Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,022

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

salih çal' Alıntı:
Köpüklü kahvelerde keyfleri arttırmıştır.Afiyet olsun.

keyifliydi Salih ağbi :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Afiyet olsun, terfi mi diyelim, damak tadı mı değişti, bu aralar semaverin resmini göremiyoruz.

damak tadı değişmedi, biraz ortamdan faydalanma diyelim İlhan ağbi ;D

seyyah54' Alıntı:
Levent afiyet olsun.Mutluluk ömür boyu sizinle olsun.

Ahmet ağbi sağolasın :smiley:

Levent bey, yağmur mevsimi yavaştan geliyor, her tente ihtiyacı olanın size danıştığı gibi bende bu konuda sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum..

rtulun' Alıntı:
iyi gezmeler Levent

Rıfat ağbi çok teşekkürler :smiley:

Aka' Alıntı:
Levent bey, yağmur mevsimi yavaştan geliyor, her tente ihtiyacı olanın size danıştığı gibi bende bu konuda sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum..

Sayın Aka hiç çekinmeden siparişinizi firmaya verebilirsiniz, bir çok arkadaşımızın işini yaptı, şu an için sorunsuz hiç şikayet gelmedi, herhangi bir kullanım olumsuzluğu yaşamadım, hatta sert rüzgarlardada test edildi, selamlar

haftasonu saroz uzunkum'da kamp yaptık, hava çok rüzgarlı idi hatta abartmıyorum masanın üstünde ekmek durmuyordu, deniz suyu girince bağırtıyor ama iki dakika sonra alışıyorsunuz, biz yinede tadını çıkartmaya baktık neşemizi arıza yapan buzdolabımız bile kaçırmadı,
bu gün Bülent ağbinin uyarısı ile kontrol ettiğimde buzdolabının bir suçu yokmuş arızayı invertör yapmış, hiç bir arıza işareti vermedi yaptığım ölçmede çıkış voltajı 55v olarak gösteriyor

DSC_0001.JPG

arıza yapan invertörümüz bu arkadaşlar, 29 haziran 2012 günü metro marketten alındı

DSC_0006.JPG

DSC_0007.JPG

Levent bey tatil keyfiniz keyf kahveniz afiyet cihazınız hayırlı olsun.

TUGAY58' Alıntı:
Levent bey tatil keyfiniz keyf kahveniz afiyet cihazınız hayırlı olsun.

Tugay bey sağolun,
cihaz 60. gününde arıza yaptı almak isteyen veya düşünen varsa bu markaya dikkat çekmek için yayınladım, 30günü geçtiği için metro servis tutanağı istiyor değişim ve iade için,
selamlar,

airboat' Alıntı:
Levent kardeşim,
Tatili senin yerine ayakların yapıyor galiba;en önde o ve uzanmış dinleniyor ;D

resmin amacı o zaten Seyfettin hocam ''ben oradayım ve manzaram bu'' ayaklara takılmayın manzaraya bakın ;)

buralpdi' Alıntı:
arıza yapan invertörümüz bu arkadaşlar, 29 haziran 2012 günü metro marketten alındı
Levent, buradaki bir arkadşımızın karavanına aldığı invertör de çok kısa süre sonra arızalandı, o tekzenden almıştı ama markası farklıydı. İyisi hangisidir? alırken nelere dikkat etmeliyiz?( ben de alacağım da :D)

drares' Alıntı:
Levent, buradaki bir arkadşımızın karavanına aldığı invertör de çok kısa süre sonra arızalandı, o tekzenden almıştı ama markası farklıydı. İyisi hangisidir? alırken nelere dikkat etmeliyiz?( ben de alacağım da :D)

Haşmet hocam servise götürdüm, garanti dahilinde öğle bıraktım akşama tamir edip verdiler, çıkış koruma diyotu yanmış, eğer invertörü araç aküsüne bağlayıpda marş basılırsa bu diyot yanarmış, bende saroza giderken işgüzarlık yapıp aküler tam dolsun diye sistemi paralel bağlayıp ( boat şalter ile) yolda da bir kaç sefer durup invertörü kapatmadan kontak açıp kapattım, yani suç benimmiş
arkadaşlar linetech tavsiye ediyorlar ama ben yola çıkacağım için aciliyetten 120tl 10 taksit bunu aldım, yakana kadar sorunsuz dolabımı çalıştırdı, sonrasını bilmiyorum ne yapar, bir tek şuna güvendim metro marka değeri olarak çok kötü ürün getirmeyeceğini düşündüm, çift priz çıkışı ve usp girişi olmasıda avantaj geldi bana, selamlar

bu da yeni şarz cihazımız,

DSC_0017.JPG

arkadaşlar metro'dan aldığım dbk 700w inverter yine arıza yaptı, servis ile uzun sohbetin ardından bu inverterin buzdolabı çalıştırmaya uygun olmadığını anladık, bu cihaz ile sargılı motor hariç herşeyi çalıştırabiliyorsunuz ama buzdolabı için uygun değil, bilgilerinize

DSC_0006.JPG_thumb.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON MESAJLAR

SON KONULAR