Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 400,610

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent hoşgeldin.Tatil tamam şimdi iş değilmi.Kolay gelsin.

Cüneyt ile Kartal abilerinin filmlerini izlemeye fazla kaptırdı kendini Ferhat, umarım Bruce Lee izlemeye başlamaz :D

Hoşgeldin Levent.

güngör' Alıntı:
Cüneyt ile Kartal abilerinin filmlerini izlemeye fazla kaptırdı kendini Ferhat, umarım Bruce Lee izlemeye başlamaz :D

Hoşgeldin Levent.
ne seyrederdik bruce lee filmlerini, sonrada kendimizi bruce lee zannedip dayak yer otururduk aşşağı ;D ;D ;D
hoşbulduk Levent hocam

Abi Hoşgeldin hayatın gerçeklerine... Tekrar iş tekrar trafik ama ne güzeldi dimi altta mayo ayakta terlikler uzan denize doğru.... :(

zentoz' Alıntı:
Abi Hoşgeldin hayatın gerçeklerine... Tekrar iş tekrar trafik ama ne güzeldi dimi altta mayo ayakta terlikler uzan denize doğru.... :(

Özgür para kazanalımki bir daha gidebilelim,
kendimi böyle avutuyorum ;D ;D
selamlar

mdr' Alıntı:
Levent bey tekrardan hoşgeldiniz..

hoşbulduk İsmail hocam :smiley:
gezi yazınıza bir bakayım dedim :eek:, birde maşallah çektim(nazar değmesin) 44 sayfayı bulmuş, boş vakitlerimizde yavaş yavaş okuyacağız,
selamlar

haftasonu ayaklar Ağva-kurfallı köyü plajındaydı ;D,
K 41.140940 D29.825350,
yolda bol bol böğürtlen toplayıp yedik :smiley:
günlük 10tl bilet kesiliyor, cumartesi sessiz sakindi, ben keyif aldım dinlendim, deniz dalgalı bildiğimiz karadeniz yüzemeden dalgalarla oynamak zorundasınız(ahh akdeniz akdeniz), herkes sahile yakın noktaya sıkıştığı için pazar kalabalık oldu ama beni etkilemedi, zorunlu konser veren şahinler yoktu, genelde hep aileler vardı, illa denize en yakın noktada durmak isteyen, kuma batan ve çıkmaya uğraşanları seyretmek eğlenceliydi,
pazar Gökhan'lar bize katıldı

DSC_0276.JPG

DSC_0277.JPG

DSC_0278.JPG

DSC_0280.JPG

DSC_0281.JPG

Köpüklü kahvelerde keyfleri arttırmıştır.Afiyet olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR