Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,072

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Yusuf Aybek' Alıntı:
Levent abi modifiye sinüs invertörler işin içine digital ve sargılı motorlar girince bazen cihaz seçiyor başka bir süpürge dene mutlaka çalışacaktır.

süpürge ister çalışsın ister çalışmasın boşver ;D ;D ;D

dolapda sorun olmasın başka bir şey istemem ;)

Levent İnverterin hayırlı olsun, darısı solar paneline olsun. :smiley:

bu aralar haftasonları bir yere gidemeyince karavanın en önemli eksiği oturma odamın masasını hallettim, yer kaplamamasını istemediğimden dolayı zihni sinir bir proje ile tek kol üzerinde çalışan kapandığı zaman sırtlık açıldığı zaman masa olan bir sistem yaptık, şu an tek kusuru masa uç kısmının kol koyunca esnemesi, onuda iç içe geçen alüminyum kollarla halletmeyi düşünüyorum, hatta bozuk bir tripotör bulursam sağlam tek ayağıda işimi görecek,

DSC_0150.JPG

DSC_0149.JPG

DSC_0024.JPG

DSC_0025.JPG

DSC_0026.JPG

Vayyyyy Vayyyyyyy Vayyyyyyyy Levent sende daha çok iş var üstad sorunu en kolay halletme yolu ne biliyormusun....

Kolunu masa üzerine koymayacaksın ...Yada bilek güreşi falan yapmayacaksın bırak böyle kalsın....

Selamlaaaaaarrrrrrrrr.........

Fikir çok güzel, tebrikler...

Esneme kaçınılmaz; teleskopik aluminyum yerine karşıya da benzer şekilde açılan bir metal destek koysak?

Çok kullanışlı, harika valla...

tamercetin' Alıntı:
Vayyyyy Vayyyyyyy Vayyyyyyyy Levent sende daha çok iş var üstad sorunu en kolay halletme yolu ne biliyormusun....

Kolunu masa üzerine koymayacaksın ...Yada bilek güreşi falan yapmayacaksın bırak böyle kalsın....

Selamlaaaaaarrrrrrrrr.........

bu masayı sadece biz kullansak dediğin doğru Tamer'de her gelen misafire izah etmekde çok zor ;D

fsirin' Alıntı:
Gayet güzel olmuş Levent. :smiley:

sağol Ferhat :smiley:

theta' Alıntı:
Fikir çok güzel, tebrikler...

Esneme kaçınılmaz; teleskopik aluminyum yerine karşıya da benzer şekilde açılan bir metal destek koysak?

iki oturma gurubunun yapısı nedeni ile ikinci bir kol koymak şu an için mümkün değil, ama akıl akıldan üstündür görünce belki sizin veya başka bir arkadaşın aklına güzel bir fikir gelebilir sistemi iyileştirebiliriz, selamlar :smiley:

Aka' Alıntı:
Çok kullanışlı, harika valla...

çok teşekkürler :smiley:

guzel calisma olmus levent bey resimlere bakarken aklima cozum icin katlanir karavan masa ayagi hani su bi tarafi duvara sikistirmali masalarda kullandigimiz masa ayagini kastediyorum. acaba katlanan ayagi sizin kullandiginiz ayagin karsisina monte edilse masa haline ortaya cikinca ayak acilsa kullanilmayacagi zaman katlansa sırtlık pozisyonundayken arkada rahatsizlik verirmi vermez mi bilmiyorum ama rahatsizlik vermemesi icin bir baska cozumde uretilebilir diye dusundum belki faydasi olur...masanin ayaginin resmini eklemeye calistim...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

aslanahmet' Alıntı:
Çok güzel ve pratik olmuş Levent. Güle güle kullan.

sağol Hakan :smiley:

derkan34' Alıntı:
guzel calisma olmus levent bey resimlere bakarken aklima cozum icin katlanir karavan masa ayagi hani su bi tarafi duvara sikistirmali masalarda kullandigimiz masa ayagini kastediyorum. acaba katlanan ayagi sizin kullandiginiz ayagin karsisina monte edilse masa haline ortaya cikinca ayak acilsa kullanilmayacagi zaman katlansa sırtlık pozisyonundayken arkada rahatsizlik verirmi vermez mi bilmiyorum ama rahatsizlik vermemesi icin bir baska cozumde uretilebilir diye dusundum belki faydasi olur...masanin ayaginin resmini eklemeye calistim...

Sent from my iPad using Tapatalk HD

öneri için çok teşekkürler, tripot ayağı bulursam benzer katlanabilen bir sistem düşünüyoruz, bakalım acelesi yok, selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR