armes
Kamp II
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
Bekir Bey teşekkürler,İntero 'yu Gezenbilirden okuyup görüşmüştüm(Otomatik sürgülü kapı ve basamak için)Döner mekanizmalarıda sormuştum ama önce tekli koltuk bulup onu mekanizma ile dönere çevirmek lazım.Bu da ;
İsmail Beyin bulduğu gibi özellikle araç dönüşümleri(servis ,okul taşıtı) yapan dizayn firmalarında bulabiliriz.
TA2RX' Alıntı:Yalnız döner mekanizması isterseniz forumda önerilen iki kaynak vardı:
Intero (224) 366 99 88. Geçen seneki fiyatı 175 TL. Döner mekanizmasının yerden yüksekliği 17 cm imiş (Dukato'nun normal yüksekliği 24 cm imiş).
Gün Ticaret, Şükrü Gün (224) 271 82 50. (532) 434 61 55. Geçen seneki fiyatı 135 TL. Döner mekanizması daha ince. Ben oradan aldım. Fotoğrafı benim topik'imde son sayfalardan birinde var.
Bekir Bey teşekkürler,İntero 'yu Gezenbilirden okuyup görüşmüştüm(Otomatik sürgülü kapı ve basamak için)Döner mekanizmalarıda sormuştum ama önce tekli koltuk bulup onu mekanizma ile dönere çevirmek lazım.Bu da ;
BİBS' Alıntı:Teşekkür ederim Arif bey,
Tekli Koltuk konusu tamamen şans işi oldu, Komple tek Pilot koltuk için 750 tl ödemeye razı olduğum bir anda Gaziemir altıncı sanayindeki VIP işi ile uğraşan döşemeciden 300 Tl karşılığında aldım, ikinci bir eşi olmadığı için sürücü koltuğumu değiştiremedim.
İsmail Beyin bulduğu gibi özellikle araç dönüşümleri(servis ,okul taşıtı) yapan dizayn firmalarında bulabiliriz.