alıntı:
Levent abi Erdem beyle görüştüm adresini verdim bugün inverter kargoya veriliyor sanırım en geç yarın elinde olur şimdiden hayırlı olsun ;)

sağolasın Yusuf :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Levent bu gidişle kutuplarda kamp yapacak..

senin yanına kamp atacağım İlhan ağbi, senin dolap çalışıyor nasılsa, komşuluk öldümü yani ;D ;D

NOT: benim yüzümden dolaplarınıza nazar değecek ;D

buralpdi' Alıntı:
senin yanına kamp atacağım İlhan ağbi, senin dolap çalışıyor nasılsa, komşuluk öldümü yani ;D ;D

NOT: benim yüzümden dolaplarınıza nazar değecek ;D
Beklerim Levent'im, benim kamplarımın %65 de dolap gerekmiyor hatta akşamları yün yorganla uyuyoruz.

Merhaba Levent Bey,

Buzdolabı olayında yaşadığınız talihsizlikler gerçekten üzücü. İnşallah bundan sonra başka olumsuzluklar yaşamazsınız.

Ben de bu arada Pazartesi günü Pratiker'den Premier marka kompresörlü mini bir buzdolabı aldım. Teknik Özellikleri;

Kapasite (L) : 47Litre
Voltaj (V) : 220-240, 52W
Frekans (Hz) : 50
Akım (A) : 0.45
Enerji Tüketimi (kWh/24h) : 0.38
Soğutucu : R600a/18g
Ağırlık : 15.5kg

Arkadaşlar, bu özelliklere sahip cihaz için nasıl bir invertör (marka/model/watt...) almalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

m62' Alıntı:
Merhaba Levent Bey,

Buzdolabı olayında yaşadığınız talihsizlikler gerçekten üzücü. İnşallah bundan sonra başka olumsuzluklar yaşamazsınız.

Ben de bu arada Pazartesi günü Pratiker'den Premier marka kompresörlü mini bir buzdolabı aldım. Teknik Özellikleri;

Kapasite (L) : 47Litre
Voltaj (V) : 220-240, 52W
Frekans (Hz) : 50
Akım (A) : 0.45
Enerji Tüketimi (kWh/24h) : 0.38
Soğutucu : R600a/18g
Ağırlık : 15.5kg

Arkadaşlar, bu özelliklere sahip cihaz için nasıl bir invertör (marka/model/watt...) almalıyım?

Yardımlarınız şimdiden teşekkür ederim.

Mustafa bey bendeki buzdolabı enerji tüketimi kwh/24h : 0,323 benimki 90lt sizinki 47lt olmasına rağmen enerji sarfiyatınız benden fazla, benim yıllık sarfiyatım 118kwh sizinki 138kwh, benden düşük enerjide olsaydı bendeki invertörü size verirdim bir denerdiniz, ben verim alamadığım için sizde Yusuf'u arayın bana gönderdiği invertörden sizede yollasın, selamlar

buralpdi' Alıntı:
Mustafa bey bendeki buzdolabı enerji tüketimi kwh/24h : 0,323 benimki 90lt sizinki 47lt olmasına rağmen enerji sarfiyatınız benden fazla, benim yıllık sarfiyatım 118kwh sizinki 138kwh, benden düşük enerjide olsaydı bendeki invertörü size verirdim bir denerdiniz, ben verim alamadığım için sizde Yusuf'u arayın bana gönderdiği invertörden sizede yollasın, selamlar

Sanırım piyasadan alabileceğim en kötü buzdolabıyı aldım. "dakika bir gol bir" benzeri durum oldu. Haydi hayırlısı... Fakat iki gündür test için evde çalıştırıyorum ve evimdeki iki kapılı derin donduruculu dolaptan çok daha iyi soğutuyor. Bu da enteresan bir durum.

Yusuf Beyi biraz sonra arayacağım.

Teşekkürler...

m62' Alıntı:
Sanırım piyasadan alabileceğim en kötü buzdolabıyı aldım. "dakika bir gol bir" benzeri durum oldu. Haydi hayırlısı... Fakat iki gündür test için evde çalıştırıyorum ve evimdeki iki kapılı derin donduruculu dolaptan çok daha iyi soğutuyor. Bu da enteresan bir durum.

Yusuf Beyi biraz sonra arayacağım.

Teşekkürler...

alınmış alınmıştır artık güle güle kullanın, soğutması normal çünki daha küçük hacimdeki alanı soğutuyor, selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR