Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 403,151
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

TA2RX' Alıntı:
Kumandan raylı ve katlanabilir kapı fikrinden hoşlanmadı. Bu seçenekler iptal.

90 cm lik raylı kapıda açılım en fazla 40cm olurdu.Arzu ederseniz benim kapıyada bir göz atın.
Başarılar.

BABA2 025.jpg

BABA2 058.jpg

Etiketler

Teşekkürler hocam. Benim banyo 80x80. Bu durumda kayar kapı daha da dar olacak demektir ki biz içinden geçemeyiz. Mecburen (ve de kumandan fikirden hoşlanmadığı için) sizinki türünden olacak demektir.

bayram öncesi 15.10.2010 genel muayeneye girdik, görevli arkadaş geldi ağbi sen motokaravansın ama ruhsatın kamyonet bu olmaz dedi, biliyorum arkadaşım ama maltepe trafik şubesindeki arkadaşlara derdimi anlatamıyorum desemde sınıf farkı nedeni ile ağır kusur diyerek bizi trafik şubeye gönderdi ::smiley:

şubeden randevu alarak görevli arkadaşa derdimi anlattım (TÜV'den verilen yazıyıda göstererek) memur arkadaş beni dinledi ve biz doğruyu yapmışız dedi ??? peki ne olacak şimdi dedim sen ruhsat doğru tüv yanlış diyor ne yapmam lazım diye sordum, projesine bakmamız lazım dosyanı bulmamız lazım dedi, bende fotokopileri var getireyimmi dedim kabul etti ve yarın sabaha gel dedi, sabah fotokopilerle, yeni ruhsat çıkmış karan ruhsat fotokopilerle, kanun maddesi açıklaması ile hazır bulunup tekrar ikna çabaları sonucu memur arkadaşımız tamam dedi yarın gel ruhsatını al dedi ::smiley:
ertesi gün ruhsatı elime alıp iyice inceledim motor şasi ooooo halen yük nakli yazıyor :eek: hemen memur arkadaşa yanlışı söylediğimde eee sen orayı bize söylemedinki dediler :( bir hışımla bekle deyip birilerini çağırdı konuştular ruhsat gitti içeri, on dakika sonra geldi ve bana teslim edildi

yeni ruhsatım :smiley:

DSC_0084.JPG

DSC_0086.JPG

DSC_0087.JPG

Ekli dosyalar

• Scan10041b.JPG
    Scan10041b.JPG
    160.1 KB · Görüntüleme: 126

Ohhh..be..

Yeni Ruhsatınız hayırlı olsun Levent bey...üzerinizden büyük yük kalkmıştır... ;D ;D

Bu arada yaptıgınız motor taşıyıcıyı ben de yaptırmak istiyorum..İlk karşılaşmamızda bakıp kopya etme lazım..
Motosikletiniz hondanın hangi modeli..?

ve ayın 24'de akşam saat 18,00 yola çıktık, afyon özdilek'de baktım Ferhat yatmış bizde ön tafına park edip uyuduk, sabah Ferhat çay hazır hadin kahvaltıya desede biz onları yollayıp uykuya devam ettik :D
uyanıp kahvaltı yapalım diyince o da ne ekmek yok, yoookkk her yer kapalı ekmek yoook :D anca sandıklıda dünden kalma ekmek bulup kahvaltı ettik :D sonrasında hedef çıralı ama dostlar antalya düden'de bir merhaba diyoruz

DSC_0089.jpg

2012-10-25 15.45.00.jpg

DSC_0090.jpg

DSC_0092.jpg

Ekli dosyalar

• 2012-10-25 15.42.54.jpg
    2012-10-25 15.42.54.jpg
    165.5 KB · Görüntüleme: 112

sonrasında adrasan'a geçtik :smiley:

DSC_0118.JPG

DSC_0119.JPG

DSC_0120.JPG

DSC_0121.JPG

Ekli dosyalar

• DSC_0115.JPG
    DSC_0115.JPG
    47.5 KB · Görüntüleme: 120

mdr' Alıntı:
Ohhh..be..

Yeni Ruhsatınız hayırlı olsun Levent bey...üzerinizden büyük yük kalkmıştır... ;D ;D

Bu arada yaptıgınız motor taşıyıcıyı ben de yaptırmak istiyorum..İlk karşılaşmamızda bakıp kopya etme lazım..
Motosikletiniz hondanın hangi modeli..?

İsmail hocam şükür buda halloldu :D, sağolasın
motosiklet aparatı çok basit nasıl yaptığımızı paylaştım bu sayfalarda, çok kullanışlı çok memnunum tavsiye ederim hele yeni bağlama sistemi cuk oturdu motosiklet arkada çok rahat geliyor
eski motosiklete müşteri çıkınca bende yeniledim honda CB125E modeli
selamlar

Levent Hocam
Maşaallah bayram tatilini iyi değerlendirmişsiniz.
Sağlığınız ve neşeniz daim olsun, her istediğiniz gönlünüze göre gerçekleşsin.
Selamlar.
Kenan YAMA

Uyanık Levent işine gelince karavan çaktırmadan da yük nakli türk polisi yakalar.)))Şaka bir yana yeni ruhsatın hayırlı uğurlu olsun.Tatilinizde oldukça güzel geçmiş.Darısı başımıza.

kenanyama' Alıntı:
Levent Hocam
Maşaallah bayram tatilini iyi değerlendirmişsiniz.
Sağlığınız ve neşeniz daim olsun, her istediğiniz gönlünüze göre gerçekleşsin.
Selamlar.
Kenan YAMA

Kenan hocam çok teşekkürler, tatiliniz yarı da kalmış ama sağlık olsun, tamamlanır
selamlar

TA2RX' Alıntı:
Yeni ruhsatınız, motositletiniz ve de tatiliniz hayırlı olsun :D

çok teşekkürler :smiley: Bekir hocam

Yusuf Aybek' Alıntı:
Levent abi yeni ruhsatın hayırlı olsun,gezinizde güzel geçmiş darısı başımıza ;)

amiiin :smiley: sağol Yusuf sorunsuz gittik geldik

seyyah54' Alıntı:
Uyanık Levent işine gelince karavan çaktırmadan da yük nakli türk polisi yakalar.)))Şaka bir yana yeni ruhsatın hayırlı uğurlu olsun.Tatilinizde oldukça güzel geçmiş.Darısı başımıza.

sağol Ahmet ağbi, bizim bıdıkda vitaminler için teşekkür ediyor :D

Levent, yeni ruhsatın hayırlı olsun. Maalesef her karavancının geçtiği yollar bu :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Levent, yeni ruhsatın hayırlı olsun. Maalesef her karavancının geçtiği yollar bu :smiley:

sağolsın Hakan
çıralı maltepe buluşması gibiydi gözümüz ve gönlümüz hep seni aradı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR