Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,069
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Vileda ayağı kullan, tripod ayağı vileda kadar kalındır fakat ek kilit yerleri fazla çıkıntılı ve dışa tırnaklıdır kabalık yapar.

Etiketler

Aka' Alıntı:
Vileda ayağı kullan, tripod ayağı vileda kadar kalındır fakat ek kilit yerleri fazla çıkıntılı ve dışa tırnaklıdır kabalık yapar.

yükseklik için uzayabilen bir ayak olması gerekiyor, tablanın ölçüsü yükseklik ölçüsünü kurtarmıyor, o yüzden tripot ayağı düşünüyorum hem hafif hemde kurması sıkıştırması pratik, selamlar :smiley:

airboat' Alıntı:
Masanın sabit olmayan kenarındaki esneme bende de var.
Benimde çözüm bulmam gerekiyor.
Bakalım ne yapabilirim?

inşaallah bulacağımız çözüm sizin işinizede yarar, selamlar :smiley:

Bu işine yararsa göndereyim, bunun eşini daha önce masa ayağı olrak kullanıyordum, ama masayı kullanmadığım zaman koltuk arkasına soktuğumdan kilit tırnakları koltuğa değiyor diye değiştirmiştim, masanın yükünü rahat kaldırıyor, ölçüleri, 3 açılımlı, kapalı 47cm, tam açık 117cm.
Belki bir tane daha çıkabilir.

DSCN4256 copy.jpg

Aka' Alıntı:
Bu işine yararsa göndereyim, bunun eşini daha önce masa ayağı olrak kullanıyordum, ama masayı kullanmadığım zaman koltuk arkasına soktuğumdan kilit tırnakları koltuğa değiyor diye değiştirmiştim, masanın yükünü rahat kaldırıyor, ölçüleri, 3 açılımlı, kapalı 47cm, tam açık 117cm.
Belki bir tane daha çıkabilir.

Allah'tan başka bir şey isteseydim olurmuş :D
tam istediğim şey Sayın Aka, gönderirseniz sevinirim

Ö.M. den adres .telf gönderirsen iyi olur.

Bana esnemenin temel sebebi kullandığınız kenar demirinin ince olması gibi geldi. Köşebent demiri gibi bir şey kullandığınızı sanıyorum. Bunun yerine örneğin profil türü bir malzeme tercih edilse daha az esneyebilir. Kalınlığı daha fazla olur, doğru. Ama bana, hantallıkla aşırı esneme arasında bir yerlerde optimum bir çözüm için profil uygun olur gibi geliyor sanki.

Levent yeni masan çok güzel olmuş.Güle güle kullan.3 gündür telaşeden siteye girememiştim.Görüşürüz.

Çooooook güzel levent.Allah her insana o duyguyu yaşatsın.Şimdi eve döndük.Fotoğraf atacağım.

seyyah54' Alıntı:
Çooooook güzel levent.Allah her insana o duyguyu yaşatsın.Şimdi eve döndük.Fotoğraf atacağım.

Allah analı babalı büyütsün, çok sevindim,selamlar :smiley:

Levent torunumun 2 saatlik fotoları.Arkadaşlar kusura bakmayın.Bu işgüzarlığımı ilk dede oluşuma verin.

DSCN1429.JPG

DSCN1360.JPG

DSCN1433.JPG

DSCN1439.JPG

DSCN1442.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR