Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,119
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

buralpdi' Alıntı:
yedek yatağın tahtası başıma dert oldu, tek parça olduğu için koyacak yer bulamıyordum, sorunu dört parça katlanır hale getirerek çözmüş oldum artık her yere girebilir hale geldi,

Levent Bey, tebrik ederim. Çok şık olmuş, ellerine ve aklına sağlık . :smiley:

Etiketler

tango' Alıntı:
Levent usta başladınmı durmak blmiyorsun hızına yetişilmiyor vallahi.Kolay gelsin...

gezmen' Alıntı:
İşlevsel çözümler; kutlarım... :smiley:

Cavid Sezen

m62' Alıntı:
Levent Bey, tebrik ederim. Çok şık olmuş, ellerine ve aklına sağlık . :smiley:

kampa gidemeyince böyle oluyor, başka türlü stres atılmıyor :D
çok teşekkürler arkadaşlar :smiley:

Levent usta boş duranı kimse sevmez diyorsun.Ellerine sağlık güzel çalışmalar.

Sekesenler'in babası Rasim Öztekin'in dediği gibi ; "icat çıkarma başımıza" ;D Şaka bir yana güzel olmuş. Artık seni bir kamp paklar. İyi ki Sapanca buluşması yakın. Yoksa daha çook icat çıkartırsın :smiley:

seyyah54' Alıntı:
Levent usta boş duranı kimse sevmez diyorsun.Ellerine sağlık güzel çalışmalar.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Abi ellerine aklına sağlık çok güzel olmuşlar.

aslanahmet' Alıntı:
Sekesenler'in babası Rasim Öztekin'in dediği gibi ; "icat çıkarma başımıza" ;D Şaka bir yana güzel olmuş. Artık seni bir kamp paklar. İyi ki Sapanca buluşması yakın. Yoksa daha çook icat çıkartırsın :smiley:

vakit geçmiyor Hakan :D,
Yusuf sağolasın kardeşim :smiley:
kayar kapıya çözüm istiyordun Ahmet ağbi ;)

Levent o dikkatimden kaçmadı.Tek nokta da olsa çok güzel olmuş.Aynısını hemen yapacağım.

TA2RX' Alıntı:
Ben de banyo kapısı için bir çözüm istiyorum ve sıranın bana gelmesini bekliyorum ;)

Bekir bey banyo kapısında sorun ne, nasıl bir kapı istiyorsunuz

buralpdi' Alıntı:
Bekir bey banyo kapısında sorun ne, nasıl bir kapı istiyorsunuz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73948.msg1181937#msg1181937

adresli mesajdaki soru şu:

Banyonun kapısı ve koridor tarafındaki duvarını yaparken, kapıyı doğrudan yan duvara monte edilecek şekilde mi tasarlamalı? Yoksa koridor tarafındaki duvarda bir kısım kapı arkası boşluğu bırakıp aynı yüzeyden montaj mı tercih edilmeli? Hangisinin ne avantajı olur?

mehmet.25' Alıntı:
Benim masamın tablası ile ayakları kopmuştu . Yeni bir masa ayağı aldım tablasına montaladım ve artık çok memnunum . Sizinlede aldığım yeri paylaşmak istiyorum . Cafe masası , masa ayakları , kafeterya masaları , restaurant masaları , masa tablaları olsun çok kaliteli malzemelerden yapılmış masa satıyor . Bu internet adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz http://www.hert-as.com/kategori/8-masa-ayaklari.html . İyi günler

Mehmet bey öneri için çok teşekkürler, ihtiyacı olan arkadaşlara da çok yardımcı olacaktır, selamlar

TA2RX' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73948.msg1181937#msg1181937

adresli mesajdaki soru şu:

Banyonun kapısı ve koridor tarafındaki duvarını yaparken, kapıyı doğrudan yan duvara monte edilecek şekilde mi tasarlamalı? Yoksa koridor tarafındaki duvarda bir kısım kapı arkası boşluğu bırakıp aynı yüzeyden montaj mı tercih edilmeli? Hangisinin ne avantajı olur?

Bekir hocam aşşağıda resimdeki gibi duşakabincilerin banyolarda kullandığı tek parça kayar kapıyı kullanabilirsin, selamlar

MMM.JPG

buralpdi' Alıntı:
Bekir hocam aşşağıda resimdeki gibi duşakabincilerin banyolarda kullandığı tek parça kayar kapıyı kullanabilirsin, selamlar

Fikir güzel, öneri akıllıca. Ama ben bu tür kapının ses yapacağı endişesi taşıyorum. Bu yüzden menteşeli kapı düşünmüştüm. Kafamdaki soru, kapı menteşesinin diğer taraftaki ayağını hangi duvara / nasıl monte etmek üzerineydi. Konunun uzmanı olarak sizin görüşlerinizi özellikle almak isterim. (Kayar kapı fikrini kumandan ile ayrıca değerlendirmeye alacağım.)

TA2RX' Alıntı:
Fikir güzel, öneri akıllıca. Ama ben bu tür kapının ses yapacağı endişesi taşıyorum. Bu yüzden menteşeli kapı düşünmüştüm. Kafamdaki soru, kapı menteşesinin diğer taraftaki ayağını hangi duvara / nasıl monte etmek üzerineydi. Konunun uzmanı olarak sizin görüşlerinizi özellikle almak isterim. (Kayar kapı fikrini kumandan ile ayrıca değerlendirmeye alacağım.)

Bekir hocam eğer duşakabin kapısını rayları ve kilitleme sistemini başarı ile montajlanırsa ses yapmaz, buradaki püf nokta boşluksuz kapının sağlıklı çalışabilir halde olması, kilitde önemli kapıyı kilitlediğiniz zaman kapıyı tutması lazım
menteşeli kapı yaptığınız zaman kapı mecburen dışa açılacak ve rahat giriş çıkış için menteşeler yatak tarafında olmalı, tabi bu seferde kapı tarafında su izalasyon sorununuz çıkacak banyo yaparken,
selamlar

TA2RX' Alıntı:

Hocam katlanabilir kapı da düşünebilirsiniz, saygılar...

Kumandan raylı ve katlanabilir kapı fikrinden hoşlanmadı. Bu seçenekler iptal.

Bekir Bey, ben yan duvardan koridora doğru 5 cm genişliğinde bir parca koydum. Kapı kanadının menteşelerini buna bağladım. Gayet güzel oldu. Yarın resmini çekip yüklemeye çalışırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR